Eia

Rouva
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

About Eia

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Itse asiassa tuo yllä oleva on mun mielestä ihan kiva Itse en laittaisi mitään tosi 80-lukulaista enkä sellaista viritystä, mikä paljastaa esim. vatsaa. Ihan lyhyttä hamostakaan en laittaisi. (Niin tai siis en olisi laittanut..)
 2. Mun mielestä tosi epäkohteliasta kutsua vanhempia ilman lapsiaan, jos hääparilla itsellään on lapsia ja mukana juhlissa!!! Ei silloin voi vedota siihe, että "juhlimme aikuisten kesken". Täytyy olla reilu peli, joko kaikki saa halutessaa tuoda muksunsa mukanaan tai sitten kukaan, hääpari mukaan lukien, ei tuo lapsia juhliin. Jos parilla itsellään on lapsia, pitäisi kyllä ymmärtää toisia lapsiperheitä edes vähän.. Minä ainakin loukkaantuisin, jos lapsiani ei kelpuutettaisi juhliin, joihin tulee muita lapsia. En menisi paikalle itsekään.
 3. En usko, että vierasväestä kukaan alttarille rynnii kuvaamaan.. Kyllä ne varmasti haluaa nauttia tilaisuudesta ihan omalta paikalta käsin. Näin digiaikaan tilanne meillä ainakin kääntyi meitä rasittavaksi niin, ettei monellakaan ollut kameraa ollenkaan, vaan pyysivät lähettämään kuvia sitten sähköpostissa jne. mistä tietenkin koituu meille paljon tylsää vaivaa..
 4. Postikorttia ei tarvitse yrittääkään järjestää perille, jos osoitetiedoissa on pienikin virhe tai ne ovat puutteelliset. Roskiin vaan. Kirjekuoressa oleva lähetys täytyy yrittää järjestää perille. Vinkkinä vaan kaikille.. Oma etunimeni on yleinen, vanha sukunimeni oli ihan kärkipäätä yleisyydessä ja niin on uusi mieheltä otettu nimikin. Kokonimikaimoja siis riittää! Etunimistäni toinen on aika harvinainen, mutta mielestäni olisi jotenkin outoa ottaa se käyttöön ja pakottaa kaikki tutut opettelemaan sen käyttö.. Tyyliin en ole enää Minna, minua ei saa sanoa enää Minnaksi. Olen tästä päivästä lähtien Tiina.. :
 5. Mulla toimii tosin hyvin, (se peruskama, valko-kullanvärinen tuubi) kun malttaa käyttää pidempään ja säännöllisesti väh. 1 kerta päivässä miel 2 kertaa. Ehkä n. kuukaudessa/vähän pidemmässä ajassa hampaat ovat aina vaalenneet ihan valkoisiksi (olen sekä kahvinjuoja että tupakoitsija, joten meinaavat itsestään aina vähän kellertää). Sitten olen käyttänyt aina kuukauden pari tavallisia hammastahnoja ja palanntu taas yotuel-tuubiin (jonka siis aina käytän lopppuun kerrallaan). Hyvin on toiminut! Yotuel ei myöskään hankaa hampaita niinkuin rakeiset valkaisevat tahnat tai tujut myrkyt. Jos kiille menee moisista rikki, ovat hampaat pilalla "lopullisesti" ja todellakin kellastuvat!! Yotuel on muutenkin hyvä, kun se ei vaahtoa niin paljona. Puhdistaa tavan tahnoja paremmin ahtaat hammasvälit ym. (hurja mainospuhe! huh! ;D )
 6. Tuo sinisen värin neutralisoija kuulostaa oikein hyvältä, olisin kokeillut jo vuosia sitten -jos omat tummat silmänaluseni eivät olisi enemmänkin punertavat kuin sinertävät!! Mitään ykköskonstia siihen kellään? Itse olen käyttänyt joe blascon peiteväriä, mutta sen pysyvyys ei ole ihan ykkösluokkaa jos koko päivän pitäisi kestää. Tai jos hieraisee silmiä, väri katoaa..
