Jump to content
Naimisiin.info

Mors_Maikku

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Jyväskylä

Mors_Maikku's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Voi eikä juuri mieskin lämpeni sille täysin.. Noh, aloitetaas uudestaan.. Suositelkaa paikkoja vesalan riihikirkon läheisyydestä (maks 10-15km?). Kuohun kylätalo tsekattu, ei miellyttänyt kumpaakaan kun muut talot ihan vieressä jne. Mutta olisiko muita paikkoja?
  2. Meillä on ollut ajatuksena että mitään älyttömiä määriä viinaa ei tarjota, jokainen saa itse kustantaa jos haluaa oikein ryypiskellä. Alkumaljat, ruuan kanssa viiniä jne eli nämä ihan perus jutut kyllä tarjottaisiin. Onkohan Könkkölässä mahdollista vieraiden itse siis ostaa juomia jos haluavat? Könkkölä on minun sydämeni valannut jo täysin, todella hieno paikka Könkkölässä miellyttää etenkin piha-alue, lapsia on häihin tulossa aika paljon joten siinä riittäisi tilaa lapsten juosta ja touhuta kun on ulkona välineitäkin lapsille. Mies vaan ei täysin Könkkölään tykästynyt, häntä jäi häiritsemään se pyöreä ikkuna oven luona, on mukamas tosi ruma ja pilaa muuten hienon rakennuksen mies siis melkein keskittyy olennaiseen Kuohun kylätalosta olenkin kuullut että piha on tosiaan pieni, onko se niin pikkuinen että ulkona ohjelman järjestäminen lähes mahdotonta? Hintaa taitaa ainakin kertyä kerta kaikki maksaa erikseen. Täytyisi varmaan ottaa ja soittaa niin pääsisi käymään ihan paikan päällä. Kuviakaan ei netistä löydy kuin sisältä jokunen, ulkoa en ole löytänyt kuin portaista kuvan.
  3. Olen hyvin ajoissa liikenteessä, häät tulee meillä olemaan vasta muutaman vuoden päästä mutta aloitellaan pikku hiljaa suunnittelua. Onko kenelläkään tietoa kuinka Könkkölän käy nyt kun paikka siirtyi jälleen Jyväskylän kaupungin haltuun? Vieläkö toimii juhlatilana ja mikähän siellä vuokra? Kuohun Kylätalo kiinnostaisi myös, onko minkä hintainen ja millainen paikkana? Meillä olisi jo haluamamme kirkko tiedossa, Vesalan riihikirkko ja juhlapaikaksi haluaisimme jonkun vanhan hirsirakenteisen tms tunnelmallisen paikan kirkon lähistöltä. Budjetti meillä ei ole vielä kovinkaan tarkasti tiedossa, mutta haluaisimme suht edullisesti järjestää juhlan eli juhlatilakin saisi olla edullinen Vieraita tulisi luultavasti noin 80-130 vaan luulen että tulee siihen 100 hengen paikkeille tuo luku kun en halua isoja häitä, oma toive olisi maks 100 vierasta Kokemuksia noista paikoista siis (ja muistakin jos mieleen tulee kirkon lähisöltä muita) olisi erittäin kiva kuulla!
×
×
  • Create New...