Jump to content
Naimisiin.info

żonajohanna

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä żonajohanna

  • Syntymäpäivä May 17

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    rauma

żonajohanna's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me alotettiin tällä viikolla selvitteleen miehen puolelta myös noita paperihommia.Niin kauhea säätö ja vääntö kun eivät suostu Puolasta lähettämään kaste-,esteettömyys -ja uskontokuntatodistusta josta sitten otettiin yhteyttä puolan suurlähetystöön Varsovassa, Puolan suurlähetystöön Helsingissä ja peräti 3 kertaa sinne soitettiin ja sieltä soitettiin meille. Meidän osalta homma menee näin: -Mennään tekemään Helsinkiin esteidentutkintahakemus -Suurlähetystö lähettää Puolaan miehen paikkakunnalle kyseisen lapun josta he tarkistaa kerrotut tiedot -Jos he puolan puolella sen hyväksyy, tulee kuulemma kaikki vaadittavat laput Helsinkiin josta he lähettää ne meille -Apostille todistuksen saa taas Varsovasta joten kun ollaan saatu paperit, lähetetään ne Varsovaan jossa he sitten leimaa kyseiset liput -Kun ollaan saatu paperit takaisin, ne viedään kirkkoherranvirastoon jossa he tarkistaa onko paperit oikeet -Jos on, ne viedään käännettäväksi jonka jälkeen ne viedään taas kirkkoherran virastoon ja asian pitäis olla sillä selvä. Tosin helpompaa on jos tulevalla miehelläs ois joku siellä amerikan puolella hakemassa papereita ja vois lähettää teille/tahi miehes käy asiaa selvittämässä. Mun miehen osalta eivät jostain ihmeen syystä suostu lähettämään papereita suoraan meille, vaan tarvis olla muka paikan päällä Puolassa. On muuten sitten niin hirvee rumba tuo papereiden selvittely ja saaminen että saattaa mennä hermo kerran jos toisenkin mutta kun näin aikasin ootte liikkeellä niin kyllä se siitä!
  2. Meille sukulaiset tulee 1,5h ajomatkan päästä jotka saavat maksaa oman yöpymisen ja jonkun verran porukkaa tulee ulkomailta joille on "pakko" varata majoitus ja myös kuljetus lentokentältä. Tosin hotelleilta tuli aika surkeita tarjouksia 100e/vrk ja jotkut saattaa olla jopa 3 päivää täällä ja vieraita 10+.
  3. Hei! Osaako joku kertoa mistä päin kannattaa lähteä haalimaan esteettömyystodistusta,kastetodistusta jne. Puolasta? Asiasta tulevan mieheni kanssa keskustelin ja hän ei (uskomatonta mutta totta)tiedä ja minä taas en tiedä mitä "viranomaisia" siellä on ja mistä lähtis asiaa tonkimaan. Apostille todistuksen saa ulkoministeriöstä mutta hekään ei tiedä mistä kyseiset paperit saa, kirkosta jos kuulemma pyytää ja heillä tarvittavat liput on, ei he niitä välttämättä anna. Ja montakos apostilleä kaikkiin papereihin tarvitaan? Keskustelua kun luin niin ymmärsin että yksi ei riitä, vaan tarvitaan toisen puoliskon kotimaasta yksi ja Suomesta yksi? Ja kirkoherranvirastossa kun kävin, niin ymmärsin että tarvitaan vain yksi?
×
×
  • Create New...