Tuiskumorsian

Morsian
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About Tuiskumorsian

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Tuleva mieheni herätti minut uuden vuoden aamuna klo 7 ja sanoi, että pakkaa tavarat niin lähdemme pienelle reisulle. Unenpöpperössä olin aivan pihalla ja tivasin, että mitä hittoa. Mieheni pakkasi myös omiaan ja meidän koirien tavaroita ja hän aina välillä yllättää, joten en miettinyt asiaa sen enempää vaan tottelin ja pakkasin muutamat vaatteet. Mieheni sanoi, että laita mukavat vaatteet päälle jos autossa pitää vähän aikaa matkustaa. Pakkasin nopeasti ja lähdimme. Mieheni ajoi lentokenän ovien eteen ja sanoi, että minun pysäkkini olisi siinä. Katsoin miestäni ja kysyin "onko nämä minun polttarit?" Hän sanoi että kyllä. Asumme pohjoisessa ja polttarit pidettiin siis Helsingissä. Minulle oltiin ostettu lentolippu valmiiksi ja kaaso oli sopinut mieheni kanssa ettei hiisku mitään ja vie minut lentokentälle. Olin aivan ihmeissäni, koska en osannut odottaa asiaa yhtään. Kun lentokone laskeutui ja kävelin laukkuaulasta ulos kuului hirveä huuto ja musiikki. Siellä oli koko polttariporukka vastassa ja punainen matto. Kaikilla oli samanlaiset paidat jossa oli meidän hääpäivä ja minun stara -nimi, minkä he olivat keksineet etunimeni ja sukunimeni yhdistelmästä. Yksi turisti jopa pyysi nimmarini kun luuli oikeasti että olen julkkis! Tästä saatiin hyvää kuvamateriaalia. Sitten lähdimme tilataksilla kohti keskustaa ja tanssikoulu DCA:n tiloja, jossa oli kuohuvaa ja hedelmiä sekä meille pidettiin voguing tanssitunti. Se oli mahtavaa ja olin halunnut sitä kokeilla! Tanssitunnin jälkeen pääsin ihaniin hoitoihin ja meikkaukseen. Tämän jälkeen menimme hotelli Indigoon mistä koko porukka oli varannut huoneet ja meille oli sviitti kaason kanssa varattuna. Siellä kaikki joimme kuohuvaa, juttelimme ja laittauduimme. Minulle oli illaksi ihana paljettimekko ja peruukki. Olihan siis uusivuosi:D Laittautumisen jälkeen menimme ihanaan shamppanjabaariin ja siellä joimme hieman lisää kuohuvaa ja kaaso järjesti piirustuskilpailun. Kaikkien piti piirtää kuva aiheena meidän häät. Minä olin tämän hetken baaritiskillä ja baarimikot pitivät minulle shamppanjamaisteluhetken. Piirtämisen jälkeen minun tuli valita 3 parasta ja arvata kuka oli piirtänyt minkäkin. Tämä oli todella hauskaa. Sitten menimme ihanaan ravintolaan ja söimme 3 ruokalajin illallisen. Illallisella jokainen kertoi ikimuistoisimman tarinan minkä oli minun kanssa kokenut tai mitä minusta muisti ja tässähän saatiin myös itkut aikaiseksi muistellessa kaikkia ihania hetkiä. Tämän jälkeen katsoimme ulkona ilotulitukset ja menimme jatkamaan iltaa tanssin merkeissä isoon yökerhoon johon kaaso oli järjestänyt meidät jonon ohi sisään. Jono oli nimittäin melkoinen uutenavuotena! Olimme hotellissa yötä ja aamulla oli vuorossa aivan ihana aamupala ja vielä päivä kaksin kaason kanssa, kunnes illalla lensin kotiin. Se oli täydellinen kaksi päivää ja tuli todella yllätyksenä. Oli ihana nähdä miten kaikki oltiin yksityiskohtia myöten mietitty<3
 2. Ihania kuvia morsiamet laittanut! Tässä minun yhdistelmä.
 3. Meidän kihlasormuksissa lukee molemmilla "Huipulla tuulee 26.3.2014". Tämä siitä, kun mies kosi Ylläksen huipulla:) Vihkisormuksien kaiverrus vielä mietinnässä.
 4. Kiitos Morsmemma! Meillä se tuntui luontevalta, koska osa vieraista ei ole ikinä edes käynyt Lapissa. Heille tulee kyllä uusia kokemuksia kerrakseen. Itsenikin Lappi jaksaa aina ihanuudellaan ja maisemillaan lumota:) Onko teillä millaiset talvihäät tulossa?
