sopuliefekti

Rouva
  • Viestit

    35
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä sopuliefekti

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Suosittelen todella lämpimästi Hankasalmella sijaitsevaa lomakeskus Revontulea häiden järjestämiseen. Omat häämme järjestimme siellä ja palvelu oli todella upeaa, paikka kaunis ja ruoat sekä kakku todella maistuvaa. Hintakaan ei ollut päätähuimaava. Palokassa asumme ja vaikka Hankasalmelle on vähän matkaa, ei se kuitenkaan mielestämme ollut liian pitkä. Ja oli se sen arvoista.
  2. Avioon päästiin todella kauniina päivänä ja kokonaisuus oli oikein ihana, mutta: -Huulikiilto jäi kotiin (eipä sitä juuri tarvittukaan) -Kanttori oli myöhässä, onneksi asui lähellä -Kukaan ei video- eikä valokuvannut bestmänin alkupuhetta -Menin väärään paikkaan morsiamenryöstössä tai karkaamisessa tässä tapauksessa, enkä siis kuullut mitä sulhaseni loruili -Anoppi kaatoi meitä halatessaan mehulasini päällemme, mutta onneksi pukuun ei jäänyt tästä juuri mitään jälkeä. Tapaus jäi (tietysti) harmittamaan varmasti molempia osapuolia, mutta minä päätin ajatella sitä kasteena uuteen sukuun ja äkkiä se ei tunnukaan enää niin ikävältä. -Rannekoruni tarttui pukuuni repäisten siihen ikävän jäljen Päivästä selvittiin kuitenkin kunnialla
  3. Sitten on tällainenkin olemassa, kuin Kallioplanetaario. Näin siitä julisteen jossain ja siellä voi järjestää myös häitä ja niillä käsittääkseni jonkinlainen pitopalvelusysteemikin on.
  4. Aa, voi vitsi miten hauska idea! Voi kun olis tajunnut aiemmin. Ei taideta kuukaudessa sataa purkkia rahkaa pistellä poskeen.. Tai edes viittäkymmentä.
  5. Mä unohdin sen.
  6. Hoo, missä tällainen järjestetään ja miks mä en ole kuullut?
  7. Jipii, juhlapaikka hyväksyi karkkibuffetin!! ;D Kuinkahan paljon ennen juhlapäivää pystyy karkkeja ostamaan? Omiin juhliin on vielä (hitusen yli) vuosi aikaa eli ihan vielä ei varmastikaan ole järkevää.. : Mutta kuinka kauan ne säilyy? Pitääkö ostaa vasta viikkoa aikaisemmin vai kuinka olette asian hoitaneet?
  8. Meillä vuoden päästä häät Revontulessa Hankasalmella, onko kenelläkään paikasta mitään kokemuksia?