Jump to content
Naimisiin.info

Bubble14

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Bubble14's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meilläkin pienet häät lähimpien sukulaisten seurassa. Vieraita 16.
  2. Morsian 34v ja sulhanen 37v. Ensimmäinen avioliitto kummallekin.
  3. Olen kinuskimansikan kanssa samaa mieltä. Me myös haluamme maksaa omat häämme itse (olemme 30+) ja näimme saamme juuri sellaiset häät kuin haluamme.
  4. Olen myös tykännyt Morsius Appysta. Olen täyttänyt sinne meidän tarinaa, hääblogia, juhlien kulkua jne. Meillä on tosi pienimuotoiset häät ennen kuin lähdemme häämatkalle, jossa meillä on hääseremonia. Eli ainoastaan ihan lähimmäiset sukulaiset tietävät häistämme ja ovat vieraina vihkimisessä. Kukaan muu ei tiedä häistä mitään, joten tulevat yllätyksenä ystäville, muille sukulaisille ja työkavereille. Luultavasti julkaisemme hääapsimme häidemme jälkeen, kun olemme häämatkalla. Näin muutkin saavat tietää häistämme ja saavat kommentoida ja lähettää toivotuksia vieraat palstalle. Lisäksi voimme jakaa kuvia häistä, häämatkasta ja rantahääseremoniasta tuttavillemme ja samalla he näkevät miten reissumme etenee. Apsy on ollut selkeä ja helppo käyttää, eikä kovin kalliskaan. Suosittelen lämpimästi
  5. Maarit123, täällä Suomessa meidät tosiaan vihitään seurakuntatalolla. Siellä on perinteinen vihkiminen ja kanttori soittaa flyygelillä häämarssin ja säestää "pakolliset" virret. Vanhempien kotona on hääkakkukahvit pienen hääväen kanssa. Kahvitellaan kaikessa rauhassa, ei muuta ohjelmaa. Thaimaassa kampaaja/meikkaaja tulee hotellimme laittamaan minut kuntoon ja sitten lähdemme veneellä rannalle. Siellä on hääseremonia, johon kuuluu hääjärjestelijän toimesta koristeltu ranta. He ovat luvanneet eristää rannan muilta silmäpareilta. Hääseremoniaan kuuluu vihkiminen, valokuvaus, sitten meille on varattu hetki nauttia kanapeeleipiä ja shampanjaa rannalla. Lähetämme myös yhdessä taivaalle onnenlyhdyn. Olemme rannalla auringonlaskuun saakka. Hääjärjestelijän toimenkuva loppuu siihen kun palaamme takaisin hotellille. Varaamme itse hotellimme ravintolasta pöydän illallista varten. Käsittääkseni hotellilta voi varata kahden keskisen pöydän hotellimme rannalta. Ja tietenkin varaamme seuraavan aamun aamiaisen hotellihuoneeseemme Tällaisia ollaan suunniteltu, toivottavasti kaikki menisi suunnitelmien mukaan. Maarit123, tiedän ideanne vihkimisestä tunturin huipulla kuulostaa ihanalta ja romattiselta.
  6. Yli kolmikymppinen morsian menossa naimisiin valkoisessa puvussa, eikä yhtään mietitytä tai huoletuta Ei mikään parikymppisten oikeus.
  7. Me olimme menossa kahden kesken Thaimaassa naimisiin salaa muilta. Virallinen vihkiminen Thaimaassa tuntui kuitenkin niin byrokraattiselta ja olisi täytynyt käydä vielä henkilökohtaisesti Bangkokissa matkan aikana, joten unohdimme virallisen vihkimisen ulkomailla. Päätimme mennä virallisesti naimisiin täällä Suomessa ja lähteä heti seuraavana päivänä häämatkalle Krabille, jossa viettäisimme epävirallisen hääseremonian paratiisirannalla. Haaveena oli, että saisimme kauniita valokuvia hääpuvuissa rannalla. Olemme menneet aikoinaan Thaimaassa kihloihin ja halusimme myös häätapahtuman Thaimaan maisemiin. Saimme sovittua hääjärjestelijän kanssa vihkimisestä ja valokuvauksesta paratiisirannalla. Ihanaa, en malta odottaa. Ja nyt kun päätimme mennä vihille Suomessa, ajattelimme, että olisi kohteliasta pyytää vanhemmat ja sisarukset vihkitilaisuuteen. Menemme naimisiin 14.2. Olemme kertoneet naimisiinmenosta vain osalle vanhemmista tällä hetkellä. Sisaruksille kerromme vasta hääviikolla. Vihkipäivä on perjantai, joten olemme varautuneet, että kaikki eivät välttämättä pääse tulemaan. Kakkukahvit juomme morsiammen vanhempien kotona. Hääjärjestelyt olemme tehneet salassa ja vannottaneet muita toimijoita pitämään häämme salaisuutena (kampaaja, valokuvaaja, floristi...) Asumme siis pienellä paikkakunnalla, joten se on ollut haastavaa. Emme halunneet vihkimistä maistaarissa taikka suuressa kirkossa, joten valitsimme idyllisen ja intiimin seurakuntatalon. Halusin olla perinteinen morsian, joten minulla on kaunis valkoinen hääpuku hääkampauksineen ja meikkeineen. Otamme myös hääkuvat Suomessa, koska ei koskaan tiedä millaiset kuvat saamme Thaimaan rannalla otettua, vaikka pitäisi olla ammattikuvaaja kyseessä. Otan hääpukuni myös matkalle mukaan. Muille sukulaisille, kavereille ja työkollegoille kerromme vihkimisestä vasta, kun olemme jo häämatkalla eli heille koko juttu tulee yllätyksenä, kuten myös häämatkammekin. Pomoille täytyi kuitenkin kertoa, että saimme kahden viikon lomat sovittua.
  8. Meillä vaikutti hääpäivän valintaan - numerot 14022014 -ystävänpäivä. Olemmehan mieheni kanssa parhaat ystävät -hääpäivän jälkeen pääsee heti seuraavana päivänä Krabille häämatkalle -hääpäivä on helppo muistaa ja sitä on kiva juhlistaa ystävänpäivisin, kun muutkin ovat rakkauden/ystävyyden huumassa. (Ystävänpäivinä on myös helppo ostaa sulholle jotain pientä kivaa hääpäivälahjaksi, kun kaupat pullollaan kaikkea sydänjuttuja)
  9. Me menemme häämatkalle Krabille Thaimaahan. Ja meillä on siellä hääseremonia rannalla. Lähdemme matkalle 15.2. Valitsimme kohteeksi Thaimaan, koska menimme siellä myös kihloihin muutama vuosi sitten.
  10. Olemme menossa naimisiin 14.2.2014. Lähdemme häämatkalle seuraavana päivänä lauantaina 15.2. Meistä on kiva päästä heti häämatkalle häiden jälkeen. Tällöin häähumu ei pääse vielä häviämään. Myöhemmin tehty matka tuntuisi tavalliselta lomamatkalta. Matkustamme kaukokohteeseen, joten tästäkin syystä matkan ajankohta on oivallinen
×
×
  • Create New...