Jump to content
Naimisiin.info

alkukesähäät2015

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän alkukesähäät2015 kaikki viestit

  1. Meikkaushommiin voin suositella Lappeenrannassa KauneusUnelmaa. Tuli just sopiva meikki, vaikka koemeikkikin jäi tekemättä... Olin vähän viime tingassa sen varaamisen kanssa.... Kynnet tehtiin Kauneushoitola Illusiassa, ne olivat hääpäivänä kauniit ja toiveideni mukaiset myös. Ei ole geelilakkauksista (teipit alla) kokemusta aiemmin, mutta ne eivät kestäneet kovin kauaa nätteinä, vaan alkoivat repsottaa aika nopsaan. En laittaisi uudestaan, vaan pyytäisin ihan vaan normikynsilakkauksen.
  2. HääKeijukaisen osalta tämä juna meni jo, mutta seuraavia Hytin VPK:n talon harkitsijoita ajatellen tässä ideakuva. Kuva otettu juhlien loppuvaiheesta, kattausta ei enää ole ja bändi on jo roudaamassa tavaroitaan, siksi lavalla valot. Koristelu on toteutettu niin, että vedettiin siis katossa olevien vaijereiden päälle harsoa roikkumaan ja sen alle pitkät valoketjut. Ikkunoihin oikeat verhot (vakiovarusteena on kirjavat kappaverhot) ja pöydät aina kaksi yhteen. Osa pöydistä on kuvassa korjattu jo pois tanssilattian tieltä. Katossahan on kahdenlaiset valot: loisteputkivalot (eivät olleet käytössä) ja sitten sellaiset himmeämmät valaisimet. Ne himmeämmät meillä oli päällä illan aikana, olivat ok ja näki hyvin tanssia. Loppuillasta sammutimme nekin, kynttilät ja ledit valaisivat tarpeeksi.
  3. Joo, tuolit on aika uudet ja tosiaan tuo neutraali on hyvä sana kuvaamaan. Aika monenlaisia tuoleja nähtiin, kun käytiin katsomassa eri paikkoja....
  4. Kiitos kovasti vinkeistä ja kannustuksesta Meritähti ja Tipzilla ! Olen suunnittelussa siinä vaiheessa, että kuvittelen, että pystyn tekemään "kaiken itse pikkubudjetilla". Voi olla, että jossain kohtaa tulen toisiin ajatuksiin, mutta näillä suunnitelmilla mennään nyt. Aika samoilla linjoilla olisitte tekin, kuin mitä itse olin miettinyt. Tipzilla, tuon Somistuksia seinille ja kattoon -ketjun kahlasin myös läpi. Hyviä vinkkejä täältä kyllä saa. Ja hääblogeista samoin! Hallaharsoa on tarkoitus laittaa sillä tavalla "laineittain" noiden metallivaijereiden päälle. Kävin itse asiassa vilkaisemassa muiden tekemiä koristuksia paikassa nyt viikonloppuna ja hyvältä näytti. Kun harsot katossa, koko tila on täynnä pöytiä, joissa valkoiset pöytäliinat ja ikkunasa nätit verhot, niin koko tila on ihan eri näköinen. Kattokangaskoristuksista löytyy paljon kuvia sanoilla ceiling drapery. Verhoja olen etsinyt käytettynä, ohutta verhokangasta voisi ehkä vetää kapean kaistaleen harson kaveriksi kattoon, sikäli sitä löytyy jostain paljon ja halvalla. Viikonloppuna tajusin myös, että nuo kuvassa näkyvät vihreät ovet tulevat tosiasiassa olemaan auki koko juhlan ajan. Mutta itse asiassa parempi niin, sillä ajattelemani vihreän sävy on aika erilainen kuin tuo ovien väri. Kattoon ajattelin koristeeksi: - pitsipalloja (käytetyt pitsiverhot jostain, sokeritärkillä tärkkäämään...) http://www.domesticpeacock.com/wp-content/uploads/2012/03/lace-balloons.jpg - ehkä (vaaleiksi maalattuja) pajupalloja (en tiedä, miten toimisivat pitsipallojen kanssa, kun ovat vähän rouheampia...) http://1.bp.blogspot.com/_HAbbhphCaa4/TQkw-XMMsqI/AAAAAAAAKXQ/tF8TmhqyOP8/s1600/16.jpg - ehkä sammalpalloja (voi olla ehkä vähän liian "raskaita" ja varistaa roskia ...) http://1.bp.blogspot.com/_kyaks4fp9V4/SwhVHrIwAHI/AAAAAAAAA4k/QwkaWyrmiOc/s1600/IMG_1411.jpg Seinillekin tarvittaisiin varmaan jotain, mutta en tiedä vielä mitä... Tässä kuva tuolista:
  5. Miten somistaisit tämän tilan? Vähän hommaa tuossa olisi... Itse olin ajatellut jotain vihreä / valkoinen / koivu / tuohi -teemaa, luonnonläheistä, ei olla niin kovin bling-henkisiä. Ehkä tummaa fuksiaa vähän piristykseksi. Budjetti on pieni, joten jotain edukasta, mutta siis juhlavaa pitäisi rakentaa. Mitä ideoita teille tulee mieleen? Vai kannattaisiko etsiä jotain kauniimpaa ja "valmiimpaa" tilaa? Kovempi vuokra, mutta säästöä koristelijan hermoissa ja materiaalihankinnoissa...
  6. alkukesähäät2015

    Kutsukortteja

    Tämähän näyttää mielenkiintoiselta. Mitä materiaalia tuo kuori on? Reunat näyttää ommelluilta ja kulmissa näkyy pienet langanpätkätkin. Koivuhan on kai viime vuosina ollut kuuminta hottia hääkoristeluissa, tästähän se luontevasti lähtisi ..
×
×
  • Create New...