tuppura84

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About tuppura84

 • Rank
  Untuvikko
 1. Pakko hehkuttaa ku sain unelmien hääkengät. Näissä on kyllä ihan tappokorot eikä varmasti ole pidemmän päälle hyvät jalkaan, mutta tulin siihen tulokseen ettei mulle löydy mistään korkkareita jotka olis oikeasti hyvät jalkaan. Aina kun tasapohja kengillä talsin. Nää vaan on niin unelmat!
 2. Mietityttää myös tuos sukkahousut/stay upit/ilman sukkahousuja juttu... Stay uppeja en aio laittaa, sillä neljästi kaasona toimineena olen ne kokenut itselläni erittäin epämiellyttäviksi. Sukkahousut on varmaankin sitten se vaihtoehto, kun en viitsis ilmankaan olla. En tullutkaan ajatelleeksi ettei se sukkanauha välttis pysy paikallaan. Tarviikin laittaa se sitten vasta myöhemmin. Mä kun olin ajatuksissani ajatellut pitää sitä koko päivän. Mites muuten teillä muilla kaasojen puvut? Oletteko toivoneet kaikilla olevan samanlaiset, kustantaneet heille puvut tms? Meillä kaasot saa pukea ihan mitä haluavat päälleensä, eikä kaikkien missään nimessä tarvitse olla samoissa väreissä. Kaasona kun olen itse ollut neljästi niin olen todennut etten halua rajoittaa kaasojeni pukeutumista. Tiedän, että kaikilla on hyvä tyylitaju ja haluan että jokainen saa olla oma itsensä. Ja kivaa kun kuviinkin tulee vähän vaihtelua ja eri väriä. Kunhan eivät valkoiseen pukeudu ;-). Jotenkin sitten taas olen miettinyt, että best maneille olisi hyvä olla samanväriset paidat/krakat. En tiedä oonko sitten hassu tämän suhteen, mutta jostain kumman syystä tuntuu et best manit sais olla "ns. samasta muotista". Kun kumminkin niiden puvut on jo melkein samanlaiset... niin miksei sitten myös muutenkin. Kun taas kaasot voivat olla jokainen aivan erilainen. Hassu minä!
 3. Täällä kans sormet syyhyää kutsujen kanssa... Me ajateltiin laittaa kutsut postiin noin huhtikuun toisella viikolla, häät on 18.7. Eli noin 3kk aikasemmin ja viimeinen vastauspäivä noin 1kk aikasemmin. Kesällä kun on ihmisillä niin paljon menoa. Mä alussa ajattelin kans save the date kortteja, mutta mies ei syttynyt ajatuksella ollenkaan. No en mäkään enää noita ole ajatellut. Meillä kun osa niin "vanhan kansan" ihmisiä, että menisivät satavarmasti moisista korteista hämilleen et mitkäs kutsut nää tällaset nyt on. Ja sitten tulis monen moista sekaannusta, vaikka korteissa selvästi lukisikin.
 4. Meillä häät 18.7.2015. Ajattelin ensin, että postitettaisiin kutsut toukokuussa, mutta nyt kun olen asiaa tarkemmin ajatellut niin varmaankin postitetaan jo huhtikuussa.
 5. Me ei haluta kippaa ja kuppia. Emme ole koskaan tehneet yhteistä matkaa ulkomaille ja häämatkalle olemme lähdössä, joten jos ja kun ihmiset haluavat meitä muistaa niin päädyimme laittamaan asian kutsuun näin: Mukavinta meistä on nähdä Teitä, mutta jos kuitenkin haluatte muistaa meitä niin älkää tuoko tavaraa suotta, sitä kerätty on jo monta vuotta! Ihanaa olisi toisillemme antaa aikaa ja lähteä kokemaan matkan taikaa. Ja sitten tietysti tähän perään häämatkatilin tilinumero.
 6. Olen itse ollut kaasona neljä kertaa ja jokaisesta "pestistä" olen saanut lahjan kiitokseksi. Olen saanut ravintolaillallisen, kylpyläyön morsiamen kanssa, hieronnan ja kasvohoidon. Itselläni on 3 kaasoa ja olen ajatellut ostaa jokaisella joko lahjakortin johonkin kauneussalonkiin / hierojalle, jonne kaasot saavat mennä rentoutumaan häiden jälkeen kun ovat nähneet vaivaa. Bestmaneille sulhanen varmaan ostaa taskumatit ja pikkupullot jotain väkevää.
