Jump to content
Naimisiin.info

Suse

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Suse's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kirjoitinkin jo tuohon toiseen viestiketjuun, mutta kirjoitan nyt saman tänne, kun löysin tämän ketjun joka on hyvin lähellä omaani. Eli saman tyyppinen tilanne täällä edessä ensi kesänä. Meillä vihkimiseen kutsutaan kaikki häävieraat, jonka jälkeen "virallinen osuus", ruokailu ja kahvit juhlapaikalla. Tarkoitus olisi jatkaa iltaa samassa paikassa ystävien ja niiden sukulaisten kesken, ketkä sietävät bändiä, tanssimista ja alkoholinkäyttöä. Eli uskovaisten sukulaisten haluttaisiin lähtevän kahvittelun jälkeen. Miten ihmeessä kirjoittaa tämä asia kutsuun, niille sukulaisille, joiden halutaan lähtevän ennen iltabileitä?
  2. Vähän saman tyyppinen tilanne täällä edessä ensi kesänä. Meillä vihkimiseen kutsutaan kaikki häävieraat, jonka jälkeen "virallinen osuus", ruokailu ja kahvit juhlapaikalla. Tarkoitus olisi jatkaa iltaa samassa paikassa ystävien ja niiden sukulaisten kesken, ketkä sietävät bändiä, tanssimista ja alkoholinkäyttöä. Eli uskovaisten sukulaisten haluttaisiin lähtevän kahvittelun jälkeen. Miten ihmeessä kirjoittaa tämä asia kutsuun, niille sukulaisille, joiden halutaan lähtevän ennen iltabileitä?
  3. Tilasin hääpukuni JJ`sHouselta ja se saapui pari päivää sitten. Kovasti olin yrittänyt näitä eri kokemuksia käydä lukemassa ja tietoisesti otin riskin tilatessani halvan puvun ulkomailta. Muutamaa viikkoa aikaisemmin olin tilannut Kiinasta (joku toinen yritys) pitsiboleron, joka oli aivan erinäköinen kuin kuvassa, huonosti ommeltu ja kaikin puolin kamala. Bolero maksoi postikuluineen vain 18 dollaria, joten paketin avatessani lähinnä nauroin. Bolerotilauksen jälkeen alkoi hääpuvun saapuminen todella jännittäämään. Vaikka puku olikin hääpuvuksi halpa, niin kaikkine kuluineen n. 300 euroa on kuitenkin iso raha. Puku oli kuitenkin täydellinen!!! En uskaltanut missään vaiheessa edes haaveilla, että puku voisi todella näyttää aivan samalta, kuin kuvassa mallin päällä. Se on myös minun silmääni hyvin ommeltu, istuva ja kaikin puolin ihana! Hieman joudun sitä kaventamaan, mutta se oli tiedossa koska tilasin taulukon koon, en räätälöityä kokoa. Mielestäni se vastaa kuitenkin täysin tilaamaani kokoa 8. Toimitus oli myös erittäin nopea (tilauksen maksamisesta puvun toimittamiseen ovelle asti meni vajaat 2 viikkoa!) ja ennen tilausta kysymyksiini vastattiin ja sain pyytämiäni lisäkuvia puvusta. Minulla on siis pelkästään hyvää sanottavaa tästä "huijarifirmasta" ja suosittelen niille, ketkä tiedostavat tämmöisten nettitilausten riskit ja ymmärtävät, että 160 euron ja 2500 euron hääpuvussa voi todellakin olla eroja!
×
×
  • Create New...