ToukokuunMorsian2015

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About ToukokuunMorsian2015

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Ajattelin tuossa syyskuussa ottaa yhteyttä, varmaankin syyskuun loppupuolella. Nyt on vielä varmaan sen verran kiire, ettei viitsi tässä vaiheessa vielä häiriköidä niin paljoa. Alkaa kuitenkin olla sellainen vaihe, että olisi hyvä tietää esim. kaikista sieltä mahdollisesti saatavista maljakoista tms. ettei turhaan ostele omia kaappeja täyttämään.
 2. Minun pitää ehtiä hankkia uusi passi ennen matkalle lähtöä, joten lennot varattu 3vkoa häiden jälkeen.
 3. Itse haluan vielä lisäykseksi laittaa, että tuohon samaan hintaan kuuluu myös juhlapaikan siivoaminen! Olin itse juuri kaasona häissä, missä tila piti itse siivota häitä seuraavana päivänä. Itse mietin lattioita pestessäni, kuinka ihanaa onkaan, ettei kenenkään, ei meidän eikä vieraiden, tarvi olla huolehtimassa siivouspuolesta. Saamme keskittyä pelkkään juhlimiseen! Menu suunnitellaan yhdessä Rouva V:n kanssa, käytännössä menun saa ilmeisesti tehdä aika pitkälti itse. Lisäksi helpottaa aivan hirveästi se, että tarvitsee olla yhteyksissä käytännön järjestelyistä vain yhden ihmisen kanssa. Juhlapaikalla saa olla vaikka kahdeksaan asti seuraavana aamuna, mikä oli myöskin yksi ratkaiseva tekijä. Monissa paikoissa viimeinen aika poistua tilasta, on yhden aikaan. Tämä on mielestäni aivan liian aikaisin. Alkoholilliset juomat saa viedä itse. Kun ensimmäisen kerran käytiin paikkaa katsomassa, Rouva V sanoi, että meidän tehtäväksi jää hoitaa paikalle viinat, vieraat ja bändi, sieltä kautta hoituu kaikki muu. Nämä asiat huomioon ottaen, tuo max 60e/hlö on mielestäni varsin kohtuullinen.
 4. Hei! Käytiin katsomassa tuota Piikkiön Wanhaa tallia, oli todella upea paikka! Alustava varaus meillä onkin nyt tuonne... Olisi mukava tietää kokemuksia paikassa, osaako joku auttaa? Paikkahan on kohtalaisen uusi, omistaja on aloittanut juhlien järjestämisen vuonna 2009. Ennen tätä, on tila toiminut jollain toisella nimellä. Yksi erittäin suuri plussa olikin juuri omistaja, ihanan rento ja rempseä rouva, jonka kanssa on varmasti helppo hoitaa asioita kuntoon. http://www.wanhatalli.com/
 5. Hei! Pihassa on aika paljon hiekkamaata ja tallin vieressä on myös keltainen vanhanmallinen talo (talossa ei ymmärtääkseni asuta). Nämä ehkä mielestäni häiritsevimmät tekijät (itse pidän enemmän nurmikosta, kukista ja vehreästä). Mutta kesäinen tunnelma kuitenkin! Peltomaisema siintää taustalla! Nurmikkoakin siis on kyllä ja heinäseipäitä ym. Vihkimisen kannalta pihassa on aivan ihana iso kellosysteemi, jota voi soittaa kuten kirkonkelloja tuon kellon edessä paljon pareja ilmeisesti vihitty. Voisin kuvitella vihkimistä tallin pihassa, ellen olisi niin tykästynyt kirkkovihkimiseen. Mukavastihan siinä saa juhlapäivälle lisää tunteja, jos vihkiminen paikan päällä! Uskoisin, että vihkimisestä saisi tosi kivan pihassakin. Ja mikäli sade yllättäisi, niin talli on kyllä tosi tunnelmallinen paikka myös vihkimiseen! Kustannukset on n. 50e /hlö, sis. juhlatilan vuokran, menun, henkilökunnan, liinat jne sekä loppusiivouksen. Pidin juuri tuosta selkeästä konseptista, ettei kaikkea ole hinnoiteltu erikseen. Kannattaa kysyä tarjousta! Paikka on tosiaan aika suosittu, mekin tiedustelimme jo viime keväänä tämän kesän häihimme. Ilman muuta kannattaa myös käydä katsomassa tiloja ja pihaa paikan päällä! Emäntä on tosi mukava. Siellä on muuten sisäwc:n lisäksi 8 ulkohuussiakin piilossa puiden takana ja sisällä tallissa on hauska baaritiski ja hyvä korotettu esiintymislava. Hyvin tanssitilaa myös! Meillä on alustava varaus tehty Wanhaan talliin. Kävimme paikkaa katsomassa, ja se on aivan ihana! Ruova V vaikuttaa varsin asiantuntevalta ja mukavalta, hänen kanssaan on varmasti helppo asioida jatkossakin. Vuoden 2015 hintaa ei ole vielä lyöty täysin lukkoon, mutta se on max 60e. Ymmärsin, että luultavimmin jää muutamia euroja alle, mikäli sen kummempia ALV-nostoja ei tule. Tuo hinta siis tosiaan pitää sisällään aivan kaiken tilavuokrasta loppusiivoukseen asti. Erityisenä plussana hääkakku ja tarjoilijat. Omat alkoholit saa viedä, talon puolesta tulee alkoholittomat ruokajuomat. Pihapiiristä on hieman paha mennä sanomaan, koska siellä käydessämme maassa oli lunta. Kaikkiaan alue vaikutti kuitenkin varsin idylliseltä.