 7. Meillä mietinnässä myös tuo vieraskirja... Jotain perinteisestä vieraskirjasta poikkeavaa olisi kiva. Kun se tavallinen vieraskirja sitten pölyttyy kaapisaa tyhjänpanttina. Jos siinä olisi valokuva tai esim. ns."ystäväkirjamaisesti" tekstiä se voisi olla kiva. Olen myös miettinyt ostavani pieniä valkoisia sisustuskiviä, joihin jokainen voisi jotain kirjoittaa. Ne sitten lasimaljaan tai arkkuun tms. ja toimivat osana sisustusta. Taulu, jossa puu ja lehden joihin jokainen terveisensä laittaa olisi myös kiva, mutta meillä niin paljon vieraita ettei näitä valmiita aihioita ole niin isolle määrälle. Meille sopisi myös puusta leikattu "siivu", johon tulisi kaikkien nimet... tätä voisi kai jotenkin hyödyntää pannunalusena tms. Olen kyllä löytänyt ihan kauniin perinteisenkin vieraskirjan... saapi nähdä!
 8. Meille tulee "hääkarkeiksi" pullonavaajat. Mietittiin ja mietittiin jotain muuta kuin karkkia, sillä meillä on jokaisella lisäksi jäkkäripöydässä oma pilttipurkillinen karkkeja.
 9. Ymmärrän hyvin Hiletin sinua, vaikka itsellä ei olekaan tuollaista tilannetta (ainakaan vielä). Se on harmillista, miten jokin sinusta riippumaton asia voi kuitenkin vaikuttaa niin kovin paljon suureen päivääsi. Välillä voi joistakin tuntua pikkumaiselta ajatella ja ilmaista tällaisia asioita, mutta ne on oikeasti isoja asioita... Ja Isthle, itsekin koen, että nyt juuri kaikki kaveripiiristä lisääntyy. Nyt onneksi monella vauvoja, jotka ovat ensi kesänä jo sen ikäisiä ettei pitäisi jäädä juhlat sen takia väliin. Joku voi sanoa, että tämä on itsekästä. Mutta itse ainakin haluan ja toivon, että juuri ne rakkaimmat ja tärkeimmät ihmiset ovat lähellä juhlistamassa hääpäivää.. Osaan toki olla onnellinen jos onni jotakuta kaasoista esim. potkaisee, mutta myönnän, että suuresti minua riipaisee jos joku tärkeistä ystävistä ei pääsisikään paikalle. Asiasta kukkaruukkuun... Onko kukaan muuten teettänyt/teettämässä omakuvapostimerkkejä? Ajattelin, että tällaisetkin voisivat olla ihan hauskat, joskin mahtaako olla ns."turhakkeet", kun meneehän sitä rahaa muutenkin...
 10. Miten kanttorit yleensä näihin häämarsseihin suhtautuu, voiko kanttoria vaihtaa jos ei suostu soittaan jotain? Meillä tulis saapumismarssiks joku ihan hengellinen marssi, mutta ei mikään perinteinen. Lähtömarssiksi haluttais he's a pirate. Mut kysyin asiaa kanttorilta ja sain sellaisen vastauksen et mielummin ei. Hän soittaa kaikkea hengellistä. Mun yks kaasoista on hesasta jhänellä nousi niskakarvat pystyyn ja totes heti et hän kyllä haluu puhuttaa kanttoria, ettei se tuosta nyt voi kieltäytyy.
 11. Sulhasen äiti lupasi maksaa minulle meikin sulhasen tädin tekemänä. Itseäni vaan mietityttää se meikki... kun olen tottunut tekemään itselleni tietynlaisen meikin ja käyttämään aina samoja värejä. Ettei sitten mieheni sukulainen meikkaa minua ihan vieraan näköiseksi. Miten kehtaan sanoa hänelle oikeasti jos meikki ei olekaan yhtään mua.... Minulla tulisi olla kotoinen olo meikissäni, mutta haluan kuitenkin ammattilaisen hoitavan asian, että meikkipohjasta tulee varmasti tasainen ja häivytyksistä kauniit.
