Jump to content
Naimisiin.info

rouvahuu

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

rouvahuu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Lukaisin sääntöjä ja ilmeisesti uusi paikkakuntakohtainen ketju on sääntöjen vastainen.. joten voi poistaa. Varasin Juhanalan meille paikaksi
  2. Mua kiinnostaisi kuulla tuoreita (2013) kokemuksia ebay-hääpuvuista. Kiikarissa yksi tietty puku, jollaisia en muualla ole nähnyt. Suositelkaa myyjiä, joiden kanssa itse olette onnistuneesti asioineet!
  3. Saman alueen ketju olikin jo olemassa, mutta kovin rönsyilevässä muodossa ja suurin osa viesteistä vuosien takaa Tähän lyhyesti ja ytimekkäästi Varkaudessa ja vaikka 60 kilometrin säteellä sijaitsevat juhlapaikat! Kesähäät tulossa kesä-heinäkuussa ja nyt pitäisi kipin kapin paikkaa varata. Ruusuhovin olen alustavasti varannut, kun kuvittelin sen olevan edullisempi (ystäväpariskunnalta veloitettiin muutama vuosi takaperin puolet siitä, mitä nykyään pyytävät) mutta haluan nyt katsella muita vaihtoehtoja. Todennäköisesti Ruusuhovissa emme tule juhliamme pitämään - surku ja harmitus, mutta budjetin suhteen on oltava realisti. Juhanalaa olen menossa katsomaan huomenna. MUITA juhlapaikkoja?
×
×
  • Create New...