Malvina

Rouva
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

About Malvina

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

387 profile views
 1. Olen sitä mieltä, että useimmat tämän ketjun viestit ovat turhaa märinää, mutta tämän kyllä ymmärrän täysin.
 2. Näin meilläkin. Kun vanhempani saivat tietää, etteme halua suoranaisia häitä, he yrittivät ehdottaa tuota siunaamista, mutta mielestäni tällaiset asiat ovat joko-tai. Kunnioitan toisten uskoa, enkä halua loukata sitä käyttämällä heidän rituaalejaan omiin uskonnottomiin tarkoitusperiini.
 3. Ei kaduta vielä, mutta eipä häistäkään vielä kovin kauan ole. ;D Uusi nimi tuntuu vielä oudolta, mutta tosi kauniilta. Muutamaan kassakuittiin tulin jo tuhertaneeksi vanhan nimikirjoituksen, joten uutta pitäisi kai harjoitella.
 4. Nukuin hyvin, mutta heräsin aikaisin virkeässä ja jännittyneessä tilassa. Miesparka oli kuulemma pyörinyt vieressäni koko yön.
 5. Meilläkin oli ihan loistava päivä! Vieläkin olen pyörällä päästäni ja varmaan seuraavan kuukauden. No, sää ei ollut kaikista parhain, mutta kun sisällä oli kumminkin tilaa ja aurinko pilkahteli välillä, ei sateesta ollut väliksi.
 6. Lähdetään syksymmällä pitkäksi viikonlopuksi Pariisiin. Kaupunki on sinänsä vanha tuttu, mutta se on meille molemmille rakas paikka, ja nyt aiomme satsata johonkin ihanaan hotelliin sekä yleiseen nauttimiseen. Jos hyvin käy, lähdemme myöhemmin vielä jonnekin kauemmas, mutta tällä hetkellä täytyy ottaa elämän realiteetit huomioon.
 7. Olisin ihan periaatteesta halunnut pitää oman sukunimeni ja se olisi profeministimiehellenikin käynyt ihan mainiosti. Hän ehdotti jopa sellaista vaihtoehtoa, että minun sukunimestäni tulisi perheemme yhteinen sukunimi. Lopulta päädyin kuitenkin ottamaan miehen nimen, koska se on paljon kauniimpi ja harvinaisempi kuin omani. Estetiikka ennen kaikkea.
 8. Nyt kun häät ovat ihan ovella, eniten taitaa jännittää se, kuinka sutjakasti ohjelma sujuu ja onko vierailla mukavaa. Omat kämmit ovat kuitenkin omia, huonon sään varalle on olemassa suunnitelma B, mutta jos vieraat jäykistelevät, sille ei oikein voi mitään.
 9. Haluan miehen nimen vain ja ainoastaan siksi, että se on kauniimpi kuin omani. Estetiikka ennen kaikkea. ;D Mies olisi varsin hyvin voinut ottaa minun nimeni tai olisimme voineet molemmat pitää omamme.
 10. Tuo esittelyleikki on ihan ok ja voisin sen ottaakin ohjelmaan. Muuten ei kyllä tule leikkejä, ellei nyt lähikuukausien aikana löydy jotain todella uutta, erikoista, hauskaa ja epänoyryyttävää leikkiä, johon ei tarvita vapaaehtoisia. Musiikista, yleisestä seurustelusta ja muusta saa kyllä tarpeeksi ohjelmaa aikaan.
 11. Ei, ei, ei. Minua nolottaisi ker(j)ätä rahaa vierasjoukolta. Se ei vain yksinkertaisesti ole mielestäni hauskaa, vaikka rahaa tulisikin ja vaikka ihmiset sitä ihan iloisesti antaisivatkin.
 12. Me palkkaamme häihimme erään tutun muusikon, sellistin, joka saa hoitaa myös sisääntulomusiikin. Musiikkina on varmaankin Bachia tai jotain muuta kaunista ja rauhallista. Mitään varsinaista häämarssia emme halua, se kalskahtaisi vähän liikaa perinteisiltä kirkkohäiltä.
 13. Kihlasormus on sormessani aina päivisin. Alaston olo ilman sitä Yöksi ja saunaan ym. otan sen kuitenkin pois.
 14. Ihan pakko huomauttaa, että en kyllä suosisi tuollaista tapaa. Tuollainen aiheuttaa turhaan pahaa mieltä häävieraille, eikä suinkaan paranna juhlatunnelmaa. Jos sinulla ei ole kanttia etukäteen sanoa suoraan, että kyseiset lapset eivät ole tervetulleita, on aika epäkypsää osoittaa siitä mieltä häissä. Käytöstapakirjojen mukaan kutsuttuja ovat vain ne, joiden nimet lukevat kortissa, mutta itse en kyllä mitenkään kamalasti syyllistäisi ihmisiä, jotka eivät sitä tajua. Meidänkin suku kun on sellainen, että häihin kutsutaan aina koko perhe, enkä ole koskaan ollut yksissäkään lapsettomissa sukuni parissa vietetyissä häissä. Jos siis joku on tottunut käymään vain tällaisissa häissä, hän ei välttämättä ymmärrä toisenlaisten kutsukorttien etikettisäännöksiä.
 15. Emme ole uskovaisia emmekä kuulu kirkkoon. Molempien suvuissa on tosin uskovaisia sukulaisia, joten saatamme aiheuttaa kyllä lievää pahennusta. Kuitenkin, omapahan on valintamme.