Jump to content
Naimisiin.info

Amanteli

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Amanteli kaikki viestit

  1. Omien ruokien vienti tuntuu olevan mahdotonta kaikkiin Jyvässeudun paikkoihin, paitsi Villa Luotolaan ja seurakunnan leirikeskuksiin. Seurakunnat eivät vaan taida sallia alkoholitarjoilua..? Alkaa olla ideat vähissä! Eikö kellään ole kokemusta omien ruokien viennistä? Hakusassa olisi myös kauniit maisemat.
  2. En luullutkaan saavani pitopalvelua 2000e:lla, mutta monissa paikoissa tilavuokra on lähes ilmainen jos ruoat tulee paikan puolelta? Siksi mietin, että saisiko molemmat esim. n.3000e. Toisaalta ajatus pitopalvelusta ahdistaa... Ehkä etsin vain halvemman paikan ja vien omat ruoat. Könkkölä olisi ollut täydellinen!
  3. Hei! Naimisiin olisi tarkoitus mennä elokuussa 2015. Vieraita on noin 70-80hlö. Omat juomat ja ruoat haluaisimme viedä, mikä tietysti rajoittaa aika paljon... Yksi vaihtoehto on Villa Luotola, mutta hinta hieman hirvittää. 2000e ja saa viedä omat sapuskat. Lisäkuluja tulee luultavasti tuonkin hinnan päälle... Samaan hintaanhan melkein saa pitopalvelunkin? Onko kokemuksia Maatilamatkailu Kumpusesta? Tai muista idyllisistä paikoista, joissa kaunis piha ja omat juomat saa viedä. Pitopalvelut eivät ole täysin poissuljettu vaihtoehto, kunhan se on hyvä. On kokemusta hyvin mauttomista ruoista nimittäin, kammo jäi... Sukuni arvostaa hyvää ruokaa! Ja hyvää juomaa...
×
×
  • Create New...