Tilda_Tee

Rouva
 • Content count

  111
 • Joined

 • Last visited

About Tilda_Tee

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Rannikolla ollaan
 1. Liedon vanhalinnan kotisivuilta löytyi heiltä uusi paikka, eli kesähäihin sopiva "heinälato". Sinne voi itse hommata tarjoilun jne.
 2. Ihan OT mutta minusta häissä on kyse onnittelumaljasta ei "alkudriksusta"
 3. Näin minäkin koen.
 4. Bubbis, siis en tarkoittanut mitään pahaa vaan tarkoitin että ei pienellä saarella, josta tuulet pyyhkii ajoittain yli voi muodostua mitään Amzonasin tai Khao Sokin tapaista trooppista "nähtävyyttä". En tarkoittanut etteikö siellä voi olla vehrää ja täytyyhän siellä olla koska siellä on elämää. Joskus vain täällä kun yrittää lyhyesti sanoa jotain saadaan helposti väärä ja tyly kuva. Niin tosiaan sinne ABC saarille mekin matkaa suunnittelememme
 5. No kyllähän jokainen tajuaa ettei keskellä merta oleva pienen pieni saari voi olla vehmasta sademetsää. Tropiikit on nähty Thaimaassa ja aavikot Meksikossa, joten eiköhän siellä aruballa luonnon puolesta pärjätä. Mutta tosiaan tuosta joukkoliikenteestä oli tosissaan kiinnostunut. Kiitos niistä tiedoista.
 6. No tietty viiskyttuhatta ;D ;D No jos jotain suhteellisuudentajua otetaan peliin mukaan niin ihan vaan viissataa ja sitäkin harkittiin pitkään ja hartaasti.
 7. Lisää kokemuksia Arubasta saa kertoa. Mitenkä kulku keskustaan luonnistuu kätevimmin esim iltaisin jos hotelli on kauempana?
 8. Moi Meba, mun siskon häät oli siellä. Sai viedä omat "eväät". Ihan tyylikkäät tilat muttei kovin isot. Käykää ihmeessä katsomassa. Vuokraa en nyt muista.
 9. Ihmettelen tuota suuresti. Sillä olen kuullut ettei kaivohuoneella nyt niin hirveää tungosta ole ollut vaan tosi väljää. Mutta tuo edellä oleva muuten kuuluu olevan ihan normaalia naantalin kylpylän toimintaa. Stemppiä ja onnea juhlasuunnitelmiin.
 10. AA 06 poikkeappa sydänkäpyyn.
 11. Miltäs kuulostais sellanen partiolaisten käyttämä nuotionsytytys huuto "syty nuotio pala nuotio, valaise ja lämmitä meitä " muunnettuna jotenkin vertauskuvallisesti rakkauden liekkiin. partion nuotiopiireissä sitä huudetaan niin että, aluksi vain kuiskataan ja sitten kovenee joka kerta ja lopuksi kaikki huutaa niin kovin kuin ääntä lähtee. Tai sitten joku voisi syttää sen kun joku esittää Petri Laaksonen laulun "rakkauden liekki ".
 12. Juu Kyselin ja meillä oli täällä turussa tunnettu "riskiryhmä" ja he olivat TODELLA hyviä.. hintaa oli 500 €. Suosittelen todella lämpimästi. Ensin oli piiloteatteria ja sitten vähän yleisön "jumppaa" ja lopuksi improvisointia.
 13. Meillä bussi lähti meidän omasta pihasta, eli vieraat tulivat meille omin kyydein, sieltä kirkolle ja kirkolta juhlapaikalle ja sitten yöllä kaikki vietiin kotiovelle ( melkein ainakin ) ja pitkämatkalaiset hotelille. seuraavana päivänä sitte hakivat autonsa pois pihasta. Kuulun perusteella vieraat tykkäsivät, ei tarvinnut olla pakosta selvinpäin kenenkään.
 14. Petri Laaksosen " Rakkauden liekki". Sen lauloi upea ääninen miessolisti, Pekka Ukkola, meidän hääjuhlassa kirkossa.
 15. On tainut viestini hävitä tai sitten mulla pätkii ( tässäkin kohtaa ) meillä heitettiinpaketti jossa oli sisällä tylliin kiedottuna valkoiset teddy-käsiraudat ( tylli oli huntu aihio ).