Weddy

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Weddy

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Turussa Lahtista myy ainakin koru Liitola (myyvät lähes pelkkästään Lahtisia vihkisormuksiksi) ja jo mainittu Timanttiset.
 2. Kannattaa tilata Lahtisen sormus, jos hänen sormuksensa on harkinnassa. Olin aluksi pikkuisen ennakkoluuloinen valmistajaa kohtaan, mutta saatuani oman sormukseni olen vallan hämmästynyt erinomaisesta jäjestä! :-X
 3. Mun kaiverrus on vain J:-XS 13.8.05, koska sormukseni on kokoa -14. Miehelle tulee sama teksti, mutta toisinpäin.
 4. Lahtinen tuli nyt sitten viimein tilattua monen eri vaihtoehdon jälkeen. Saapa nähdä millainen sormuksesta tulee, kun juuri kyseistä rinkulaa ei ollut valmiina liikkeessä. Olen nähnyt kuitenkin sormuksen aikaisemmin keltakultaisena. Minulle tuleva sormus on 18k valkokultaa, jossa on yksi isompi 0.26ct :n kivi ja kaksi 0.12ct:n kivieä. :
 5. Minun kihlassani on kolme timanttia vierekkäin ja minusta ne sopivat siihen mainiosti. Muuten sormus on puolipyöreä, josta kivet eivät tule yli sormuksen, on sitten helpompi valita siihen sopiva vihki.
 6. Tahtoisin nähdä lisää kuvia noista Lahtisen sormuksista, kun meille erään liikkeen myyjä kovin ylisti Lahtisen sormuksia. Lahtinen kuulemma myy sormuksiaan huokeampaan hintaan, koska ei peri nk. nimilisää sormuksista. :-/