Jump to content
Naimisiin.info

valkoinenmorsian

Morsian
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä valkoinenmorsian

  • Syntymäpäivä 04/18/1989

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Oulu

valkoinenmorsian's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Itse olen nyt pitkän pohtimisen jälkeen vaihtamassa mekkoani jo HÄÄVALSSIIN! Siis minulla ja miehellä on tietynlainen häätanssi mielessä, ja minun täydellisessä merenneitopuvussa ei taivuta niihin liikkeisiin.. Aluksi ajateltiin, että vaihdetaanko laulua.. Mutta se ei tuntunut oikealta. Sitten mietin pitkään ennen sen täydellisen hääpuvun ostoa, että miten ihmeessä kaikki onnistuu. Mutta onneksi sain mieheltäni "siunauksen" ostaa toisen puvun! )) Näki siis ahdinkoni. Jatkopuku tulee olemaan myös valkoinen ja pitkä, mutta liehuva !
  2. Löysin ihanan mekon pari viikkoa sitten.. Ja häihin viisi kuukautta
  3. valkoinenmorsian

    Oulu

    Sori myöhäinen vastaus, ei ole aikoihin ehtinyt täällä pyöriä! Mutta siis Mikko oli ihan asiallinen, tosi kohtelias, eikä häirinnyt sekään että aloitusta piti lykätä, kun vieraat oli myöhässä Mielellään se otti lisäyksiä kaavaan, ja itse asiassa kirjoitettiin kokonaan itse koko homma, ja otti sen ihan mielellään luettavaksi. Ainoa miinus tuli vaan siitä, että ehkä häntäkin tuntui vähän jännittävän, ja luki siten ehkä sitten hitusen nopealla tempolla sen tekstin, eikä oikein pysähdellyt pilkkuihin tai pisteisiin kauheasti. Aika hiljainen ääni oli myös, eli suurin osa vieraista ei kuullut puhetta kunnolla, kun oltiin vieläpä ulkosalla. Eli suosittelen kyllä Mikkoa, mutta ehkä kannattaa käydä oikeasti lukien läpi se teksti, jonka hän tulee lukemaan, niin voi ehkä antaa hienovaraista kommenttia siitä eläytymisestä, jos tarve vaatii Hah! Minäpä se vasta myöhässä olenkin! Viisi kuukautta häihin, joten tässä alkaa jo kiire tulemaan... Kiitos vastauksesta! Kaksi kuukautta kun toimitan esteettömyyslaput ja kyselen samalla aikoja.. Ja jos sille Mikolle sitten! Mitä laitoitte muuten siihen kaavaan? Oliko jotain runoja vaan teistä jotain henkilökohtaista?
  4. Meillä on muuten lapsettomat häät, mutta meidän oma lapsi (häissä tulee olemaan n. 1.5vuotias) tulee olemaan muutaman tunnin kanssamme. Siviilivihkiminen aloitetaan n. klo 15, joten iltapainotteiseksi meilläkin menee. Ne, jotka omat lapset ovat osallistuneet, mutta eivät muiden; oliko teillä tietty aika koska lähtivät pois vaan olivatko niin myöhään kun vaan itse jaksoivat?
  5. valkoinenmorsian

    Teemana turkoosi

    Noonis_aussie, kuulostaa tosi hyvältä!! Varsinkin kun teillä toiset häät downunderissa, turkoosi on niin meren väri. Jos ei Itämerta lasketa Etköhän sinä miehelle saa sitä taottua läpi Oma mies oli onneksi "helppo", ja häneenkin makuun turkoosi sopi loistavasti.
  6. Update! Tilasin kutsukorttimalleja Wedding Paper Divasilta, ne tuli juuri silloin kun olivat luvanneet (1,5vko tilauksesta), ja kotiovelle! Sain myös vähän enemmän niitä näytteitä.. Vastauskortteja ja kirjekuoriakin pistivät mukaan. Tosi hyvä kokemus nyt ainakin tähän hätään, ja on kyllä persoonallisia kortteja. Sieltä tilataan meille!
  7. Naimisiin mennään 2015 helmikuussa, jolloin olen 25 (parin kuukauden päästä 26), ja mies 29 (täyttää sinä vuonna 30). Yhteistä taivalta silloin 3v, kihloissa 2v, ja lapsi täyttää 1,5v silloin, ja vähän vajaa 2v yhteistä asuntolainaa. Nopeasti meillä etenee, mutta ihanaa!
  8. valkoinenmorsian

