Teiju

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Teiju

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 01/08/83

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pohjois-Pohjanmaa
 1. Suunnittelemme häihimme tarjolle sopivilla prosenteilla varustettua boolia sekä alkoholitonta boolia. Haluaisin, että niiden värisävy olisi molemmissa sama. Mitä mieltä olette, että onko se kuitenkin huono idea sen vuoksi, jos lasit menee sekaisin tai muuten? Häihin aikaa alle kuukausi, niin sitä huomaa ajattelevansa moniakin asioita turhan tarkkaan... Onko tämä oikeasti ongelma vai ei?
 2. Olemme valinneet poistumismarssiksi Jakoleffin Aamenen. Se vain sykähdytti, kun kuunteli vaihtoehtoja.
 3. Häämatkamme kohteeksi on valikoitunut Italia, koska haluamme nauttia matkasta 2viikkoa ja budjetti rajasi kohteet Eurooppaan. Olemme ostaneet lennot Roomaan ja olemme vuokranneet huoneiston Etelä-Toscanasta ja tietysti myös auton. Löytyisikö vinkkejä erityisen kauniista paikoista akselilla Rooma-Toscana-Firenze, jossa kannattaisi ehdottomasti käydä? Nyt kun olen tutustunut alueisiin tarkemmin lentojen ostamisen jälkeen, niin ongelmaksi on muodostunut se, että kiinnostavia paikkoja on ihan liikaa...
 4. Mietin tätä samaa asiaa kuin camili pitkään. Meidän kutsut on jo lähetetty ja olen päätökseeni tyytyväinen. Kutsuin 10 hengen työporukastamme kaksi läheisintä puolisoineen. He ovat elämässämme mukana myös työn ulkopuolella ja myös miehemme ovat tuttuja keskenään ja juttu luistaa. Kaikkia en olisi halunnut kutsua, koska osa työkavereistani eivät ole minulle läheisiä. Enkä edes kaikkien puolisoita ole koskaan tavannut. Töissä vietän kuitenkin ison osan elämästäni ja läheisimmät ovat todella läheisiä, niin en voinut olla heitä kutsumatta, kun vietän elämäni juhlapäivää. Puolisoni on töissä isossa firmassa ja yksikön koko on lähemmäs sata, joten hän kutsuu sieltä yhden läheisimmästä perheineen.
 5. Päätin tilata pöytiin kertakäyttökamerat ja ajattelin, että niiden yhteyteen laitetaan viesti, jossa pyydetään ottamaan kuvia pöytäseurueen jäsenistä ja hauskoista hetkistä. Salaman käyttö neuvotaan ja muistutetaan myös. Kaikillahan on nykyään digikamerat, mutta haluamme nimenomaan hieman jotain ohjelmaa vieraille tällä tavoin ja uskon että ainakin jotain hyviä otoksiakin mukaan mahtuu. Onhan ne kuvat ennenkin kelvanneet tavallisesta filmikamerasta, kun ne teetetään oikeiksi kuviksi. Eivät varmaan tietokoneella ole korkealaatuisia, mutta sitä ei näillä kuvilla haetakaan.
 6. En tiedä varmasti tästä, että onko omistaja pysynyt samana, koska nimi ei ole jäänyt minulle mieleen. Silloinkin omistajalla oli siellä pitopalvelu, joten todennäköisesti oli tämä sama ja siltä ruokailu oli hankittu. Ruoka oli silloin hääparin toiveesta aika kalapainotteinen ja lisukkeina monia erilaisia salaatteja. Juomat viinit + booli oli saanut hankkia paikan päälle itse. Ruokiin oltiin kyllä tosi tyytyväisiä. Täytekakun sijaan hääpari halusi juustokakkuja ja niiden koko kun on pieni, niin oli ehkä arvioita väkimäärään liian vähäiseksi. Paikalla oli hääbändi, joka oli hyvissä ajoin paikan päällä ennen häiden alkua. Laittoivat laitteet ja testasivat ennen vihkimistä. Heillä oli itsellään mukana kaikki tarpeelliset äänentoistolaitteet ja muistaakseni talolta vedettiin kelakaapelilla sähköt siihen pihakatokseen. Bändin pojille tarjottiin ruoka virallisen ruokailun jälkeen. Illalla soittivat pihalla kaksi settiä, olisiko ollut molemmat tunnin mittaisia. Kaikki sujui bändin osalta helposti. Pojat viettivät muistaakseni siellä yläkerrassa aikaa, kun häissä oli muuta ohjelmaa.
