ninnukka

Rouva
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

About ninnukka

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 05/20/77

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Bridezilla! Mä varasin meille omatoimisesti lennot ja hotellin sit Albufeiraan, käyhän se näinkin..kyllä ärsytti silloin
 2. Bridezilla -07!! Sen verran kokemusta on joo, että Finnmatkoilta soitettiin tänään ja hotelli kuulema irtisanonut sopimuksensa heidän kanssaan, meiltä peruuntui sitten reissu ensi heinäkuulta kokonaan. Hiukka ottaa päähän! Ei ollut kyseessä häämatka, mutta harmittaa se silti..
 3. Koska mun mielestä se on aika vanhanaikaista ja mautonta että " vikana vapaana iltana" pitää mennä tuijottaa jotain puolialastomia muijia yms. Mä ainakin halusin pitää omat polttarini hauskoina, mutta silti tietyn tason säilyttäen. Jos tollasia juttuja ei harrasta muutenkaan, niin on aika outoa että silloin kun on juuri lupautumassa loppuelämäksi jonkun puolisoksi, niin on jotenkin must juttu mennä stripparille!! Mä luotan että ukkoni on nähny noi jutut jo tähän ikään mennessä, polttareissa voi tehdä jotain muutakin, jos mielikuvitus on yhtään kehittynyt.
 4. Nä mä en kyllä tykkäis että mun ukko osallistuisi polttereihin missä on strippausta. Ihan sama jos joku pitää tiukkapipona, mutta miksi ne muut ukot pitää vetää siihen hommaan mukaan, jos se strippari on pakko saada niin voihan se vetää privaattishown.
 5. Bon Jovin Diamond Ring on todella kaunis laulu ja sopisi minusta hyvin häissä soitettavaksi vaikka onkin akustinen biisi..
 6. Jos on aikaa,niin kantsii piipahtaa CAP 4000 nimisellä ostarilla.. Miehen vanhemmilla on Nicen tuntumassa Villeneuve Loubetissa kämppä(Nizzan ja Cannesin välimaastossa) ja ainakin sieltä meni suora bussi ko.ostarille. Heaven shoppailijalle ;D
 7. No meillä on häät kartanoravintolassa,jossa on sitten meidän käytössä kokonaista 2 kabinettia ja vieraita onkin sitten n.65..eli tilaa ei ole liikaa. Muu ravintola on normaalisti auki ja vessassa ei ole vaipanvaihtotiloja,eikä ole mitään muutakaan takahuonetta.. Ajattelin siis että lapset jätettäisiin pois,miten ilmaisen sen kutsussa? Tällä kertaa juhlimme ilman lapsia..ja miten jatkan? Mahdolliset lapset olisivat myös "ei niin läheisiä",esim.setäni avovaimon lapsi,ed.suhteesta.En nää heitä kun sukujuhlissa,todella harvoin! Kaasollani on kyllä vauva,mutta toivon hänen ymmärtävän syymme,koska en todellakaan usko et vauva jaksaisi koko päivää ja iltaa sitä härdelliä?? He jättävät vielä vauvan kahdeksi viikoksi mummin hoitoon kun lähtevät häämatkalle,joten ehkä pyyntöni ei ole kohtuuton?? Tämä on kyllä vaikea asia,mutta jos istumapaikkoja on vain tietty määrä, niin pakko on jostain karsia ???
 8. Hei immeiset Kertokaa kokemuksianne valokuvaaja Nina Doddista.
 9. Me ollaan aateltu että luodaan rentoutta silläkin,että ei oteta ventovierasta bändiä soittamaan,vaan yksi hyvä kaverini joka lauleskelee, kokoaa bändin sibelius akatemiasta,ja he tulevat sitten soittamaan häihimme.Ei tarvitse jännittää osaavatko soittaa ja taatusti tulee mieleistä musaa.Myös vanhempani tuntevat ko.neidon ja monet sukulaiseniki on tavannut.Olen niin onnellinen että tulee tuttava esiintymään,voi olla itku lähellä kun sydänystävä laulaa mm.puhu hiljaa rakkaudesta.. :'(