Jump to content
Naimisiin.info

Whouston

Morsian
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Tampere

Whouston's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Whouston

    Ruusuja suodatinpusseista

    Upeita kerrassaan! Täytyypä itsekin kokeilla vaikkapa omaksi iloksi tekaista kimppu, tiedä vaikka onnistuisikin Jännä, että jotkut tekijät (jotka ilmeisesti työharrastuksena nuita tekee) laskuttaa 60-150e/kimppu, jos kyseessä useamman ruusun tai muun kukan hääkimppukin! Luulisi, ettei nyt aivan niin paljoa tarvisi paperista maksaa ja kyllähän "työkseen" nuita tekevä on jo niin näppärä käsistäänkin, ettei katteen tarvitsisi olla yli sen 90% Emt. Kai jokin juttu mennyt ohi nuita myyvien osalta sitten..?
  2. Mulla iskee vatsahaava, kun jännitän Tampereen Tuomiokirkon varaamista ja varsinkin, kun tietty hääpäivä on nyt varattu juhlapaikan kera ja viittä vaille pitopalvelunkin! Kamala..
  3. Meille tulee normiruokavalioista sakkia suuriosa, mutta banaani- ja tomaattiallergiaa esiintyy kyllä. Myös vegaaniruokavalioita löytyy, mutta vain miehen kavereista (kaksi, pariskunta), mies tuossa tokaisikin että saavat itse tuoda ruokansa, kun ei normi pikkuleivätkään saa olla normaalilla reseptillä tehtyjä Mutta eiköhän pitopalvelu jotenkin selviä haasteesta.. Tosiaan jälkkärit tullaan tekemään raa'asti yleiseen ruokavaliomuottiin, saavat nämä kaksi tuoda herkkunsa itse. Anteeksi vain, jos tämä loukkasi jotakuta
  4. Laitoin viestiä ja kysyin! Toiselta kysyin kasvotusten ja kolmannelta auton etupenkiltä jonkin aiheeseen liittymättömän lauseen jatkeena. Tekstarikysely meni sille, jonka tiesin heti tahtovani kaasoksi. Kasvotusten kysyin siltä, josta epäröin aluksi ja autokysymys meni sille, joka pyydettiin velvollisuudesta (miehen sisko). Jokainen oli innoissaan, mutta tämä "varmin" epäröi aluksi, koska asuu kauempana ja kykenee olemaan avuksi vain viestittelytasolla, sekä aikoo pitää puheet ja järjestää ohjelmanumeroiden selostukset (täydellinen valinta nuihin tehtäviin). Tuntui pahalta, kun olisin toivonut jokaisen lähtevän innostuneena mukaan, mutta kenties nykyään on liian "kilpailevaa" kaikki ettei kaasonakaan olo ole enää hieno ja mukava vastuu. Harmi.
  5. Voih, voin niin elää mukana tuon puhe-jutun kohdalla.. Huoh Meiltä uupuu livebändi (tai ainakin näillä näkymin pyydetään joku pyörittään koneelta biisejä, varana piano ja kitara lavalla halukkaille, heh) sekä baarimikko/baarinpitäjä! Menopeli on vielä hakusessa, mutta todennäköisesti miehen isän työpaikalta jokin irtoaa meille käyttöön..tms. Lahjalista uupuu ja toistaiseksi pakka vielä vähän sekaisin, mutta selvinnee viimeistään vuoden kuluttua!
  6. Meillä sama juttu! Ihmettelin alkuun suuresti ja anoppikin totesi vain että "kyllä on hyvä kutsua, mutta kannattaa muistaa että jokainen vieras maksaa" ja tämä kenties herätti hieman miestäkin.. Hyvä muistuttaa että kukkaronnyöreistä ei tarvitse päästää irti, vaikka olisikin miespuolinen "häähullu"
  7. Whouston

    Kerhola (Nokia)

