Juliet

Naikkari
 • Content count

  191
 • Joined

 • Last visited

About Juliet

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Ookoo. ;D Niin, ja sarjan nimi oli Ruusun aika.
 2. Pentele, kun en mistään ole teidän hääpäivästänne mitään kertomusta löytänyt... > Onko sellaista olemassakaan? ???
 3. Onko kenellekään tuttu nimi sellainen kuin Peter Oljemark (henkikirjoittaja)? Hänestä oli tänään juttu Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä.
 4. Älä vähättele kykyjäsi... Niin, tiedätkö mitään tuon valssin yleisyydestä häävalssina? Millä perusteella itse valitsitte sen? Editointi: Hoksasinpa tässä, että taidatte parhaillaan tanssahdella häävalssianne! Onnea avioparille! Kerrohan kaikki jälkikäteen!
 5. Marzie, sinä se hallitset homman (sanat tulevat kuin apteekin hyllyltä)! Tuo Maijan ja Jannen häävalssi kuulostaa kovin tutulta, mutta en oikein saa sävelestä kiinni. Tietääkseni tuo ei ole kovin yleinen häävalssi? Tai sitten en vain ole sattunut sellaisiin häihin.
 6. Kiitos Marzie, nuohan ne tietenkin olivat! Entäpä Maijan ja Jannen häävalssi, joku osaa varmasti sanatkin?
 7. Nyt kyllä pian tuskastun, jollen saa päähäni Akselin ja Elinan häävalssin sanoja. :-[ :-/
 8. Hui, käytättekö te joka päivä jotain tuoksua? Minä kuljen ihan naturellina, ellei dödöä lasketa. ;D En voisi kuvitellakaan käyttäväni joka päivä jotain tuoksua, eikö se ole vanhempien naisten puuhaa.
 9. Suvivalssi on tällä hetkellä kaikista todennäköisin. Onneksi ei tarvitse päättää sitä vielä pitkään aikaan. ;D
 10. Millaiset sanat on Maijan ja Jannen häävalssissa? Ei muistu yhtään mieleen. Aivan hävettää sanoa, mutta olen myöskin unohtanut, miten menee Akselin ja Elinan häävalssi, vaikka viimeksi kuulin sen 21.7.2001. ;D Kiitos vastanneille. :