Jump to content
Naimisiin.info

20140802

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

20140802's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Arpojen kuvitukset vaihtuu monta kertaa vuodessa, ja saat kyllä valittua vaikkapa sydänkuvan kaikkiin jos sellaisia vaan on valikoimissa. Välttämättä yhdessä paikassa ei tosin ole tarpeeksi montaa samanlaista arpaa, euroarvoissa kun on muistaakseni viittä eri kuvaa per nippu ja nipussa 100kpl eli 20 olisi samalla kuvalla per arpanippu. Eri paikoissa saattaa myös olla eri kuvituksella jos on esim vanhempaa satsia vielä myynnissä kuin muualla. Kannattaa tarkistaa ostaessa että voiton lunastusaikaa on häiden jälkeen vielä tarpeeksi jäljellä (arvan takapuolella lukee viimeinen myynti- ja lunastuspäivä, myyjä tietää kyllä kun kysyt), saattaa muuten harmittaa jos voittoa ei enää saakaan lunastettua.
  2. Meillä aikaa noin 6kk ja hoidettu on -vihkijä käräjäoikeudesta -vihkipaikka -juhlapaikka (vuokraan kuuluu astiat, pöydät, tuolit, paikassa on myös kohtuuhyvin varusteltu keittiö) -tuttu hoitaa ruokapuolen, joskaan ruokia ei ole päätetty -juomat valittu, laskemista ja noutoa vailla -itsetehdyt kutsut lähes valmiit, itsetehdyt kuoret joitakin osoitteita vailla valmiit -kaasot ja bestmanit pyydetty -hääauto&kuski -morsiuspuku ostettu, muutokset tehdään lähempänä -sulhasen vaatteet suunniteltu, tekijää vailla -sviitti varattu hääyöksi -morsiamen sormus alustavasti varattu, sulhollakin menee sormus uusiksi, suunnitelmia on muttei toteuttajaa -bändi -häätanssi ja esittäjät -videokuvaaja -morsiamen kaunistautumiset varattu Mitähän muuta.. Suunnitelmia ja puheita on jostain muustakin mutta ei mitään lukkoon lyötyä. Sitten taas esim kukista ei ole mitää puhetta ollut, paitsi ettei niitä kummankaan mielestä paljoa tarvitsisi olla.
  3. 20140802

    Lahti

    Meillä on ollut hankalaa sekä maistraatin että käräjäoikeuden kanssa. Kukaan ei tiedä mistään mitään, soittopyyntöihin ei vastata ja kun itse taas soittelee perään niin kyseinen henkilö onkin juuri jäänyt lomalle eikä tietoa milloin palaa, sähköpostitse menestys ei ole ollut juurikaan parempi jne. Sen verran saimme tietoa alkuun että virka-ajan ulkopuolella taksa on 200€ +matkakulut. Hinta on siis aika suolainen, varsinkin jos mukaan laskee vihkipaikan vuokran ja vertaa ilmaiseen kirkkovihkimiseen.. Noin kuukauden pommittamisen jälkeen saimme käräjäoikeuden puolelta vihkijän. Edelleen maileihin vastaaminen on hyvin nihkeää ja vastaukset mahdollisimman lyhyitä ja jopa tökerön tuntuisia. Kauhulla odotellaan elokuuta..
×
×
  • Create New...