Jump to content
Naimisiin.info

-L-

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

-L-'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. -L-

    Mikä on häidenne teemaväri?

    Mustaa ja hopeaa olen ajatellut
  2. -L-

    Ketkä kättelevät häävieraat?

    Mitä tuossa kättelyssä vieraan tulisi sanoa hääparin vanhemmille? Onnitella? Vai pitäisikö vanhempien sanoa vieraille "tervetuloa"?
  3. -L-

    Häät 2017

    Jep, me varattiin paikka ja bändi siksi, että molemmat on suosittuja. Juhlapaikka varattiin pari viikkoa sitten, ja vietiin viimeinen vapaa helmikuun 2017 viikonloppu. Vaikka itse ajattelin, ettei talvella niin tunkua olisi... Ja kun paikan varaa, on pakko olla jo jotain aavistusta vieraslistasta. Vihkipaikkaakin pitäisi katsella, koska ilmeisesti Tampereella on vain yksi virka-aikojen ulkopuolella vihkivä tyyppi, enkä sitten halua, että joudutaan menemään viikolla maistraatissa kahdestaan naimisiin. Mä oon kans aatellu, että ei talvella kukaan muu mene naimisiin eli ei tarvitse pitää kiirettä varauksien kanssa Pitäis varmaan aktivoitua.
  4. -L-

    Häät 2017

    Me ollaan oltu kihloissa vuosia ja nyt viimein päätettiin, että häät voisi pitää alkuvuodesta 2017. Musta se tuntuu niin kaukaiselta. "Hullua", että osa on jo varannut juhlapaikankin . Vaikka niin kai se täytyy tehdä jos on joku suosittu paikka.
×
×
  • Create New...