Jump to content
Naimisiin.info

alias

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

alias's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Soittelin tänään parille eri bussifirmalle Turussa. Matkaa tulee kirkolta juhlapaikalle n.20km, ja tarvittaisiin 2kpl 50 hengen busseja. Tarjoushaitari oli siinä 360e-660e/edestakainen matka/2 bussia. Että suosittelen tuota kilpailuttamista... Bussifirmasta ehdotettiin myös sellaista vaihtoehtoa, että kirkolta juhlapaikalle kuljettaisiin kahdella bussilla ja yöllä sitten juhlapaikalta keskustaan yhdellä bussilla niin, että bussi hakisi ensin puolet porukasta ja ajaisi sen jälkeen vielä toisen reissun loppuporukan kanssa. Tässä kuulemma säästää aika kivasti kustannuksissa, kannattaa tätäkin vaihtoehtoa kysellä! Sulhot taitaa olla aika säästäväistä tyyppiä, meilläkin meinaan ehdoteltiin matkakassan keräystä ;D Taisin tyrmätä sen idean vähän turhankin suoralta kädeltä... :
  2. alias

    Turun seutu

    Täällä kanssa yksi turkulaismorsian ilmoittautuu! Häitä juhlitaan siis 16.2.2008, vihkiminen tapahtuu Mikaelinkirkossa ja hääjuhla Ruskotalolla Ihania paikkoja molemmat, varsinkin talvella (jos on lunta) ovat todella kauniita.
  3. Ei kyllä puhuttu. Sulho on aika ajoin niin yltiöromanttinen, etten nähnyt tarpeelliseksi keskustella tällaisesta aiheesta ;D Tiesin siis jo ilmankin, että jotain ihanaa sieltä tulee... niinkuin tulikin!
  4. Pakko kommentoida tähän alkuperäiseen aiheeseen... Seurustelin itse aiemmin 7 vuotta miehen(alun) kanssa, jonka olin tuntenut ala-asteelta saakka. Muutettiin yhteen, mentiin kihloihin ja sitä samaa. Kun kuitenkin hyvä ystäväni alkoi pari vuotta sitten suunnitella häitään totesin hänelle "ettei naimisiin meno ole ollenkaan mun juttu" ja "ei vois vähempää kiinnostaa mikään kutsujen askartelu" jne. Siis itselleni, hänen korttejaan väsäsin into piukassa Rupesi vähän mietityttämään, että miksei, siksihän sitä käytännössä kihloihin oltiin mentykin... No, siinä sitä sitten pähkäiltiin ja erohan siitä tuli. Ilmeisesti oltiin edetty suhteessa sen mukaan mitä meiltä odotettiin, ei sen mukaan miltä oikeesti tuntu. Mutta onnellisestihan tämä tarina loppuu Tapasin nykyisen sulhoni reilu vuosi sitten, ja kaikki vaan loksahti kohdalleen. Kosinta viime syksynä oli ihaninta ja romanttisinta mitä mulle on koskaan tapahtunut. Ja tahdon sanotaan 16.2.2008 Eli eli... Lukekaapa rivien välistä
  5. Minulle tulee kaksi kaasoa, joille kustannamme juuri sellaiset pukukankaat kuin he haluavat (heillä on huomattavasti parempi maku kuin minulla, joten mitä sitä valittamaan), ja tulevan mieheni äiti ompelee ne heille. Olin itse kaasona viime kesänä, jolloin maksoin polttareiden, häälahjan ja muiden pakollisten menojen lisäksi pukuni, joka piti olla samanlainen kuin toisella kaasolla. Tuli loppupeleissä aika kalliiksi ne häät... Kaasoni tekevät jo niin paljon meidän häidemme eteen, joten miksemme me tekisi tätä heille? =)
  6. Meillä on häät helmikuussa 2008, ja ollaan varattu hääpaikaksi Ruskotalo (joka sijaitsee nimensä mukaisesti Ruskolla). Kivan matkan päässä Turusta ja kuitenkin luonnon keskellä. Saliin mahtuu jopa 200 vierasta. Vuokrahinta on 385e. Lisäksi paikan "talonmiehellä" on oma pitopalvelu, jossa hinnat juhlijoiden mukaan 23,50-20,00/pää. Ruokalista näytti kivalta:) Ja juomat saa tuoda itse, joten Viron verohelpotusten jälkeen ei senkään niin kovin kalliiksi pitäisi tulla...
×
×
  • Create New...