Murmelina

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Murmelina

 • Rank
  Untuvikko
 1. Joensuussa Salon Barockissa Joensuussa hääkampaus ja meikki 135e (sis.koekampauksen ja koemeikin). Tosin otan koekampauksen yhteydessä myös värin ja raitoja pitkiin hiuksiin, joten siitä sit vielä 75e lisää eli yhteensä 210e menee hiuksiin ja meikkiin. Ja käyn vielä kosmetologillakin ennen häitä, jotta iho olisi puhdas ja kuulas. Nyt kun ajattelee, niin 275e pelkkään kaunistautumiseen, huh huh! Tuolla investoinnilla on parempi jo näyttää nätiltä.
 2. Vielä ei ole nimi vaihtunut, mutta minulle oli alusta alkaen selvää, että otan miehen sukunimen. Nykyinen ja tuleva nimi on hyvin samankaltaisia ja tavallisia, mutta pidän muutenkin enemmän miehen sukunimestä.
 3. Itse ajattelin nimetä boolit sihibooli, limubooli ja namubooli ja jotkut selventävät tekstit noihin, etteivät mene sekaisin. Ensimmäinen sisältää siis alkoholia, toinen on alkoholiton ja viimeinen on booliastiallinen karkkia. Nyt vaan pitäis miettiä, et mitä tekstiä noihin muuten laittaisi. Tuo namubooli nyt erottuu joukosta, ja siihen ajattelin Pikku Myyn lausahdusta karamelleista, mutta noihin kahteen en keksi mitään. Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan.
 4. Meillä on kuukauden päästä siviilivihkiminen juhlapaikalla. Ainakin näin Joensuussa (ja "sesonkiajan" ulkopuolella eli talviaikaan) saimme varattua vihkijän juhlapaikalle haluaamme aikaan ja ei veloita edes matkakuluja. Varasin tuon ajan noin kuukausi sitten (eli n.2kk ennen hääpäivää). Talvihäät kieltämättä asettavat vihkimiselle omat haasteensa. Meillä juhlapaikka on niin pieni, että tällä vierasmäärällä (+50hlöä) vihkiminen kävisi sisätiloissa aika ahtaaksi, joten olen ajatellut myös tuota ulkona vihkimistä. Se on vaan täysin riippuvainen säästä ja siihen kun ei voi itse vaikuttaa. Mutta mikäli on hyvä ja kohtuullisen leuto sää, niin ulos menemme. Muodostan varmaan ulkotulista kujan, jonka päässä meidät vihitään. Olisi ihanaa, jos tuo onnistuisi ja meidät vihittäisiin ulkona illan hämärtyessä, ulkotulien valossa ja vieraat olisivat molemmilla puolilla "tulikujaa". .Meinasin varata muutamia huopia vilukissoille, joita tupakoitsijat voivat sitten illaan aikana myös hyödyntää pihalla käydessään. Pakko kuitenkin huonon sään takia vähän suunitella myös jonkinlainen varasuunnitelma sisätiloissa tapahtuvaan vihkimiseen, mikäli minun romanttiset ulkoilmahäät eivät onnistukaan lumisateen tai kovan pakkasen vuoksi.