Milano

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Milano

  • Taso
    Untuvikko

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Espoo
  1. Itse oon haaveillu elämäni Corvetesta, ja ajatellu että ehkä omissa häissä sellasta pääsisi ajamaan. Corveten löytäminen hääautoksi on kuitenkin himpskatin hankalaa! Nyt sitten kun muutkin kustannukset on nousseet aika paljon niin harkitaan omaa autoa, joka ois ilman että se ois oma myöskin yks todella hyvä autohaave. Siis jos mulla ei sitä autoa ois, niin voisin haluta just sellasen hääautoksi, mutta nyt kun se on oma se tuntuu arkiselta siihen =P Sikäli siis ei mitenkään lainkaan paha vaihtoehto, mutta tutnuu jotenkin että meidän hääautolta saatetaan odottaa enemmän ja itsekin oisin jonkun erikoisemman halunnu.. Katsotaan nyt.. Tuo oma auto on siis vm. 2008 Mazda6, hopeinen ja vaalea sisustus. Sellanen oma unelma jonka sain toteutettua vuosi sitten.
  2. Onkohan uoreita ideoita mihin voi mennä häiden "jatkoille" Helsingin keskustassa? Joku paikka mistä voisi etukäteen varata suoran sisäänpääsyn hääseurueelle? Ja mitenhän nuo ylipäätään toimii..?
  3. Oi hieno vastaus, tuossa tuli jo tosi paljon hyvää ajatusta siitä mitä voi tehdä =D Kerrotko vielä monta vierasta teillä oli (pikaseen laskin että n. 90, pitääkö paikkansa?). Itse vähän leikitteli najatuksella että siellä takahuoneessa ois tanssit, niin ei tarvii raahata mitään pöytiä pois kesken illan ja "omalla paikalla" voi vielä istua jos ei tanssiminen kiinnosta. Mut sit mietin että onko se vähän tylsä jos se on siellä.. Lisäks meille tulee dj (ei bändiä) niin sit pitäs olla musavermeitä joka paikassa kun ruokailuun kuitenkin joku taustamusiikki jne =P Mut se syvennys jossa ruuatkin ois on sit tarpeeks iso ihan tanssimiselle? Jos vetää vaikka häävalssin ni ei tarvii himmailla ja varoo seiniä ja nyhjätä paikalla? =D Laitan sulle mailin kuvia varten =)
  4. Heippa! Oiskos kellään parilta viime vuodelta kokemusta ko. paikasta? Ja tarkemmin: oiskos kellään kuvia tilasta pöytien ja koristusten ym. kanssa? Ollaan varattu tää paikka ja nyt pohdiskelen miten siellä esim. pöydät laitellaan ja miten päin mahtuu mitäkin jne., olisi tosi kiva nähdä ihan täytettynä jotain kuvia, kun netistä löytyy vaan tyhjänä =) Voi vaikka laittaa mulle jotain viestiä ja kuvia yksityisesti? (en tiedä vielä ihan miten tämä foorumi toimii kun just vasta kirjauduin =P) Lisäks mitä ihmettä te ootte tehny sillä parvella ja askarteluhuoneella?! Mä en keksi parvelle mitään (lapset ja vanhukset voi olla ongelma jos siellä on vaikka jotain oikeesti nähtävää ja tehtävää =P) ja se lisähuonekin on niin iso =P Varmaan ainakin joku valokuvausjuttu tulee johonkin.