peppiina

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About peppiina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minulle ostettiin vihkisormus joulukuussa, häät ovat heinäkuussa. Olin etsiskellyt mieleistä muutaman kuukauden ajan, ja sitten se "oikea" löytyi. En uskaltanut jäädä odottamaan, et löytyykö sitä sormusta enää keväällä.
 2. Tää nyt ei välttämättä kuulu tänne, mutta on ihan pakko kertoa... Mä oon meidän firman yhteyshenkilö Kämpiin päin, josta saattoi johtua, että vaikka me oltiin varattu sellanen pikkusviitti tavallisen huoneen hinnalla, saaatiinkin sellanen megalomaaninen huoneisto . Sp, siellä on ihana aamiainen.
 3. Meillä on töissä sellainen lintu...voi että se on kamalaa, kun se marssi jää aina päähän soimaan. Toisaalta, mieluummin se, kuin sellainen kamala ostoskanavakala, jonka pää heiluu sellaiselta puutaustalta ja sen nimi on joku Billy Bob tms. (meillä on töissä sellainenkin -kertoo kai jotain ihmisten huumorintajusta, mitähä?)
 4. Me saatiin pääpiirteittäin oikein mukavia lahjoja, mutta ajatus seuraavien takana hieman ihmetytti: a) Teemukisetti (4 mukia, peltitarjotin, teetä ja hunajaa), jossa mukeissa antajien kotikylän slogan (johon siis hääparilla siteitä korkeintaan 2 asteikolla 0-100). Kaiken kukkuraksi ne ovat juuri sen tyylisiä, että "kuuluvat" kesämökille, jota meillä ei tod. ole. Ajattelivatko meitä vai oliko "helppo" lahja? Lasiset munakupit mallia Anttilan käyttötavarahylly. Vaikka onkin joku ei-niin-läheinen kutsuttu, niin mun mielestä tuossa lahjassa ei välity minkäänlaista ideaa, saati sitten, että olisi ajatellut paria lahjaa miettiessään. Etenkin kun yhteistalous on ollut pystyssä kuusi vuotta ennen häitä -eiköhän munakupit löydy, jos niille on tarvetta? En halua tällä mitenkään vaikuttaa nokkavalta, kunhan nyt kommentoin, kun aihe kerran on olemassa (pakollinen anti-provolauseke). Läheinen miespuolinen ystäväni antoi hienon design-kaulimen, joka edelleenkin lämmittää mieltäni (ei sillä, etteikö meillä kaulimia olisi). Mielestäni yhdisti kuitenkin hauskuuden, käytettävyyden ja kauneudenkin vielä -ei hassummin vannoutuneelta poikamieheltä! Kerronpa tässä nyt samalla, että kun aikoinamme muutimme yhteiseen kotiin, mieheni oli hieman ihmeissään, kun äitini ja isoäitini olivat koonneet minulle kohtuulliset kapiot (pyyhkeitä, lakanoita, perusastioita yms). Näihin sisältyi tietenkin myös puinen kaulin. Mies sitä tavaramäärää ihmetellessään otti sitten sen kaulimen käteensä (joka oli pakattu muoviin ja päässä oli sellainen pahviläpyskä, josta se kaupassa ripustetaan hyllyyn) ja kirjoitti siihen pahviosaan 'KODINTURVAVÄLINE'... siis että minä käyttäisin häneen tarpeen tullen... taitavat pitää minua aikamoisena Justiinana. Nooh, onneksi niitä kumpaakin on käytetty vain leivontaan.
 5. Laitoin privana, ettei mene mainostamisen puolelle... (vaikka hyvää pitääkin aina mainostaa, niin foorumilla pidetään kiinni säännöistä!)
 6. Tässä meidän: Alkupalapöytä Herkkuvati (marinoituja herkkusieniä, marinoituja valkosipuleita, aurinkokuivattuja tomaatteja, friteerattuja sipulirenkaita, oliiveja, marinoituja hillosipuleita) Vihersalaatti Kananmunat á la Russe italiansalaattipedillä Perunasalaatti Tomaatti-Mozzarellasalaatti, pitkiä leipäkrutonkeja Marinoitu Pasta-Tonnikalasalaatti Värikäs Kasvisterriini Moniviljapatonkia, ruisleipää + oliiviöljy, margariini, rahkalevite Pääruoka Paahtopaistia & tumma punaviinikastike, kermaperunat Itämainen Broileripata & villiriisiä Täytettyjä uunitomaatteja Kasviskääryleitä & wokattuja kasviksia ja nuudeleita Jälkiruoka Juustotarjotin briejuustoa, hedelmiä sinihomejuustoa ja pipareita leipäjuustoa ja lakkahilloa Ruokajuomina Blue Pompano Semi Dry (Australia) Segura Viudas 1999 (Espanja) kotikalja, vesi, rasvaton maito ja mehu Hääkakku Kahvi/tee avec Myöhempänä ajankohtana tarjolla suolaista yöpalaa sekä boolia Pitopalvelu oli Lady Helsingistä, lista pitkälti itseni suunnittelema ja hinta (247mk)41,50€/hlö sis. astiat ja alv. Viinit meidän hankkimat.
