Turkoosinvedenunelmia

Aktiivijäsen
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Turkoosinvedenunelmia

 • Rank
  Juniori
 1. Hihkun täällä yksikseni taas Lähenee lähenee, nyt alettava hoitamaan dokumentteja kuntoon. Mekkoja on tilailtu sekä lapsille että itselle, tänään passikuviin Mitähän toi mun tickeri muuten sekoilee...
 2. Huuuuuh alle puoli vuotta enää! Täytynee alkaa järjestelemään jo pikkuhiljaa Hmm.. mitenhän saan hääpukuni kulkemaan lentokoneessa siististi? Onko muita keiden on tarkoitus avioitua Mauritiuksella?
 3. Millaisia tarjouksia saitte cherria ja siis mihin päädyitte (toimisto ja hotelli)? Me varattiin Mr.Travelin kautta, palvelun nopeus miellytti ja hinta oli myös edullisin/samaa tasoa muiden kanssa. Mietin aluksi itse kasailemista mutta Mauritiuksella jokaisessa liikkuvassa osassa on omat kikkansa, esim.jotkut hotlat eivät majoita lapsia halvimpiin huoneisiin jne. mitä mahdotonta tietää omin päin varatessa. Myös kuljetukset kentältä hotellille ja hotellin vaihdossa kuului pakettiin joten siinäkin säästää paikan päällä sitten. Ehdot olivat hieman erilaisia toimistojen välillä, ja me haluttiin ehdottomasti all inclusive.
 4. Hui kun aika rientää! Täältä tarkistin ja 4kk sitten varasin matkan, enää 11kk odotettavaa Katselin tuttavan häämatkakuvia, olivat Dominikaanisessa tasavallassa... vaikutti saman oloiselta paikalta kun Mauritius muuten (kukaan käynyt?)... ?
 5. Hehe, meidän AI kiteytyy just tuohon cocktailien tissutteluun ;p Ei vaiskaan, mä olen luonteeltani sellainen että tykkään jos asiat voi hoitaa jo etukäteen, vaikka jäisi joku päivä "persneton" puolelle. Mä muuten mietin Sugar beachia kanssa vaihtoehtona, mutta sen AI on muistaakseni vähän suppeampi kuin Beachcombereissa ja jälkimmäisessä on hääjärjestelyt selkeämmin esillä nettisivuilla... Long beach vaikutti mun makuun liian modernilta, mutta on kyllä todella kehuttu paikka! Mukava kuulla siis näistäkin kokemuksia Olen jo kahdesti nähnyt unta tästä matkasta (huhuu siihen on yli vuosi!?), viime yönä lähdettiin reissuun mutta olin vaatimattomasti unohtanut pakata mukaan oikeastaan yhtään mitään, summa summarum suuntasin paikalliselle torille etsimään hääpukua. Hohhoijaa.
 6. Oolalaa <3 Paljonko ratsastusretki muuten kustansi ja saitteko mennä kaksin vai oliko joku hyysäämässä ;D Olisi aika romanttista... Paitsi että mies ei osaa ratsastaa
 7. Huippufiilis... matka vahvistettu ja varausmaksu maksettu. Mr Travel - suosittelen!
 8. Oi että ihanaa reissua Neela^!!! <3
 9. Ääääääää nyt on matkasta varauspyyntö. Päädyimme Mr.Traveliin... Can´t wait!
 10. Mr.Travel esitteli Sugar Beachin yhtenä vaihtoehtona meillekin, heillä pidän erityisesti aktiivisesta yhteydenpidosta btw kaiken muun ohella. Tämän viikon lopulla kuulen heiltä lisää matkatarjouksen suhteen, haluaisin jo päästä varaamaan reissun!!
 11. Nuo ovat molemmat upeita hotelleja (kuvien ja arvostelujen perusteella). Matkatoimistokin on varsin kehuttu Tulehan sitten kertomaan reissusta kun palaatte!!!
 12. Sehän tässä on että itse kun näitä katselee niin ei pysy kärryillä hotellien todellisista kustannuksista... Eli mikä alennus nyt mihinkin ja minkä kanssa samanaikaisesti/ei. Ajattelimme tällä viikolla varata matkan Saas nähdä millaiseen comboon päädytään. Häät vappuna olisi huikea juttu, muistaisi mieskin hääpäivän paremmin Meinaako Mauritiuksella käyneet mennä sinne vielä uudestaan?
 13. Maaliskuussa siis 2014 vai 2015? Mistä matkatoimistosta sait parhaan tarjouksen ja millainen oli? (/matkan kesto?) Me ollaan lähdössä keväällä 2015 ja Le Victoria on toisena hotellina, ajattelimme vaihtaa Shandraniin sitten toiseksi viikoksi
 14. Minkälainen reissu teille on annelii tulossa ja milloin?
 15. Aa no, täytyypäs laitella kyselyä jo sitten menemään!