Jump to content
Naimisiin.info

sposami

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän sposami kaikki viestit

  1. Onko kenelläkään kokemusta Salviasta Luhangassa? Paikka näyttää hienolta nettisivujen perusteella, mutta ois mukava kuulla kokemuksia... Myös hinnat kiinnostais, jos jollakin on tietoa...
  2. Pääkaupunkiseudulla on ainakin yksi jonkun verran italiaa puhuva ev.lut. pappi. Muutenkin tekee ekumeniatyòtä, eli kat.-ev.lut.-häihin pääkaupunkiseudulla saattais olla hyvä! Jos joku tarvitsee nimen, sen saa minulta yksityisviestillä!
  3. Onkohan täällä muita, jotka suunnittelevat nyt häitä italialaisen kanssa? Me ollaan puhuttu alustavasti vuodesta 2015. Ja häät ois tulossa molemmissa maissa, koska molemmilla on sukulaisia, jotka ei voi liikkua eikä haluttais heitä poissulkea. Italiassa siviilivihkiminen ja juhla, Suomessa siunaus ja juhla ois suunnitelmissa. Me asutaan siis Italiassa, ollaan seurusteltu 4,5 vuotta ja kihloissa oltu jo 4 vuotta, mutta poikaystävällä on ollu vähän toi sama ajatus, että sitten vasta kun molemmilla on vakipaikka ja talokin on jo valmiina. Joku muukin oli tainnut tästä mainita aikaisemmin. Minä olen suunnitellut jo kolme vuotta tätä asiaa, kerännyt ideoita ja kuvia ja kaikenlaisia listoja kansioon. Nyt sitten alkoi poikaystäväkin lämmetä ajatukselle... Mites teidän muiden siipat, onko ne osallistunu innokkaasti järjestelyihin? Meillä kun tuntuu olevan niin, että minä ehdotan kaikenlaista, ja sitten sulhanen vaan vastaa, että "sì, è carino"... Niin, ja ehditäänkò teidän mielestä järjestää n. 1,5 vuodessa molemmat häät (Suomessa Italian jälkeen, 2-3 kk myòhemmin) tässä ajassa? Ja onko sellasia, jotka on mennyt Suomessa naimisiin ja järjestänyt Italiasta käsin etänä kaiken? Tuntuu niin kovin hankalalta...
  4. Mun tuleva appiukkoni on alkoholisti, joka ei tosin itse sitä myònnä ("enhän minä koskaan juo enempää kuin lasillisen"), joten keskustelu on poissuljettu vaihtoehto. Kutsumatta ei voi jättää, enkä toisaalta haluaisikaan vaikka ei niin järjettòmän hyvät välit olekaan. Taksiin saattaminen saattais olla hankalaa kielimuurin takia, pitäis lòytää joku kielitaitoinen ja mielellään suht isokokoinen. Poikaystäväni eno on ex-alkoholisti, jolla on vierotushoito edelleen menossa. Oma isoveljeni liioitteli ennen reilusti, mutta nyt juo vähemmän, tosin juhlissa saattaa kaljankulutus lähteä käsistä. Tilannetta mutkistaa se, että emme halua alkottomia häitä (mutta ei kyllä mitään òrvellyshäitäkään, mutta olemme tottuneet ruoka-aikaan viininjuontiin kotioloissakin) ja minun vanhempani ovat uskonnollisista syistä absolutisteja. Tarkkaa hääpäivää ei ole vielä edes päätetty, ja silti jo asia stressaa... APUA!
  5. Onko kenelläkään kokemusta maatilamatkailu Kumpusesta Petäjävedellä? Vaikutti ihanalta paikalta ja poikaystäväkin ihastui kuvien perusteella!
×
×
  • Create New...