    Onko kukaan muu mennyt esim. tänä vuonna Nokian Kerholassa naimisiin? Olisi mahtavaa nähdä kuvia juhlista!
  8. Meillä on puhuttu avioehdosta, mies tukee jos sen haluan, minä sitä olen ehdottanut alusta saakka ja uskon, että päädymme sen tekemään lopulta Eikä se sitä tarkoita, että avioeroa koettais mahdolliseksi kohdallamme, vaan onhan se totuus, että ei ne avioliitot aina kestä.
  9. Whouston

    Häät 2016

    Meillä varattiin päiväksi 30.7.2016 Kirkon varaaminen jänskättää, koska vain vuotta aiemmin kuulemma varauksia otetaan vastaan.. Huoh.
  10. Mänty: mä uskon, että mistä tahansa saa tehtyä, kunhan paperi on helppo "avata kukaksi", kuten tuossa rullausvaiheen jälkiosiossa tehdään Eli kovin jäykkää paperia en suosittele, mutta kaikki kreppi-, silkki- ja pakkauspaperin tyyppisen paperivahvuuden varmaan käy tarkoitukseen. Ja kokeilemalla selviää! Jäykkä paperi repeää herkästi ja liian ohut samoin. Edit: tarkoitan että mitä notkeampaa paperi, sen helpompi työstää.
  11. Tekaisinpa tuosta manaljahin linkistä inspiroituneena itsekin pompomit hakemillani tarvikkeilla! Hinta kyseisellä Clas Ohlssonin pakkauspaperilla on nyt pompsahtanut 6,99e/paketti, mutta ei tehnyt konkurssia minulle. http://kanssasitahdon.blogspot.fi/2014/09/paperikoristeen-pompom-askarteluohje.html Pahoittelut, jos mainostus tuntuu ikävältä, mutta tuntui hölmöltä linkittää montaa kuvaa erikseen tänne
  12. Whouston

    Häiden teema

    Löysin täydellisen teemaväritaulun meidän häihin ja valaistakseni vielä heitä, jotka eivät tiedä teemaamme muuten, niin kyseessähän on jenkkiläisittäin "rustic vintage" -häät. Kuva sivustolta: http://bestdayever.fi/tag/grey/ Ja tuo sopii mielestäni loistavasti juhlapaikkaan, jonka alustavasti varasimme.. Siitä myöhemmin lisää
  13. Whouston

    Pukukoodi kutsuun

    Meillä on sen verran vitsikästä porukkaa suvussa, että osa saattaa hyvinkin saapua farkuissa paikalle tai rennosti ilman rusettia/kravattia. Siispä meille tulee pukukoodi ja vielä on avoin, että miten sen ilmaisemme ja laitetaanko se mihin väliin kutsussa (loppuun vai puoliväliin vai mihin) jne. Paljon korttimalleja otetaan kyllä vastaan, mikäli jollain niitä on Ja lisää sanatarkkoja lainauksia! (vai oliko tässä jossain välissä niitä, en lukenut aivan sanasta sanaan kaikkia sivuja)
  14. Aeterna, voi kai olla samat hinnat. En vain osannut odottaa, että olisi noinkin samat, kun ihan äskettäin lähdin juhlapaikkoja suunnistamaan suuntaan ja toiseen Ps. Pyysin tarjouksen Rusthollilta, enkä vieläkään sitä saanut. Joten kiinnostus (ja maku) ko. paikkaan kyllä oli ja meni.. Enkä kyllä kokenut olleeni tervetullut siellä, vaikka ensimmäistä kertaa kävin kurkkaamassa paikkaa. Jospa heillä on sitten vara valita asiakkaansa Parempi meille, välttyy valinnan "vaikeudelta"
  15. Meillä kihlat hankittiin Kultasepät Andreasenilta. Minun: Valkokultaa, 0,32 karaattia (v/vs timantit 0,2ct/kpl -> 16kpl yht.) = 920e Miehen: Keltakultaa, pyöristetty sisäpuolelta (oli mukavuuden hakuinen) = 380e Mielestäni inhimilliset hinnat ja saatiin juuri sitä, mitä toivottiin Vihkisormus on jo valittuna ja luultavasti hinta pyörii siinä 1300-1500e.
×
×
  • Create New...