 7. Meillä pilasi piknikin, mutta ei päivää (vaikka lähes koko päivän satoi). Just oli puolet polttariporukasta saanut eväät levitettyä ja minä toisen puoliskon kanssa saavuttiin paikalle muista riennoista, niin alkoi kaatamalla tulla vettä niskaan. Vähän aikaa sinniteltiin sateenvarjojen alla, mutta kun alkoi jyristä toden teolla, luovutettiin. Ruoathan siinä vähän vetistyi ja koko sakki kastui, mutta kipinkapin kun juostiin muutaman korttelin päässä asuvan kaverin tykö, saatiin ruokailu hoidettua loppuun -ja päivä saattoi jatkua. Mun miehen seurueelta sen sijaan meni suunnitelmat kokonaan uusiksi (samana päivänä polttarit). Olivat varanneet paljon ulko-ohjelmaa, eivätkä päässeet oikein mitään niistä toteuttamaan.
 8. Eräällä tutulla oli äiti polttariseurueessaan. Itse ei tullut mieleenkään kutsua! Hyvissä väleissä ollaan ja mamma rento tyyppi, joskus on kyllä käyty juhlimassa tyttäjen kesken sen kanssa ja kivaa on ollut, mutta ei ei, ei polttareihin.. Mulla on kaverit sen tyyppisiä juttuja varten!
 9. Hyvin soitti, vaikkei oltu kuultukaan etukäteen. Yleisö tykkäsi ja tanssi pitkin iltaa. Osan biiseistä toivoimme, loput päättivät sovitun tyylin mukaan itse. Osallistuivat myös ennalta sopimattomaan ohjelmanumeroon, mikä oli mukavasti tehty. Lysti maksoi 450 e, 5 muusikkoa oli ja soittivat muistaakseni valssien ja tuon ohjelmanumeron lisäksi 3 settiä.
 10. Toiselta kysyin kasvotusten kun tavattiin ja toiselle laitoin tekstiviestin, kun en saanut puhelimitse kiinni ;D -ei se niin tarkkaa ole..
 11. Huone oli mun mielestäni tosi ankea ;D Vihkijä oli nainen, joka hoiti hommansa tyylikkäästi ja kauniisti. Ja meitä vain nauratti, ei yhtään osattu ottaa vakavasti niin epävirallisen oloista tilannetta (no joo, mun nauru kyllä muuttui yllättäen itkuksi : tunteita herättävämpi tilanne siis loppujen lopuksi kuin mihin olin varautunut, odotin enemmän siunausta) Etukäteen emme tienneet yhtään, mitä tapahtuman pitää. (kaipa sen olisi voinut selvittää : ) Kävelimme vain sisään samalla vieraiden kanssa. Vihkijä sitten vain tervehti ja kysyi, voiko aloittaa. Virallisen kaavan jälkeen kysyi, sopiiko että hän lukee sen apassirukouksen, ilman että oltiin puhuttu siitä etukäteen. Sanottiin että lue vain ;D ”Sade ei teitä enää kastele, sillä olette toisillenne suojana. Kylmyys ei teitä enää vaivaa, sillä lämmitätte toisianne. Yksinäisyyttä ei enää ole, sillä olette toisillenne elämäntovereita. Te olette nyt kaksi ihmistä, mutta edessänne on vain yksi elämä. Astukaa nyt yhdessä yhteisen elämänne päiviin. Ja olkoon elämänne Maan päällä hyvä ja pitkä.” -Apassi-intiaanien avioliittorukous- Muoks edellinen kysyi montako vierasta mahtuu, varmaan joku 30. Tuoleja ei ole niin paljoa, mutta meidän vieraat (n. 10) seisoivat jokatapauksessa kaikki, vaikka olisivat mahtuneetkin istumaan).
