Jump to content
Naimisiin.info

jasminnatalia

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän jasminnatalia kaikki viestit

  1. jasminnatalia

    Häät 2016

    Huh, tänään olen puhertanut 8tuntia vieraslistan kanssa vaikka häihin on se alle puolitoista vuotta. Sähköpostia mennyt kiitettävästi eri firmoille ! Odotan että pääsen taas Kappelinrantaan katsomaan tarkemmin kaikkea järkkäyksiä.
  2. jasminnatalia

    Häät 2016

    Meillä hääpäivä 16.7.2016. Eli vuos ja reilu 6kk . ollaan varattu vasta hääpaikka. En oikeen tiedä että milloin pitopalveluita sun muita kannattaa alkaa varailemaan
  3. jasminnatalia

    Häät 2016

    Meillä häät 16.7.2016 kirkkoa varaamaan heti kun mahdollista !<3
  4. Mites tuolla kappelinrannassa hoituu nuo verhot, onko jollain tietoa saako ne vaihtaa kun ei yhtään sovi väriteemaan.. Muuten todella kaunis paikka . Mietin kyllä sitä että miten kesähäillä siitä saa tunnelmallisen. Haluamme kesähäät mutta haluamme myös tunnelmallisuutta. En tiedä että pystyisikö nuo verhot vetämään kiinni ja koristella vaikka led-valoilla
  5. Mainitsin aikaisemmin että menemme ensi vuonna 6.6.2015, mutta tuli mutkia matkaan raha-asioissa niin menemme 6.6.2016 , maagiset numerot, helppo muistaa Tuli sitä odottelua lisää vuosi , eli nyt vähän yli 2 vuotta aikaa että naimisiin mennään, odotan innolla , mutta se hössötys saa sitten varmaan odottaa !
  6. Elikkä, olemme nuori pari , itse naimisiinmenovaiheessa vähän vajaa 19vuotta ja mies 21 vuotta. Olemme ajatelleet päiväksi 6.6.2015. Millon kannattaa alkaa tosissaan katsomaat hääpaikkoja missä pitää juhlat , kirkko , hääpuku jne. Suureen päivään aikaan siis hieman yli vuosi Haluaisin kokemuksia kesähäistä ja niiden järjestelyistä, että saisin vähän vinkkiä. Itse todella innoissaan olisin jo nyt menossa sovittamaan pukuja .
×
×
  • Create New...