Tietty

Rouva
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Tietty

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Suosittelen kaikkia hääpaikan metsästäjiä tutustumaan myös Ruskotaloon. Hyvät ja siistit tilat isommallekin porukalle.
 2. Tuosta symboliikasta täytyy heti sanoa, että mun mielestäni kyseessä on enemmänkin uuteen säätyyn saattaminen. Eli vaikka olisi ollut kuinka kauan yhdessä, niin onhan se avioliitto uutta. Vaikkei se tietysti nykymaailmassa merkitsekään mitään sellaista kuin "alun perin". Kannattaa kyllä miettiä muitakin vaihtoehtoja kuin valssia. Esim. morsianta voisi tanssittaa valssin tahtiin mutta sulhasta vaikka kunnolla rokaten. Mitä vauhdikkaampi biisi, sitä vähemmän tulee ongelmia tanssitaidottomuudesta. Lisäksi on yleisön kannalta mielekkäämpää, kun tahti vähän vaihtuu välillä. Meille muuten näitä tanssittamisia ei tule, mutta itkupolska toivottavasti kylläkin morsiuskimpun heittämisen tilalle.
 3. Ootteko muuten huomanneet, että kaupoista saa sellaista valmista kaakaojauheseosta, johon lisätään vaan sopiva määrä vettä ja voilá, kuorrutus on valmis. Ei se tietenkään niin hyvää ole kuin itse tehty, mut jos jotain laiskoja, ei-jauhopeukaloita eksyy tänne, niin vinkiksi vaan. Tuosta jähmettyvyydestä ja tarttuvuudesta en kyllä osaa sanoa.
 4. Nyt kun päiväkirja on tullut aloitettua, niin pitänee käydä täälläkin tunnustamassa, et kyl määki Turuus ens huhtikuus...
 5. Minäkin suosittele tuota viinimarjanlehdistä tehtyä Louhisaaren juomaa kaikille alkoholitonta vaihtoehtoa etsiville. Ja lasiin voisi tiputtaa erivärisiä marjoja. Meille itsellemme tulee kyllä ehdottomasti kuohuviiniä, sillä olemme sulhon kanssa todellisia kuoharifriikkejä. Merkkinä luultavasti Christal Cava. Jos oma toiveeni menee läpi, niin saatetaanpa lirauttaa joukkoon vähän persikkamehua. Tosin tuo tyrnimehukin rupesi kiinnostamaan...