Vompatti

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Vompatti

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Olen ollut häissä tuolla paviljongissa ja se oli kyllä kiva paikka. Keittiö oli ihan ok, siellä me värkättiin salaatteja yms. Astioitakin löytyi kyllä hyvin. Niissä häissä oli n. 60 vierasta ja hyvin mahtui. Ruoat oli katettu noutopöytään nurkkaan ja kun ne sieltä sitten pois siivottiin niin bändi asettui sinne ja sitten jorattiin. Tunnelma oli tiivis, mutta rento. Häät oli toukokuussa ja auringon paistaessa siellä oli aika lämmin. Voin vain kuvitella kuinka kuuma on kesähelteillä... 8-) Hääpari oli myös vuokrannut saunatilan ja sinne jäi porukkaa koko yöksi saunomaan. Itse olisin myös tämän paikan valinnut, mutta meillä on vieraita 80 ja sitä määrää en sinne lähtisi ahtamaan. Tuo 60 on mielestäni melko maksimi.
 2. Meillä oli ristiäisissä Arto Apajalahti ja oli oikein mukava ja asiallinen. En tosin tiedä johtuiko papista vai kastekaavasta että tuntui olevan kovin paljon sitä uskonasiaa siinä. Mutta ei valittamista. Minulle kelpaisi kyllä tämä pappi myös vihkimiseen.
 3. Siis onko sinulla tietoa paikan toiminnasta. Esim. siitä kuinka myöhään paikassa voi juhlia jne.?
 4. Kiitti Lillis tuosta Haikaranpesäkommentista. Se helpottaa päätöstä huomattavasti!
 5. Minäkin olisin kiinnostunut kuulemaan tästä! Meillä tosin vieraita olisi hiukan enemmän eli n. 70 hlö. Inette, minkälaiset paikat sinua kiinnostaa? Itse olen miettinyt myös Haikaranpesää. Sieltä on niin mahtavat näkymät.
 6. No niin, olin siis vieraana Presbackan pitokartanossa. Kartano oli pihapiireineen todella hieno paikka. Ruoka oli erinomaista ja samoin hääkakku oli todella hyvä. Väkeä oli niin paljon että osa joutui olemaan "peräkammarissa" josta ei niin hirveän hyvin kuullut mitä salissa puhuttiin, mutta toisaalta riittävästi kuitenkin. Vaunuvaja oli loistava tanssipaikka. Oikein viehättävä ja tunnelmallinen. Erittäin hyvä paikka häille (joille se vaan on sopivan etäisyyden päässä). Porvoon kirkolta matkaa tuli aika paljon, mutta oli kauniit maalaismaisemat, joten sekään ei haitannut. Juhlista pois pääseminen ilman autoa on kyllä varmasti vaikeaa ja kallista. :-/ Onneksi sää suosi ja pihalla pystyi oleskelemaan.
 7. Olen menossa syyskuussa vieraaksi häihin joita vietetään Prestbackan pitokartanossa. Voin kertoa sitten syyskuun loppupuolella minkälaista siellä oli.
 8. Missä ovat kaikki merenrannalla juhlineet?
 9. Kun on jo listattu Espoon ja Helsingin paikat, niin nyt vielä tarkemmin listalle kaikki pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo, Kirkkonummi ja lähialueet) merenrantapaikat joissa on juhlittu/aiotaan juhlia. Hyödyllisempää tietenkin olisi jos vielä viitsisitte mainita paikan tietoja (paljonko maksaa, käyttöaika jne) Tämä siis kaikkien meidän tulevien vaimojen iloksi ja hyödyksi. ;D Siis ainakin minulle joka vielä etsin sitä oikeaa paikkaa...