kizu-89

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

kizu-89's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Täälläkin ilmottautuu ortodoksi morsian. En tosin tajunnut erikseen alkaa kutsuihin infoa järjestämään (Oma lähipiirini on lähes kaikki ortodokseja) enkä ajatellut yhtään mieheni sukua jotka kaikki on luterilaisia. Hupsis. Sen siitä saa kun asuu suomen ortodoksisimmassa kunnassa ja kun meillä luterilainen isäni tykkää käydä ort kirkossa ja tsasounissa. No jospa he osaavat miettiä asiaa kun mainitsin kutsussa kuitenkin että meidät vihitään tsasounassa. Siellä siksi että minut on kastettu siellä, mummoni on kastettu siellä ja ukkini on osallistunut sen rakentamiseen. On muutenkin niin lähellä omaa pihaa ja kauniilla paikalla että olen jotenkin aina ollut sitä mieltä, että tuolla menen naimisiin. Haluaisin vielä kysyä yhden kysymyksen, nimittäin olen saanut ristiriitaista tietoa siitä, pitääkö häissä olla aina kruunut, vai voiko kruunuja korvata ruususeppeleillä tms kukka seppeleillä? Itse pelkään saavani kruunun päähäni, vaikka luotankin siskooni, veljeeni ja miehen kavereihin. Tosin nyt sain pukuni mukana tiaran, joten en tiedä voiko kukkaseppelettä yhdistää siihen vai ei... Hankalaa.
  2. Meillä on käynyt niin onnellisesti että serkuksista kolmella on häät ensikesänä! Minä ja mieheni ollaan puhuttu naimisiin menosta viimekeväästä asti ja joulun aikaan päätettiin päivä jne. Serkkuni sitten lähetti kutsun viimekuussa heinähäihin ja minä tässä kuussa juhannus häihin. Lisäksi tiedän yhden serkkuni menevän naimisiin, vaikkei minua olekkaan kutsuttu. Minusta tämä on ehkä aika normaalia kun ollaan kaikki suunnilleen samaa ikäluokkaa, kukaan ei tiennyt toisten häistä etukäteen ja jos nämä heinäkuussa naimisiin menevät minun häistä loukkaantuvat en kyllä tiedä mitä pitäisi ajatella.
  3. Minulla on teemana sininen/luonnonvalkoinen/kulta ja hopea pienissä pienissä määrin. Ostinkin serveteiksi Iittalan taika servettejä, kumpaakin väriä ja ajattelin laittaa ne vuorottain, eli joka toinen servetti olisi valkea ja joka toinen tummansininen. Muutenkin iittalan taika sarja on jotenkin niin sadunoloinen että sopii mielestäni tänne maalaismaisemiin hyvin. Senlisäksi olisi tarkoitus ostaa valkeita ja tummansinisiä pöytäkynttilöitä joihin voisi decoupagella laittaa muutamasta servetistä leikattuja kuvia joillekin näteille teelautasille (keräilen ruusukuvioisia posliineja mm kirppareilta.) Mies ihastui näihin servetteihin heti nähdessään, joten niillä mennään.
  4. Minä tein itse kutsu sanat korttiin ihan niillä ääriviiva tarroilla, itse tykkäsin efektistä. Toisaalta meidän korteissa oli muutenkin hopeaa (mustalla filigree leimasimella leimattuja sydämiä hopeapaperista leikattuna) norsunluunvärisellä korttipohjalla jolle oli liimattu pakkauspaperista neliö ja pikkuinen naru rusetti sitten neliön alalaidassa, jonka alapuolelle se kutsu sana liimattiin. Ei ole tietty joka kortissa ihan täsmälleen samassa kohdassa, mutta ei otettu siitä stressiä. ylimääräisiä kutsujakin jäi lopulta aika monta...
  5. Meille on tulossa juhannushäät tänävuonna (2014). Juhannushäät on aika romanttinen jo ajatuksena minulle. Olen syntynyt kesäkuussa kesäpäivänseisauksena, joten syntymäpäiväni sattuu toisinaan juhannusaatolle ja juhannuspäivälle. Tänävuonna se tapahtuu taas ja juhlitaan minun ja mieheni häitä. Se ei kauhean suurta ihastusta aiheuttanut miehen äitipuolessa, mutta ei mikään muukaan meidän tekemisistämme ole tuntunut olevan tärkeää. Eivät nimittäin lupauksistaan huolimatta tulleet viimekesänä käymään pääsyynä se ettei äitipuoli tahtonut (?!). Kaikki muut onneksi, joita ollaan kutsuttu on olleet tulossa oikein mielellään.