Jump to content
Naimisiin.info

Overa86

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Jyväskylä

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

333 profiilin katselua

Overa86's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Onko kellään tietoa mistä sais nättejä/kohtuuhintasia kukka-asetelmia Jyväskylästä? Lähinnä tuo että olisi nättejä, ehkä enemmän luonnollisen tyyppisiä kun liian ylitsepursuavia.
  2. Kyllä survon kartano on pystyssä, ovat tulossa häämessuillekin näytteilleasettajiksi nehän on siis ensi viikonloppuna (7.2.) jyväskylän paviljongissa. Me valittiin nyt sitten Savutuvan Apaja hääpaikaksi ja meidän juhlia vietetään 3.10.2015 oli aivan ihana paikka, mieskin ihastui:) kallishan tuo on kun on a-oikeudet, mutta tietysti itse voi päättää paljonko juomia tarjoaa ja sillä vähän halutessaan pienentää budjettia. Meille tulee häihin 120hlöä, ja menun hinnaksi tulisi 47€/aikuinen (lapset 4-12v) puoleen hintaan, ja tuo menu hinta sisältää ruuat, tarjoilut, kattauksen pitopöytään, koristelut, siivouksen, alkumaljan...lisähintaa tekee sitten juomat mitä halutaan tarjoilla sekä jatkoaika (00-02). Meille tää on aika hyvä vaihtoehto kun on lähellä keskustaa, helppo järjestää majoitusta vieraille ja kaksi mun kaasoista sekä mun puolen suku tulee hämeestä niin ei ole sitten niin paljon itsetehtävää.
  3. Kyllähän se olisi ihanaa jos saisimme myös juhliin kuvaajan, sillä juuri mietin että saako 500€:lla sellaista vai riittääkö pelkkiin potrettikuviin..täytyypä vaan tarjouksia kysellä kiitos vastauksesta!
  4. Mua myös kiinnostaisi tää aihe, vinkkejä otetaan vastaan hyvistä kuvaajista ja mielellään myös jonkinlaista hinta-arviota? jonkin verran ollaan valmiita maksamaan mutta ei kyllä ihan hirvittävästi..noin 500€ max yläraja? Löytyykö tuollaisella rahalla edes kuvaajaa?
  5. Kiitos vastauksista forget-me-not ja naa!
  6. Kiitos saurus vastauksesta! Laittelinkin sinne sähköpostia viime viikolla, mutta pitänee nyt soittaa kun ei vastausta ole kuulunut. Osaatko sanoa saiko sinne viedä omia juomia vai tuliko kaikki talon puolesta? Ja mahtaako siellä onnistua häiden pito vielä lokakuun puolella?
  7. Moi! Mua kiinnostaisi erityisesti Maatilamatkailu Kumpunen, Surkeejärven matkailutila ja perttulan tila, jos kenelläkään olisi antaa viime vuosien tietoa paikoista? Muilta löytyi nettisivut paitsi tuolta perttulan tilalta vain facebook-sivut, en sitten tiedä onko tuo vielä juhliin varattavissa. Muitakin paikkoja saa ehdottaa missä voisi järjestää maalaisromanttiset häät n.120hengelle, mieluiten riihi/talli/navetta juhlatilana ja tosiaan jyväskylän ympäristöstä, n.50km:n säteeltä. Kiitos jo etukäteen vastauksista:)
×
×
  • Create New...