Venhoranta

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Venhoranta kaikki viestit

  1. Venhoranta

    Itkitkö häissäsi?

    Itkimme molemmat jo ennen häitä häämarssia valitessamme. Ehkä juuri siksi ei niin paljon itkettänyt itse hääpäivänä. Muutama kyynel silti alttarilla vierähti
  2. Venhoranta

    Häiden teema

    Meillä oli häät itsenäisyyspäivänä joten teemaväreinä oli sininen ja valkoinen. Lisäyksenä hopeaa tuomaan vähän kimalletta. Pyrittiin pitämään "sinisyys" pienissä yksityiskohdissa, jotta juhlatilasta ei tulisi liian tummaa ja tunkkaista. Mielestäni onnistuttiin hyvin.
  3. Liedon vanhalinna on loistava paikka pitää häät. Palvelu toimi todella hyvin ja kaikki asiat tuntuivat olevan yhteisesti sovittavissa. Meillä oli häät kartanoravintolassa joka tilana mukavan avoin ja tunnelmallinen. Häät olivat melko huolettomat sillä henkilökunta hoiti kaiken koristelun ja siivouksen. Itse piti vain viedä haluamansa tavarat paikalle hääviikolla ja hakea häiden jälkeisenä päivänä. Kaikki oli valmiiksi laitettu. Tilavuokra oli ilmainen kun on kyse talvikaudesta. Omia juomia ei saanut viedä, mutta juomalasku oli silti paljon pienempi mitä odotimme. Erikseen mainittiin että parkkipaikka ei kuulu anniskelualueeseen. Kaiken kaikkiaan todella hyvä paikkaja loistava palvelu! Ruoka tulee nykyisin Kiitoradan kautta.
  4. Mä pohdin tässä juuri että mihin veisin puvun pesuun. Sol taitaa valtakunnallisesti olla yksi kalleimmista mutta Skanssi ois hyvin lähellä. Täällä on tunnuttu kehuvan tuota Itäharjun Viherpesulaa palvelussa ja hinnassa, mutta onko kukaan testannut Puutarhakadulla sijaitsevaa Clean pesupalvelua?
  5. Venhoranta

    Talvihäiden teema

    Kiitos näistä. varmasti joku tulee käyttöön.
  6. Venhoranta

    Talvihäiden teema

    Onko kellekään tulossa "jouluvaloja" pöytäkoristeiksi esim. maljakoihin tai lyhtyihin? Meillä häät itsenäisyyapäivänä ja tahtoisin paljon kynttilöitä ja valoja valaisemaan muuten hämärää juhlatilaa. Jos löytyy hyviä ideoita ja valokuvia niin vastaanotetaan mieluusti. Tilasta ei saisi kuitenkaan tulla liian jouluinen