Rouvaksi_2015

Rouva
 • Content count

  200
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rouvaksi_2015

 1. Me laitoimme tuon "mennessä": jotenkin selkeämpi.. Meillä paaljon iäkästä kutsuvierasta, jotka eivät takuulla ymmärrä "vp" tai "RSVP" juttuja. Tosin eipä kaikki ole silti tajunneet, että piti ilmoittautua xx.xx mennessä, pitivät itsestään selvyytenä että tajuamme tulevatko vaikka eivät ilmoita. Taatana
 2. Kyllä harmittaa, vietävästi. Muutama vieras ei ole ymmärtänyt, että kuoressa EI ole lukenut matti meikäläinen avec ja ilmoittaneet tuovansa avecin (joka totta kai olisi ollut kutsuttuna, jos olisimme tienneet vieraan esim. seurustelevan vakavasti). nolona sitten alat selittää että emme ole kyseistä seurustelukumppanista tienneet mitään. meidän häät eivät ole paikka esitellä uutta kumppania, jos meille ei ole koskaan kertonut, että seurustelukumppania on edes olemassa.
 3. Olen nähnyt semmoisenkin, että morsian on kävellyt yksin (isä esim. kuollut). Itse en kyllä pystyisi yksin kävelemään, sen verran jännittäisi etten pystyssä pysyisi Kuten tuolla aiemmin jo kerroin, jos isäni ei saattaisi, olisi saattajana enoni, jos enoa ei olisi, saattaisi äitini, jos ei äiti saattaisi, tulisin kahden kaasoni kanssa käskynkkää ja viimeisenä vaihtoehtona tulisimme sulhasen kanssa yhdessä. Yksin en kävelisi, no way jose.
 4. Minua "pelottaa" ihan kauheasti, että yksi perhe jättää ilmoittamatta kantansa (pyysimme ilmoitusta tuleeko vai eikö) enkä tosiaankaan halua alkaa kyselemään ilmoajan loputtua. Jos kys perhe ei mitään ilmoita, lähden siitä oletuksesta, että EIVÄT OLE TULOSSA. Jos kuitenkin pamahtavat paikalle, nii mitäs sitten? Ei tosiaankaan voi ovelta käännyttää, mutta paikkojakaan ei ole sitten varattu. Täytyy varmaan juhlapaikalle vinkata ennen häitä, että varaavat jemmaan pöydän ja tuolit, jos ne paikalle pamahtavat. Kuten sanottu, perään tässä kohtaa en ala kyselemään (Ns. "pakko kutsua" porukka..muilta kyllä aion kysyä, mutta tässä kohdassa en.)
 5. Kyllä mua niin suututtaa, surettaa, stressaa ja ärsyttää Maanantaina loppuu ilmoaika, eikä mitään kuuluu 37 % on kertonut kantansa tulosta ja kutsuttuja on yli 140.
 6. Olin ajatellut pilkkoa kesälomaani, mutta sainkin kaikki yhteen syssyyn. Aloitan kesäloman hääviikon tiistaina (häät lauantaina) eli siinä tulee 4 lomapäivää ennen häitä. Häämatkalle lähdemme vasta loppusyksystä. Ennakkotiedoista poiketen koristelemaan pääsee "vasta" perjataina päivällä, eikä kahta, kolmea päivää ennen. No matter, hyvin kerkiää kun on suuret visiot ja avustajia käytettävissä Hääviikolla sitten yritän rentoutua ja olla stressaamatta. Jos olisi töissä, voisi EHKÄ ajatella muita juttuja. Vapaapäivinä käyn kynsihuollossa, on treffit papin kanssa ja kirkkoharjoitukset ja kukkien tsekkaus vielä perjantaina.
 7. Kiitos rauhoittavista sanoistasi Täällä minä revin hiuksia ja näppylää naamaan pukkaa tästä stressistä: ilmoaikaa on enää 1 vko ja vasta 37 % on ilmoittanut yhtikäst mitään Toivottavasti ensi viikonloppu on ilmoittautumistäyteinen
 8. Kuulutukset kuultu ja menu lyöty lukkoon. Ilmoaikaa vierailal vielä about viikko jäljellä, vasta n. 37 % ilmoittanut tulevansa ja yksi, ettei pääse. Tulee varmaan ns loppuryysis vikoina ilmopäivinä, toivottavasti. Ei jaksais soitella perään.
 9. Kyllähän tuo naisten KOKOmustaan pukeutuminen on aika typerää, kun on etiketin mukaan suruväri / hautajaisväri. Eri asia, jos kutsussa pyyydetään naisten pukeutumaan mustaan, on siis teema yms. Yleisoletuksena kokomusta ei ole sopivaa toisten häissä, minun mielestäni. Punaiset keltaiset yms vanhaa merkitystä ei varmaan oikeastaan edes tiedosteta, mutta musta on selkeä.
 10. Onneksi tuli selväksi mutta voi hyvänen aika sentään ihmisiä! Tuohan on maailman ykkössääntö vierainen hääpukeutumisessa: EI VALKOISTA VAIKKA MORSIAN PUKEUTUISI ITSE JÄTESÄKKIIN. Meidän kutsuun tuli pukukoodi tumma puku ja maininta, että valkoiseen ei ole mitään asiaa pukeutua :D Just in case