 7. Me oltaisiin niinkuin silloin/Taas kaksin niin käytäis illoin/ Vain toivoisin, sitä tahtoisin minä niin (Ressu:Jos vielä oot vapaa) Sä kerran löysit myös sen/Tuon puolen vuosisadan rakkauden/Sun oli helppo olla onnellinen, olla onnellinen (Yö: Joutsenlaulu) Se tyttö meni naimisiin/Sen pojan kanssa naimisiin/He rakastivat ja kitarat helisivät, jee-ee (4 baritonia: Pop-musiikkia) Sata kesää, tuhat yötä ainakin tahdon kanssasi sun/ Sata kesää, tuhat yötä valvoisin luona rakastetun/ Sata kesää, tuhat yötä kaikkineen oisit mun omanain/ Sata kesää, tuhat yötä rakkauteen missä ja milloinka vain (Paula Koivuniemi) sinua, sinua rakastan/niin liikkuu pehmeä kätesi/kuin vene varhain aamuisella joella (Sinua, sinua rakastan, m.m. Pepe Willberg) Minä vain, sinä vain/Lyö meillä sydämet vastakkain/Ja yhteiset on askeleet/Sä tieni helpoksi kulkea teet ja Yllättää, hämmentää/Usein kohtalo näin/Pojan tie, tytön tie/Sattuma yhteen ne vie (Mamba: Tyttö tuollainen) Muita biisejä, jotka kannattanee tsekata : Pelle Miljoona: Moottoritie on kuuma, Sä kuulut päivään jokaiseen, Hei, me mennään naimisiin, Samuli ja Sani: Olen luonasi sun, Rakkaustarina (m.m. Tapani Kansa) sekä Maarit Hurmerinnan, Kaija Koon, Laila Kinnusen ja Baddingin tuotanto muun muassa.
 8. Jos sun äänesi kuulisin uudestaan/ Niin sen nauhalle voisin tallettaa/ Ja se kasetti olisi kultaa kalliimpaa (Nylon Beat:Jos) Ja kun sä katot mua/mä voisin punastua/niin mä oon sua miettinyt (Maija Vilkkumaa: Prinsessa jää) Unta kaikki taas/Kanssasi kun kulkea saan/Mitään kauniimpaa en vois koskaan omistaa (Tervomaa: En sinulta rauhaa saa) Olin kakskytviis kun sanoin:"Please, eikö mentäis naimisiin?" (Anssi Kela: Nummela) Niin kirkas kuin taivas, on mieleni mun/Kun vielä tuntea saan rakkautesi sun (J.Karjalainen: Ankkurinappi) Kävelisitkö vierelläni kirkon ovesta?/Kuulisitko sä musiikin soivan holveissa?/Olisinko sinulle läpi aikojen/ Se yksi ja ainoa, ainutkertainen?/Juuri se oikea alla tähtien/Se yksi ja ainoa ainutkertainen (Sami Saari: Ainutkertainen) Anna käsi niin mä kanssas kuljen,/ yli pahan päivän näytän tien/Syliin sinut hellin suukoin suljen/ suruistasi kauas turvaan vien (Kirka) sinut kun näin ihmeellinen/sydämessäin ääni niin yksinäinen/kuiskasi näin: siinä hän nyt on ... kuolema ei pelottaa voi meitä/taivas taikka tuonela, oot rakkain/eikä edes kuolema erottaa voi meitä/eilen, tänään, huomenna, oot rakkain (Veeti ja Laura Voutilainen: Kuolema)
 9. Lempi pehmentää pään (Jonna Tervomaa) Sinä olet minun/maku joka tarttuu/on huulissani (UB:Kaunis ja ylpee) Kun olet kohdallani/viulut soittavat taustalla/kuulen askeleesi pysähtyvän viereeni (UB Kun näen sinut kaukaa) R.A.K.A.S. Sun kanssas katson maailmaa ja samaa untaa nään (15. yö) Kullalleni minä laulelen, ja kellekäs minä muille (Niin minä neitonen..) Käy kanssani niin kotiluolaan näytän sulle tien - ja sinut armaakseni vien.
 10. Meillä oli sisäänmenossa Bachin Preludi C-duuri, vihkimisen aikana esitettiin Kristus, valo valkeuden ja ulosmarssina Trumpet Voluntary. Häävalssina tanssimme Sir Elwoodin Hiljaisten Värien Neiti Kevään. Minua olisi myös miellyttänyt "Niin kaunis on hän", mutta sulholle oli tuo helpompi tanssittava