Jump to content
Naimisiin.info

Jantzaa

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Jantzaa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mekin varasimme Estellen juuri toukokuulle 2015. plöps taisi juuri vielä meidän päivämme kesäkuulta Minäkin kuulisin mielelläni vinkkejä paikan suhteen. Yöpyikö teillä paljon porukkaa siellä? Viestisä Estellen omistaja laittoi että paikassa voi yöpyä 40henkeä joista 16 Estellessä. ollaan menossa vasta parik kk päästä paikkaa katsomaan mutta onko teillä kokemusta noista yöpaikoista? Mietittiin että olisiko kohtuutonta pyytää yöpyjiltä jotain nimellistä maksua yöpaikoista kuitenkin kuvista pääterlleen ihan tasoikkailta vaikuttavat?
  2. Marissamarja, olisin kiinnostunut kuulemaan teidän häistä lisää? Miten hoiditte kuljetukset/yöpymisen? Oliko teillä omaa äänentoistoa/bändiä? Saako paikassa juhlia "niin myöhään kuin tahtoo"? Mitä pitopalvelua käytitte? Kiitos jo etukäteen vastauksesta.
  3. Löytyisikö täältä apuja? Aloin mielestäni suunnitella ajoissa häitämme kesälle 2015. Hääpäivä on jo valittu ja kaksi paikkavaihtoehtoakin oli mielessä Lehmonkärki ja Aurinkoranta, MUTTA nämä molemmat paikat ovat varattuna. Kriteereinä juhlapaikalle olisi: -vieraita noin 120henkeä -oma pitopalvelu/alkholitarjoilu (ei siis A-oikeuksia) -mielellään yhtenäinen tila -toiveena olisi järvenranta tai joku muu mukava ympäristö Kiitoksia jo etukäteen!
×
×
  • Create New...