Neiti_Pula

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Neiti_Pula

  • Taso
    Untuvikko

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Oon rakastunut tuohon Tillanderin 11.11.11.-sormukseen. Onkohan kellään mitään hajua paljonko se mahtaa maksaa? Lähinnä että uskaltaako miehelle ees vihjasta tästä. En yhtään tiiä mikä sillä toisaalta on sormusbudjetti.
  2. Minä varmaan hyvä tänne kommentoimaan, ko ei edes kihloihin asti olla vielä päästy. Mutta hyvä alkaa keräämään ideoita jo hyvissä ajoin, häät on kuitenkin tulossa. Sulhanen on musikaalinen, soittaa kitaraa, bassoa, rumpuja ja laulaaki. Sanokin mulle, että sitten kun mennään naimisiin, niin hän haluaa yllättää ja käydä vetämässä bändin kanssa jonkun biisin. Tästä innostuneena oon koittanu miettiä että mikä se ois se millä minä sitte yllättäisin. Ja sitte keksein! Oon harrastanut nyt jopa hurjat puoli vuotta itämaista tanssia. Ajattelin, että häihin hommaisi itämaisen tanssiryhmän tanssimaan ja sitten yllättäisi sekä sulhasen että vieraat tanssimalla itse yhden tanssin tämän ryhmän kanssa. Vaatii tosin sen, että kaaso auttaa vaatteiden vaihdossa, sillä siinä kermakakku-unelmassa jota hääpuvukseni haaveilen, ei pahemmin mitkään lantionvatkaukset ja muut näy.
  3. Onko kellään kokemusta Leirikarista juhlapaikkana? Meillä on häät vielä erittäin pitkälle ajatuksen asteella, mutta oon vähän jo mielessäni pyöritellyt eri juhlapaikkoja. Meillä asuu molemmilla suvut muualla, useamman tunnin ajomatkan päässä, joten tuo olisi paikkana sinänsä kätevä. Sais vieraat majotettua samalla. Oon ollu siellä muutama vuosi sitten koulutuksessa, joten paikat on tutut. Mietin vaan että onkohan siellä järjestetty juhlia ja mitenköhän se semmoseen sitte oikein toimii. Kovin tunnelmallinenhan se ei ole, mutta koristelu tekee ihmeitä....?