Jump to content
Naimisiin.info

Korppi86

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Korppi86's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Musta olisi ihana mennä kirkossa naimisiin.. kolmestakin syystä. Tärkeimpänä ehkä se oma vakaumus, uskon Jumalaan ja ajatus siitä että pyydetään siunausta siinä Jumalan kasvojen edessä on mulle itselle tosi tärkeä. Toiseksi oon työni puolesta ollut niin monissa häissä mukana, että kirkko jotenkin on se juttu häämarsseineen, alttarikukkineen ja vihkiryijyineen. Kolmanneksi kirkot nyt vaan on tosi juhlavia, kauniita ja jopa mykistäviä tiloja - sopivat upeasti häiden viettoon. Kirkkohäät ei vaan valitettavasti onnistu meidän kohdalla, kun ollaan puolison kanssa samaa sukupuolta...
  2. BrideToBe1: Kaikki ok. Tulkitsin ensimmäisen viestisi niin, että uskot homoseksin olevan syntiä. Seuraava toteamuksesi oli, että maailmassa on paljon syntiä ja itsekin teet syntiä välillä - ja tämä oli se viestisi ydin, johon reagoin olemalla vankasti toista mieltä. Itse nimittäin miellän synnin sellaiseksi, joka rikkoo ihmistä itseään ja usein myös muita ihmisiä siinä ympärillä. Synti on jotakin sellaista jota vastaan tulisi taistella ja josta tulisi tehdä parannus. Näin ollen viestisi (ainakin minulle) oli seuraavanlainen: "Et ole valinnut osaasi, en tuomitse sinua, olet arvokas. Mutta jos näen sinut tulevan puolisosi kanssa, ajattelen vain sitä mitä teette makuuhuoneessa enkä pidä siitä ajatuksesta." Tämä takia kaikki se puhe toisen kunnioittamisesta oli mielestäni aikamoista huttua. Mutta ilmeisesti tulkitsin ajatusmaailmaasi väärin, sillä jälkimmäisessä viestissäsi kirjoitit todella kauniisti rakkaudesta ja jokaisen oikeudesta siihen. Kiitos siitä. Ja tiedän kyllä, että kaikki uskovaiset eivät ajattele homoista huonoa - nimimerkillä uskossa ja tyttöystävän kanssa naimisiin ensi kesänä Kaikkea hyvää sulle!
  3. Mielestäni tuo edustamasi ajattelutapa "homot eivät ole huonompia vaan ihan yhtä arvokkaita kuin kaikki muutkin (paitsi seksi on hyi hyi)" on vastenmielistä ja puhtaasti kaksinaismoralistista p*skaa. Toisen ihmisen näkeminen tasavertaisena ja yhtä hyvänä ihmisenä kuin muutkin edellyttää juurikin tuon kultaisen säännön noudattamista: "Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille." (Matt. 7:12). Kerroit, että homous ei ole valinta. Se on aivan totta. Valinta ei ole myöskään se, että moni ihminen ei halua jäädä tai olla yksin. Tämän palstan olemassaolo ja suosio jo itsessään kertoo kuinka ihana, iloinen ja ihmistä syvästi koskettava asia parisuhde ja toiseen sitoutuminen on. Seksi on yksi parisuhteen monista iloista, joka kauniilla tavalla lujittaa ja lähentää paria entisestään toisiinsa. Kuinka ulkokultaista ja loukkaavaa siis onkaan, että tulet nimenomaan tälle palstalle valistamaan synnistä ja tuomiosta. Jos todella näkisit homot yhtä arvokkaina kuin muut, niin toivoisit heille vilpittömästi samoja, iloa ja nautintoa tuottavia asioita, kuin itsellesikin (ja muille heteroille tietenkin). Synti on jotakin sellaista mikä erottaa ihmisen Jumalasta. Rakkaus ei koskaan erota, se yhdistää.
×
×
  • Create New...