 7. Siskoni piti häänsä kyseisessä paikassa heinäkuussa 2009. Kokemukseni paikasta olivat positiivisia, kaunis ja viihtyisä paikka. Vierasmäärä taisi olla 75 ja silloin sopivan kokoinen, isommalle porukalle todnäk ahdas. Tarjoilut olivat hyviä. Ainut negatiivinen asia oli se, että kun he varasivat paikan edellisenä syksynä, niin sitä ei kerrottu tai ilmoitettu, että aikovat uusia nurmikot keväällä + karsia puustoa pihapiiristä. Siskoni meinasi hermostua kovastikin asiasta, kun se kuukautta ennen häitä selvisi, koska vihkiminen oli tarkoitus pitää siinä järven rannassa. Onneksi kesä oli aika aurinkoinen, joten nurmikko ehti kohtuullisesti kasvaa, mutta riski pihahäiden vieton epäonnistumiseen oli viimeisiin viikkoihin saakka.
 8. Minun kokemukseni ovat sellaiset, että isä on saattanut tyttärensä. Sulhanen on joissain tapauksissa tullut puoleen väliin vastalle. Minä en ole taas ollut yksissäkään häissä joissa pari olisi astellut yhdessä alttarille. Itsestään selvää on, että vaikka olen jo aikuinen, asunut yli 10 vuotta pois kotoa, niin jos isä on vain kunnossa hääpäivänämme hän minut saattaa alttarille. Se on tärkeää minulle, isällenni ja äidilleni. <3
 9. Suunnittelemme häitämme kohtuullisella budjetilla, joten monesta asiasta hieman tingitään, mutta uskon että sillä tavoin häistä tulee myös enemmän meidän näköisemme. Mutta aiomme panostaa siihen, että näytämme parhaimmalta juhlapäivänämme eli aion käydä kosmetologilla etukäteen + meikissä, kynsien laitossa, ripsituuhennuksien laitossa ja tietysti kampaajalla. Sulhanen käy sitten omalla parturillaan laittautumassa juhlapäivään. Ruoka ja kukat ovat myös sellaiset asiat joista en aio tinkiä. Jos rahaa olisi kuin roskaa, niin olisi meidän häät järjestettyä jossain lämpimässä maassa hiekkarannalla, jonne olisimme kuljettaneet vieraamme. Nyt järjestämme ne kotipaikkakunnalla meren rannalla ja uskon, että päivästä tulee ihana. Suomen kesältä toivon kaunista päivää...
 10. Löysin viikonloppuna pukuni! Kyllä on helpottunut olo Pukua voi käyttää boleron kanssa tai ilman, joten sopii hyvin Suomen kesään.
 11. Puolisoni on yllättänyt osallistumishalullaan häiden suunnittelussa. Hän ehdotti esim. excel-aikataulun tekemisen tästä ennen häitä ja hääpäivästä sekä toteutti sen. (insinööri... ;D) Kaikki pääsuuntaviivat ja aikataulut on siis läpikäyty yhdessä. Toki hänkin on sen tyylinen, että yleisin vastaus kysymyksiini häiden suhteen on joko että tartteeko sitä kaikkea, tai että päätä sinä. Hyvin on siis ainakin vielä mennyt... Tykkään suunnitella itse ja saan tarvittaessa tukea.
 12. Minä 31v ja mieheni 33v, molempien ensimmäinen ja toivottavasti viimeinen avioliitto
 13. Meidän laulu on Jenni Vartiaisen Missä muruseni on, koska seurustelumme ensimmäisen vuoden mieheni oli töissä ulkomailla pitkiäkin aikoja kerrallaan.
 14. Minua jännittää tulevissa häissämme se keskipisteenä olo... Järjestämme pienet häät ja tämäkin asia on siihen yksi syy, mutta toisaalta meidän läheiset ystävät ja lähisukulaiset mahtuvat siihen reiluun 30 henkilöön. Eli kaikki paikalla olevat ovat kaiken lisäksi tosi läheisiä meille, joten ei olisi mitään syytä jännittää... Mutta. Tykkään myös joistain perinteisistä hääohjelmista, joten niitä sitten puntaroidaan, että mikä tuntuu mukavalta ja ei. Olen jopa harkinnut, että suunnitellaan joitakin ohjelmia ja sitten päätän itse siellä juhlassa että toteutetaanko vai ei. Onko ihan hölmöä? Olisi kiva kuulla millaiset etukäteen hermoilleen morsiamen häiden jälkeiset kommentit ovat! Miten meni ja osasko sitä kuitenkin nauttia päivästä? Mitä olis tehnyt toisin jne?