 12. On varmaan joku "miesten juttu", koska näin meilläkin. Mies tuntuu olevan ns.velvollinen kutsumaan kaikki joiden häissä itse ollut vaikka ei olisi ollut aikoihin missään tekemisissä. Tähän täytyy todeta, että onneksi on läheisiä ystäviä ja läheisiä sukulaisia niin paljon ja tila rajallinen ni ei voi kaikkia kummin kaiman kaimoja kutsua. Lähdettiin siitä, että perheet, kaikki läheiset ystävät, tädit, enot ja sedät. Sitten serkuista ja heidän perheistään tehtiin karkeaa karsintaa. Vain ne joiden kanssa ollaan tekemisissä. Meilläkin yhteensä 52 serkkua ja jos vielä perheet nii siitähän tulisi jo pelkästään yli 100 ihmistä... mikäs siinä jos ois pieni suku ni vois kutsu ihan kaikki. Niin isoa tilaa ja paksua lompsaa ei taitais löytyä mihin menis meidän "jättisuvut" ja kaikki ystävät ja tuttavat.
 13. Meillä koristelujen suhteen ei juuri tarvi päätä vaivata. Kukkaset kun itse hommataan niin se riittää. Paikka sellainen ettei koristeluja kaipaa. On itsessään koristeellinen ja paikan päällä on satoja kynttilöitä talon puolesta. Me päätettiin mennä suoraan hääpaikalta naantalin kylpylään kahdeksi yöksi. Häämatkalle lähdetään varmaan vasta puol vuotta häistä. Hetikin olisi hienoa, mutta kesällä ei tehdä haluammaamme paikkaan matkoja ja en saisi kyllä järkättyä vapaatakaan töistä. Kaikkia koristeita ja ideioitahan on niin pilvin pimein että ymmärrän jos jollakin menee pää pyörälle.. meillä kävi niin että tiesin heti minkä hääpaikan haluan ja sitten voikin sanoa, että siitä se ajatus sitten lähti. Mielestäni paikkaan sopii ainoastaan maalaisromanttinen, vanhahko, maanläheinen tunnelma. Siitä oli helppo alkaa rakentaa asiaa. Hääpuku mihin päädyin ei ollut alkuunkaan sellainen mitä olin etukäteen netissä ihastellut. Se yllätti itsenikin. Olen kuullut monelta että se eka ihastus on ollut se lopullinen puku. Päädyin pukuun joka edelleenkin "ei näytä miltään" mielestäni netissä mallin päällä, mutta sehän ei olekaan se tarkoitus. Itselläni se on juuri niin kaunis ja sopiva kuin pitääkin. Kävin jo keväällä sovittamassa pukuja ja nyt syksyllä tilasin kun morsiusgallerialla oli tullaripäivät. Kannattaa kyllä malttaa mielensä ja tehdä hankintoja tullareiden aikaan, keväällä tai syksyllä. On sen verran hyvät alet.
 14. 15.5.15 on hyvä päivä, ainakin varmasti hääpäivän pitäisi muistua mieleen =0). Olen tilannut pullonavaajat lightinthebox.comista. Siellä on jos vaikka mitä pientä erilaista lahjajuttua ja "hääkrääsää". Hinnat vaihtelee tosi paljon, siellä yleensä aika huimia aleja. Itse tilasin -70 % alella nuo pullonavaajat. Ideoita saapi laittaa kiertoon, täysin vapaasti! Hyvä jos voi jakaa ideoita toisten kanssa =0)
 15. Meillä on tällä hetkellä vieraslistalla 148 nimeä. Tämä on täysi maksimi, sillä yhtään enempää ei ole istuinpaikkoja. Olemme todella rankalla kädellä jo karsineet vieraita. Kutsumme molempien läheiset sukulaiset ja ystävät. Meillä tulee häihin vain kaikkein läheisempien lapset. Ei siis ystävien lapsia. Tämä olisi tehnyt jo heti 20 ihmistä lisää.