harriet78

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About harriet78

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Huolella ja juhlayleisö huomioon ottaen valitut ohjelmat/leikit ovat mielestäni hauskoja. Mielestäni esim. morsiamen tai sulhasen ryöstö kuuluu vaan hääjuhlaan. Itse mietimme ohjelmaa häihimme yhdessä kaason ja seremoniamestarin kanssa, ja luulen että pääsemme yhteisymmärrykseen helposti! ;D
 2. Me ajattelimme kiittää avustajia ja antaa lahjat myös hääjuhlassa kaikkien kuullen! Itse ollessani siskoni kaaso sain pienen lahjan muutaman viikon kuluttua häistä. Makuasioitahan nämä ovat, meistä juhlissa lahjojen antaminen tuntuu luonnollisimmalta!
 3. Kaasoni on minua 7 vuotta vanhempi paras ystäväni. Isosiskoni mennessä naimisiin olin hänen kaaso ja meillä on ikäeroa 6 vuotta.
 4. Me lähdemme viikon päästä häistä Tunisiaan! Emme ole matkaihmisiä, joten meillä ei ollut mitään ennakko käsityksiä mistään paikoista alkaessa selata matkaesitteitä. Tunisian sitten eteen tullessa tuntui että tuonne me mennään! ;D
 5. Häämessuilla joku pitopalvelu sellaista vuokrasi, en kyllä millään nyt muista nimeä. Ilmoitan uudelleen kun muistan sen. Mietin itse samaa. On ainakin näyttävän näköinen... Vuokra hinta pienemmälle oli jotain 80-90€.