 12. Itse toivoin kaasoiltani mm. seuraavaa: Mukaan pukuja katsomaan Mukaan shoppailemaan muuta tarvittavaa (materiaaleja ym) Kutsujen ym. suunnittelu- ja askarteluapua Polttarit Yöseuraa häitä edeltävänä yönä ja pukeutumisapua hääpäivänä Henkistä tukea matkan varrella Mukaan koristelemaan juhlatilaa Tuki ja apu kuvauksissa ja kirkossa Bestmanin juontoparina juhlissa Ihmisten ohjaamista istumapaikoille ym. juhlissa Apua ohjelman (juhlissa) suunnittelussa ja toteuttamisessa Hyvien ideoiden esille tuontia ja vinkkien jakamista Edellä mainitut toteutuivat askarteluapua lukuunottamatta (aikataulutusongelmat. Sain apua kyllä toisaalta -onneksi). Kaasoja oli 2, joten he pystyivät jakamaan tehtäviä omien mieltymysten mukaan (no minäkin osasin kyllä pyytää esim. juontajaksi kaasoista luonnostaan enemmän puhenaista). Molemmat ovat ystäviäni eri kautta, joten kolmistaan emme tavanneet monesti, vaan useimmiten vain jompikumpi oli seuranani tai apunani. Lisäksi sain yllättyä erittäin positiivisesti varsinkin toisen kaason mahtavasta organisaatiokyvystä ja omatoimisuudesta, hän mm. järjesti meidän ja vieraiden kuljetukset täysin itsenäisesti, koristeli meidän auton jne. Polttarit olivat myös eniten ilmeisesti hänen kontollaan, ja ne olivat kyllä parhaat Lisäksi kaasot mm. lupautuivat huolehtimaan lahjat meille, mutta tehtävä siirtyikin vanhemmille. Hommat ja "tehtävienjako" pulen vuoden hääsuunnitteluaikana sujuivat luontevasti, en varsinaisesti joutunut "pyytämään" apua mihinkään, molemmat kaasot osallistuivat mielellään ja tarjosivat apuaan. En siis heittänyt kaasoksi pyytämisen jälkeen alussa mainitun tyyppistä "vaatimuslistaa" kehiin ;D
 13. Kannattaa valita vaikkapa 2 ystävää kaasoiksi, toinen sellainen enemmän järjestelijä ja hommaan tarttuva tyyppi ja toinen sitten sellainen, jota ei ahdista ajatus juontamisesta / muuten esillä olosta. (on hyvä, että on bestman ja kaaso molemmat seremoniamestareina, homma ei stoppaa, vaikka toinen katoaisikin hetkeksi jonnekin). Bestmaneja on mielestäni vain 1, mutta voihan olla sellainen "varabestman", jota pyytää avuksi esim. musiikkijärjestelyissä tms. miehisemmissä asioissa. Kyllä ystävät auttaa ilman titteliäkin Itselläni ei ole sisaruksia, mutta vieroksun jotenkin ajatusta siskosta kaasona. Siskollahan on roolinsa juhlissa ihan siskonakin, ja mielestäni häntä voi pyytää avuksi ilmankin kaason titteliä. Laaja "tukiverkosto" ennen häitä ja itse juhlissa on oikeasti hyödyllinen, kun stressiä alkaa pukkaamaan eikä hommat suju niin helposti, kuin oli kuvitellut.. : (kokemusta on, mutta loppujen lopuksi kaikki meni loistavasti ;D ) muoks. ja ehdottomasta kaasoiksi kaverit, joilla on samanlainen maku tai ainakin tuntevat sinun makusi ja tyylisi!! (ei tule noloja tilanteita, joissa käsitykset eroavat todella radikaalisti..)
 14. Molemmilla oikein muikea ilme, vähän hymyä yritetään pidätellä, mutta ei se oikein onnistunut
 15. Häitä, eli siunausta kirkossa ja hääjuhlia, edeltävänä päivänä aamulla hoidettiin viimeiset askartelut, kävimme maistraatissa "hoitamassa virallisuudet", ravintolassa syömässä ja koristelemassa juhlatilan. Kaaso tuli meille yöksi, sulhanen poistui vanhempiensa tykö. Katsoimme kaason kanssa elokuvan ja joimme pari siideriä, kävimme puolen yön tienoilla (muistaakseni) nukkumaan -ja sitten se jännitys iskikin, eikä uinumisesta tullut mitään