vuoden2016morsian

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä vuoden2016morsian

  • Taso
    Untuvikko
  1. Itse laitoin sähköpostilla kyselyä tuonne Juhlasali Konsuun ja se oli omasta mielestäni niin kallis että hylättiin se :/ tilavuokra 1000-1300euroa, pitopalvelu 30-50e/hlö menusta riippuen ja omia juomia ei saa viedä vaan juomat on otettava pitopalvelun kautta koska tilassa anniskeluoikeudet. Muistaakseni tuohon menun hintaan kuului alkoholittomana ruokajuomana vain vesi eli jos haluaa tarjota lisäksi mehua, kotikaljaa yms. pitää siitäkin maksaa erikseen
  2. Eriiha: Tuota Bravo Plazaa katselin myös, täytyykin tarkistaa montako henkeä sinne mahtuu tuota Musiikkiteatteri Palatsia en ollut edes tajunnut, kiitos!!
  3. Moikka! Vuoden 2016 morsian on hyvissä ajoin liikenteessä! osaiskohan täällä joku vinkata hyviä juhlapaikkoja? Vieraita tulee noin 100 ja vaatimuksena on, että kaikki mahtuvat samaan tilaan. Tilan pitäisi olla niin iso, että bändi ja tanssilattia mahtuu myös hyvin ilman pöytien ja tuolien siirtelyä. Emme halua mitään työväentalon/nuorisoseuratalon tai urheilutalon tyyppistä paikkaa vaan ravintolat ja muut tyylikkäät paikat olisivat parempi vaihtoehto meille. Lähettelin jo tarjouspyyntöä Komediateatterin Juhlasalista, Juveneksen Ziberia ravintolasta ja Juhlasali Konsusta mutta vastauksia en ole vielä saanut. Mutta tuon tyyppiset paikat siis kiinnostavat Pispalan Haulitehdas olisi myös ihana paikka mutta käsittääkseni sopiva määrä sinne olisi 80henkeä. Mutta olisko jollain jotain muita ehdotuksia vinkata mitkä eivät ole tulleet omaan mieleen? Kiitos!