_justiina_

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About _justiina_

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. mar, me lähdetään saman tyyliselle matkalle kuin teillä, ainoastaan singaporen tilalla on hong kong. meillä myös hua hinin hotellina thipuiray city, kuvat hotellista finnmatkojen sivuilla eivät oikein vakuuttaneet mutta vierailtuani hotellin sivuilla uskaltauduimme varaamaan matkan. ja eihän vuoden vanha hotelli voi olla huono ???
 2. Bangkok - Hua Hin - Hong Kong 8)
 3. Laura Biagottin Laura, Hugo Bossin Woman tai Dolce&Gabbanan Light Blue
 4. Kyllä menee. On ollut puhetta että vanhemmat maksavat puoliksi häät ja anopin mielestä on liian kallista järjestää häät paikassa, jossa tulisi ruuat paikan mukana, eli päätimme valmistaa lähes kaiken itse kun siihen hyvin kyetään. Nyt sitten alkaa valitus kun häihin on vielä lähes vuosi, että on niin kauheen iso työ rueta tekemään kaikki itse jne. Hirveä valitus kaikesta. Lisäksi he ovat appiukon kanssa päättäneet että koko sulhon suku on kutsuttava, ettei vain kukaan suutu. En kuitenkaan haluaisi häihini ihmisiä joita en tunne. >
 5. Hei kaikille! Olemme haaveilleet myös tuosta tjäreborgin välimeren risteilystä, osaako kukaan kertoa risteilyllä tehtävien retkien hinnoista? :