    Teemana turkoosi

    HOP! Nostetaanpa ketjua! Turkoosia tuleeko kellään ja minne? Meidän teemavärit tulevat olemaan turkoosi ja hopea. Joka pitäisi sopia hyvin yhteen talviteeman kanssa. Hopeiset lumihiutaleet, turkoosit jääkiteet jne. Juhlapaikassa on ihan mieletön valaistusmahdollisuus. Tiiliseinät, joihin heijastetaan turkoosin sävyjä. Jos nyt on oikein sanottu. Tähän tyyliin:
  9. Mekin järjestämme lapsettomat häät. Meidän vauva on puolentoista vuoden ikäinen kun vietämme häitä, ja hän kyllä jää hoitoon. Vaikka lastani kovasti rakastankin, niin haluan yhdestä päivästä sellaisen ettei minun tarvitsisi kantaa huolta, että missä se poika on. Senkin takia haluan, että kutsukorteissa asia ilmaistaan mahdollisemman selkeästi, että juhlat on aikuisille. Jos joku vieras vielä ilmoittaa lapsensa häihin, niin pitänee kertoa sitten, ettei se valitettavasti onnistu. Omituista ajatella, että jos ei oma lapsi tule, että muiden lapset tulisivat. Meillä siis "aikuisten juhla" ujutetaan johonkin väliin kutsuja. En luottaisi noihin kutsukorttien nimiin ainoastaan.
  10. valkoinenmorsian

    Valmiina tilatut kutsut

    Mahtava vinkki amour-amour! Häihin on vielä vuosi aikaa, joten hyvin ehtii rekisteröitymään, ja mahdollisesti nappaamaan sen -50% aleen! Ja muutenkin mukavaa kuulla, että oma suosikkisivu Wedding Paper Divas on saanut hyvät arviot! Nyt itsekin uskaltaa lähteä haaveilemaan kunnolla. Eiku tilaamaan näytekappaleita!
  11. Katselin tuossa Now & Foreverin mahdollisia kutsukortteja, ja valitettavasti oli hyvin vähän sellaisia jotka miellytti silmää. Mutta tuolta Wedding Paper Divasilta löytyi kovastikin! Tässä juuri suunnittelen, jos tilaisi näytekappaleet. Oma askartelutaitoni on hyvin huono, kun olen vähän suuripiirteisempi ihminen. Vaikka rahaa menee enemmän kun on suunniteltu, säästän ainakin hermoni!
  12. MrsMJ, meillä on juuri samanlaiset senaariot! Realistinen siis meilläkin se 10.000e. Mutta liukumisvaraa on sinne 12.000 euroon.. Häät meilläkin "vasta" vuoden päästä ja n. 60 henkilöä. 7.500€ on jo "käytetty" kun ollaan varattu juhlapaikka. Tällä juhlapaikalla on A-oikeudet, joten ruoka ja juoma tulee sieltä. Siitä 2.000 euroa on pelkkää alkoholia.. Eli meilläkin jonkin sortin "viina-ja tanssihäät". Onneksi koristeisiin ei mene kauheasti! Ja kukkia en halua kun sen pelkän minimin.. Mekon kanssa oon sitten ranttu.
  13. Itsekin olen miettinyt sitä kolmea kuukautta. Meidän häät tulee olemaan helmikuussa ensi vuonna, joten viimeistään marraskuun lopulla pitää olla kortit postissa. Kuitenkin välissä on joulupyhät.. Ja en halua, että kortit viivästyy korttisesongin takia postissa.
  14. Nostetaanpa taas, jos jollakin sattuu olemaan kokemuksia. MyDaylta löysin todella kivan puvun, ja mietinkin nyt uskaltaako ottaa riskin?
  15. Onpas todellakin ihanaa kuulla, etten ole ainoa joka on "aikaisin" liikenteessä! Mies leimasi jo minut höpöksi kun vuosi aikaa häihin, ja tiedän jo melkein koristeista siihen illan kulkuun! Keksin hyvän idean paikkakorteillekin (tai no ryöstin idean netistä) ja tekisi mieli alkaa niitä jo väsäämään! Ihan sama vaikka en vielä osallistujamäärää tiedä kun vaan sen, että ei enempää kun 70 ihmistä. Laihdutus on kyllä kanssa sellaista "valmistautumista". Oon ollut jo viikon ilman suklaata, joka on kova sana minulle.
×
×
  • Create New...