 11. Olen ihan puulla päähän lyötynä: kaverit ovat ekana ilmoittautuneet ja melkeinpä heti kun kutsun saivat Olin aivan 100% varma, että kaverit ovat juurikin niitä, joiden perään täytyy soitella Jee!
 12. Minulle tulee 8 cm korkkarit, mutta olen aika mukavuudenhaluinen, joten todnäk käytän korkkareita vain vihkimisen ajan, valokuvauksessa ja häävalssin aikana (toivottavasti pystyn sulhanen on 15 cm minua pidempi, joten olisi ihan kiva tanssata hiukan pidempänä kuin oikeasti olen). Muutoin olen ballerinoilla. Muoks. Ja minulla on siis pitkä puku, mutta en välitä siitä, että ballerinoilla menee helmat pitkin maata. Mukavuus on tärkeintä
 13. Kaksi kaasoa, kaksi bestmäniä
 14. Eipä meilläkään mennyt std-tietoa kun kouralliselle,niille joille joka vuosi joulukorttikin menee. Luotan anopin ja äidin puskaradion voimaan. Kutsuvieraita reilu 140
 15. Minä maksoin miehen kihlan, hän minun kihlan ja vihkarin.
 16. Vajaat 0,5 vuotta ennen häitä <3
 17. Hehehhe, meillä on IdaLydia ihan uskomattoman samanlainen ajatusmaailma Tiedän itsekkin yhden kihlautuneen pariskunnan, joista nainen haluaisi naimisiin, mutta mies on sitte ikikihlannut ikään kuin kompromissin merkiksi: "todistaa" sitoutuneisuutensa (muka, miksei voi samantien käydä vaikka kaikessa saakutin hiljaisuudessa siellä saakutin mainstraatissa) tällä ikikihlauksella mutta naimisiin ei koskaan, ei koskaan ja jopa mulle myönsi että lähtö on paljon helpompaa näin, jos niikseen tulee. Ja miehen mukaan nainen edelelen elättelee toiveita naimakaupoista, eli uskonee, että kihlat johtavat avioliittoon. Kivaa..
 18. Olen niiiin samaa mieltä: ei mitään suvut sekaisin -systeemiä, vaan tutut lähekkäin, jottei tule kiusallista tunnetta ja saa vaihtaa tuttujen kanssa kuulumiset. (Kaiken huippu on mielestäni "ei istumajärjestystä, lättää pehvasi mihin haluat" -ajatus. Ihan käsittämätöntä!). Ja totta tosiaan, tarkoitus on lähteä minglaamaan jossain vaiheessa. Minut on myös istutettu 19-vuotiaana jonhonklin helevetin nuorisopöytään, josta en tyyliin tuntenut ketään! Kyllä korpesi, ettei minua oltu laitettu istumaan vanhempieni / sukulaisteni läheisyyteen. Nyppi ihan oikeasti koko päivän.
 19. Päivämme on 4.7. ja kutsut postiin huhtikuun alussa tai puolessa välissä.
 20. Jollain on ollut auringonkukansiemeniä (sama vaikutus kuin riisillä, eli houkuttelee eläimiä ym), mutta ne sattuvat ihan sikana, kun niitä heitellään. Luulisin, että myös pienet kävyt sattuvat aikava mukavasti.
 21. :D Noo ei mitään vakavaa, onneks. Tuntuu siltä ettei usko meidän jo miettineen kys. asioita Kyseessä ravintelihäät a-oikeuksilla niin kauheasti on ajatuksia juomista, määristä ja laaduista yms. vaikka ollaan sanottu, että näin ja näin aiomme tehdä. Häämatkan ajankohtaa pohti ääneen ja kohdetta, vaikka kohden oli valittu ja varausta vaille (nykyään varattuna). Ottaa kantaan siihen, että mistä löytyisi bändi ja googlailee vaihtoehtoja vaikka meillä on bändi ollut varattuna JO VUODEN xD On sitä mieltä, että videokuvauksen voi hoitaa joku vieraista vaan jos löytyy videokamera (ammattilainen on varattuna) Hirmuisesti on valokuvausideoita, esim. että vieraista pitäisi ottaa ryhmäkuva (vaikka tällä hetkellä listalla yli 140 vierasta eli mitä järkeä kun ei kuvasta ketään erotu eikä juhlapaikalla ole esim rappusia, joille mennä tai kuvaajalla mahkuja mennä katolle) Hyvä vain tarkoittaa totta kai Välillä meinaa mennä hermo kun me ollaan joo ajateltu kaikkea jo
 22. Hahaha, minun tapauksessani ohjeita, vinkkejä ja varsinki mielipiteitä ym. tuputtaa APPIUKKO, eikä anoppi (ainakaan vielä, kun häihin on reilut 3 kk aikaa).
 23. Onhan tuo ärsyttävää, mutta onneksi kyseessä on "vain" ystäviä Lähisukulaisen, kuten siskon/veljen, jopa serkun, häät ihan liki omia vasta olisikin..
 24. Hu Nipo nipo, mutta huomasithan, että tuohon tekstiin vähälaktoosiseen oli tullut kaksi a:ta ja yksi o Siis tää ei oo copy-pastattu infosta, vaan omasta päästä lätkitty tähän. "Suunnilleen tämmöiseen muotoon"