Popsu

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Popsu

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mulla kanssa ongelma, että kenet pyytää kaasoksi. Ainoa kaason tehtävä olisi auttaa pukeutumisessa ja olla tietenkin henkisenä tukena hääpäivänä aamun pyörinässä. Kaikki muu sitten riippuisi kaasosta. Pukuostoksille saa tulla, jos tahtoo ja suunnitteluun saa osallistua ihan juuri niin paljon, kun tahtoo. Pääasia olisi, että myös kaaso kerkeisi nauttimaan juhlista. Sisko löytyy, mutta en tahdo häntä pyytää. Kavereita on muutama, mutta tuntuu, ettei kukaan ole semmoinen jota haluaisin pyytää. Sen takia olenkin miettinyt, että pyydän äitiäni. Meillä on tosi läheiset välit ja samanlainen maku, joten apua saisi suunnitteluun ja puvun valintaan. Tällä hetkellä se tuntuu parhaimmalta vaihtoehdolta, mutta saapi nähdä mihin päädyn.
  2. Ensin kerrottiin miehen vanhemmille. Siellä anoppi oli ensin, että jaa. Sitten heti perään, että minkä takia tästä ei hänen kanssaan keskusteltu ensin?! Anoppi on vähän omistushaluinen. Mun äiti taas hyppäs heti molempien kaulaan ja alkoi onnittelemaan ja oli tosi onnellinen! Tuli ihana tunne. Anoppi ei ikinä muuten edes onnitellut..
  3. Kontula on ihan mukava juhlapaikka. Siskon häät pidettiin siellä vuosi sitten talvella ja tunnelmallista oli! Se tie siinä vieressä ei todellakaan haittaa mitään. Rakennus on ulkoa tosi kaunis ja sisältäkin se näyttää ihan erilaiselta, kun pöydät on laitettu oikein ja valoja vähän himmenetään. [smiley=thumbsup.gif] Ja hintaa en varmaksi osaa sanoa, mutta olisiko ollut jotain 550 euroa viikonloppu talvella.