sproket

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About sproket

 • Rank
  Untuvikko
 1. Moikka. Ollaan ukkelin kanssa laitettu tuo kihlattuviisumi paperi tammikuun alussa. Sanoivat et päätös hyväksymisestä tulisi helsinkiin kesäkuun lopulla. Meillä on häät elokun puolessa välissä joten menisi hieman myöhäseksi tuo minun lento. Onko kukaan mennyt B2 viisumilla yhdysvaltoihin ja hakenut sitten change of status mun kihlattuviisumi saapuu? Meillä se on nyt tässä tapetilla, mutta minua pelottaa että eivät päästä maahan jos epäilevät ettn lähekkään pois.
 2. Noniin. Näinhän siinä kävi kuin uumoilin, että se ukko otti ja kosas joulun alla ja viisumi hakemus laitettiin tammikuun alussa. Eilen (3.2) tuli viesti, että ovat saaneet hakemuksen ja käsittely on nyt alkanut. Kuinkas kauan tässä nyt sitten menisi? Uskallanko sanoa, että toukokuussa tai viimestään kesäkuussa lentäsin jo rapakon taakse?
 3. Kiitos vastauksestasi. Tuosta oli jo paljon apua! Osaisitko vielä kertoa, kuinka kauan työluvan saamisessa kestää naimisiin menon jälkeen?
 4. Hei, Olemme mieheni kanssa suunnittelemassa naimisiin menoa Yhdysvalloissa. Mieheni saa naimisiin menon sun muun kuulostamaan niin kamalan helpolta, mutta minua hieman epäilyttää tämä "helppous". Olisin kiitollinen avusta. Jos menen ensi keväänä Yhdysvaltoihin tällä visa waiverilla, voidaanko mennä naimisiin Yhdysvalloissa ja vaihaa tämä viisumi. Waiverilla voin olla siellä sen 90 päivää, mutta jos menemme naimisiin viimeisen kuukauden aikana ja haemme viisumin vaihtoa, pitkittääkö se oleskeluaikaani vai pitääkö minun lentää Suomeen odottamaan päätöstä? Vai onko parempi, että menen fiancee viismilla? Mieheni täytyy todistaa varallisuutensa, että hän voi minut siellä elättää. Mutta mieheni on opiskelija (myös veteraani jos sillä on mitään merkitystä). Pitääkö tulot todistaa koko vuodelta, vai muutamalta kuukaudelta? Jotenkin hirveän vaikea löytää tietoa näistä asioista. Hän kovasti haluaisi minut Yhdysvaltoihin toukokuussa ja että menisimme kesällä naimisiin ja vain jäisin sitten sinne. Kuulostaa helpolta, mutta todellisuus ei taida sitten ihan mennä niin..?! Kiitos avustanne!