Jump to content
Naimisiin.info

Ruustinna

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Ruustinna kaikki viestit

  1. Tässä pähkäilty, surtu ja pyöritelty asioita päässä. No suutuspäissäni olen pessyt monta koneellista lakanapyykkiä ja pyyhkeitä.. Tuo Iidulin idea voisi olla ihan varteenotettava!
  2. Ei mennyt suunnitelmien mukaan asiat.. Mies kieltäytyi lähtemästä kotoolta mihinkään (keksi tekosyitä jos jonkinlaisia) vaikka olin suunnitellut ravintolareissun ym, liekkö arvannut aikeeni ?? Turhaa oli kaikki järjestelyt ja 'kirjeen' tekeminen (jää nyt 'käyttämättä'), tunnen itseni niin tyhmäksi.. Itkuhan tässä tuli..
  3. Nyt jännittää!! Sain kuin sainkin tekeleeni paperiseen muotoon Nyt vain odotan sopivaa hetkeä (ja toivon etten jänistä viimehetkellä).
  4. Suuri kiitos Gyda! Miettinyt ja pähkäillyt sen verraan että ei pää ihan enään sano miten (tai missä muodossa) kannattaisi kysyä.. Kuvat ovat (vähän tosin vielä suunnitteluasteella ja montako/miten..) 'kertovia'. Mutta olen pähkäillyt jos ensin kertoisin mitä tunnen -> alle kuva missä 'näytän' rakastavani (kuullostaapa hassulta kirjoitettuna ) Sitte voisin kuvan alle/ jälkeen laittaa tuon ^ 'kyselyn' ja siihen yhteyteen kuvan sormusten vaihdosta/sydämiä (löysin yhden ihanan ja hellyyttävän) "Tylsästi ja mielikuvituksettomasti" joudun varmaankin tekemään tämän s.postin välityksellä (vaikka olenkin vieressä!) koska tulostin räsänä eikä mitään missä voisin tulostaa aikaansaannokseni. Toki jos löytyy muita ideoita miten toteuttaisin niin saa ehdottaa!
  5. Saisiko täältä vähän apua? Suunnitelmissa olisi siis kosiminen huomena, vaikka olen sitä mieltä että kosinta kuuluu miehelle.. Mietin että kosisin kirjoituksen/tekstin/runon ja kuvien muodossa.. Loppuun kuitenkin tarvitsisin hieman mielipiteitä ja ideoita, eli miten muotoilisin itse kysymyksen??? Alkuun ensin kertoisin tunteistani ja muutama kuva. Sitten; Jos itkisin, lohduttaisitko?Jos kysyisin rakastatko, rakastaisitko? Jos pyytäisin aviomiehekseni, suostuisitko? VAI Jos pyytäisin kanssani naimisiin, suostuisitko/menisitkö? Kiitollisena otan apua ja ideoita vastaan!
×
×
  • Create New...