jolie

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

jolie's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Molemmat ovat 14! Turha mainita että siitä sai kuulla sormuksia etsittäessä ;D
  2. Kiitos Sini Vuokko! Mauritiukselle ainakin paperiasiat oli tosi helppo järjestää. Dokukopiot faksattiin ja lähetettiin vain hotelliin, josta he välittivät ne edelleen Mauritiuksella Prime Minister's Officeen tarkastettavaksi. Viime viikolla sain tiedon, että kaikki dokut olivat kunnossa, joten sitä ei enää tarvitse jännittää. Varmasti muihinkin kohteisiin voi tehdä hääjärjestelynsä itse. Netistä vaan katsomaan kivoja kohteita ja sähköpostikyselyitä hotelleihin Toivottavasti tekin löydätte kivan kohteen ja saatte järjestelyt vauhtiin Tahtoo sitten kuulla mihin kohteeseen päädyitte Aurinkoista kesää ja kivoja kaukohäiden suunnitteluhetkiä!!!
  3. Hei Sini Vuokko! Pyysimme aluksi tarjouksia ns. räätälöiviä matkoja tekeviltä toimistoilta. Pelkkien matkojen hinnat olivat mielestämme huippukalliita ja siihen tuli päälle vielä suomalaisten toimistojen hääjärjestelykulut jotka olivat toimistosta riippuen 300 - 450 euroa. Halusimme kuitenkin ehdottomasti Mauritiukselle joten aloimme pohtimaan vaihtoehtoa matkustaa ns. "pakettimatkatoimiston" matkalla ja hoitaa itse järjestelyt suoraan hotellin kanssa. Kysyin hotellista tätä vaihtoehtoa ja koska se sopi heille, varasin samantien matkat ja aloin tehdä järjestelyitä hotellin kanssa. Säästimme näin useita satoja euroja. Hotelli ja lennot ovat kaikenlisäksi samat kuin mitä räätälöiviä matkoja tekevien toimistojen tarjouksissa, eli mistään ei tarvinnut tinkiä! Papereiden kanssa ei ole ollut ongelmia eikä muutenkaan ole vaatinut mitään suurempia ponnisteluita, eli olemme olleet oikein tyytyväisiä tähän asti. Hotelliin maksamme sitten vihkimisen kustannukset joten siitä en osaa sanoa vielä mitään, mutta jääpähän ainakin suomalaisen toimiston ottamat provikat pois ja tietää kokoajan itse missä mennään. Sitäpaitsi kivaa hääjärjestelyiden kanssa on ollut puuhata! Suosittelen!!!
  4. Me menemme elokuussa Mauritiuksella naimisiin kahden kesken. Tuskin maltan enää odottaa ja jännittääkin jo jonkin verran! Järjestelyt olemme hoitaneet kokonaan itse suoraan hotellin kanssa. Emme siis ostaneet matkatoimistosta valmista hääpakettia. Tähän asti kaikki on sujunut oikein mallikkaasti hotellin wedding coordinatorin kanssa. Valokuvakset + muut extrat hotelli järjestää ja maksamme ne sitten suoraan hotelliin. Päädyimme tähän ratkaisuun koska matkatoimistojen matkapaketit hääjärjestelyineen olivat mielestämme aika hintavia.