Jump to content
Naimisiin.info

AnnaMatilda

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

AnnaMatilda's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. AnnaMatilda

    Kangasalan pirtti

    ^Huomasin vasta nyt kysymyksen, mutta mun käsittääkseni koko Pirtti on meille, tuskin sillä ylhäällä mitään toista tilaisuutta edes voisi pitää. Tai ainakaan meidän hinnoittelussa ei mainittu mitään siitä että yläkerta maksaisi erikseen. Ei meillä tosin varmaan mitään käyttöä olisi
  2. AnnaMatilda

    Kangasalan pirtti

    ^Ihania häitä myös teille! Mä ajattelin delegoida kaasot ja bestmanit kasaamaan yöllä meidän kamat ja mun tai avokin vanhemmat saa hakea ne sieltä. Otettiin toi loppusiivous niin tosiaan riittää kun omat kamat hakee pois, näin on ainakin toimittu parissa tilaisuudessa jossa oon pirtillä ollut.
  3. AnnaMatilda

    Kangasalan pirtti

    Meillä on Pirtillä häät elokuussa 2016. Hinta on 745€ (sis. varausmaksun 100€) ja siivousmaksu on 200€, käsittääkseni saa kyllä siivota itsekkin. Avaimen saa perjantaina kello 16 ja paikan pitää olla tyhjä su kello 11 mennessä, Pirtin vuokraaja on ainakin meitä kohtaan ollut todella ystävällinen ja vastannut kärsivällisesti kysymyksiin, oli sitä mieltä että saliin menee 120 henkeä kun meillä iski paniikki että mahtuuko meidän suurin mahdollinen vierasmäärä paikalle. Me tykätään kovasti siitä että sekä keittiöön että bändin "takahuoneeseen" on omat sisäänkäynnit. Pihaahan tuossa ei juuri ole, mutta meille ei tule lapsivieraita joten sisänsä pihan puute ei haittaa.
×
×
  • Create New...