 5. Täältä ilmoittautuu yksi talvimorsian. Häät on 27.3.2016 Lapissa. Lapissa asutaan myös itse, joten meillä ei ehkä tuosta lumen/talven puutteesta ole toivottavasti ongelmaa. Talvi näkyy maisemissa (juhlapaikka on tunturinlaella, josta on upeat maisemat) muutenkin Lappi näkyy vahvasti, koska suurin osa vieraista tulee Etelä-Suomesta niin halutaan tarjota heille unohtumattomat häät lapin tyyliin. Pöytien koristeina kynttilöitä, pentikin hopeita poroja ja poronsarvia. Kuvauspisteeseen rekvisiitaksi tulee neljäntuulenhattuja, kuksia ja lappilaisia asusteita. Juhlapaikka itsessäänkin on jo upea, on kiveä ja paksut parrut katossa jne. Miten teillä kellä häät on jo ollut niin juhlat meni? Mielenkiinnolla kuulisin!
 6. Tänään löysin The puvun ja se on aivan ihana! Puoli vuotta tilausaika, joten ootella saa:D Kuvia on onneksi. Korjauksineen maksaa n. 1500e. Kun sovitin en katsonut/kysynyt hintoja ollenkaan. Ajattelin, että kipurajaa ei ole jos täydellinen löytyy.
 7. Jee! Tämä on kiva. Meidän häät 27.3.2016. Vihki- ja juhlapaikka varattu:)
 8. Olimme samassa koulussa ylä-asteella. Olin katsellut häntä jo jonkun aikaa ja hän minua, mutta kumpikaan ei aloitetta tehnyt. Liikuimme samoissa porukoissa ja olimme yksi ilta kotibileissä ystävälläni(olimme siis 15 ja 16:) Siellä sitten eräs poika yritti minua liehitellä, mutta en lämmennyt. Mietin kuumeisesti, miten pääsen tästä pojasta eroon. Näin ihastukseni sohvalla, hyppäsin hänen syliinsä ja aloin mitään sanomatta suutelemaan häntä, ei laittanut hanttiin. Kyllä toinen poika siinä vaiheessa nieli tappionsa:D Siitä suudelmasta se sitten lähti.
 9. Itse olen nyt 25 ja naimisiin kun mennään niin 27. Ihan yhtä valmis olisin mieheni naimaan vaikka heti:) 24 on hyvä ikä mennä naimisiin jos se itsestään hyvältä tuntuu, ei se katso ikää!
 10. Meilläkin oli tarkoituksena, että olisi pienet häät, mutta kun alettiin listata vieraita niin kyllä siitä vaan n. 80 tuli. Tämä siksi, että kaikkien kanssa tulee pidettyä yhteyttä ja on meille läheisiä jokainen. Tuosta on karsittu jo pois sukulaiset, joihin ei pidä yhteyttä ja muut tutut ketä en koe tarpeelliseksi kutsua. Jos mentäisiin sillä periaatteella että kutsuttaisiin ei niin tuttuja sukulaisia niin vierasmäärä olisi nopeasti lähempänä 200. Ei ole minusta törkeää kutsua ilman avecia jos niin haluatte tehdä. Riippuu niin paljon tilanteesta. Varsinkin jos on pienemmät häät niin ymmärtäähän sen, että paisuu helposti vierasmäärä muuten ja sitä myötä budjetti paisuu. Itse en ainakaan puolituttuja haluaisi kestitä
 11. Meidän häät ajoittuu pääsiäiselle, jolloin perjantai ja maanantai on pyhiä, häät lauantaina. Joten ainakin pe-ma vapaata. Häät ei ole kuitenkaan asuinpaikkakunnalla, joten lisävapaata varmasti otan. Vieraat olivat mielissään, kun valitsimme tuollaisen päivä, koska hekin haluavat ottaa pidemmän loman häittemme aikaan. Häät ovat semmoisessa paikassa, missä voi lasketella ja on muutakin aktiviteettia.
 12. Minä 27 ja mies 28.
 13. Tarkkaa budjettilaskelmaa en ole tehnyt, mutta luulen että menee lähelle 15 000€. Varmistuu ensi kuussa, kun juhlapaikka varmistuu. Hinta sis. minun vihkisormuksen, miehelle tulee vain yksi sormus, mikä nyt jo käytössä(on sen verran iso). Mutta häämatkaa ei sisällä. Juhlapaikan varmistuessa alan sitten tarkempaa budjettia laatimaan:)
 14. Isä luovuttaa. Juuri kun olimme päättäneet hääpäivän, mikä sattuu olemaan isän syntymäpäivä, hän sattumalta muuten vaan soitti. Kysyin puhelimessa, hei iskä, miltä tuntuisi saattaa tyttäresi alttarille omana syntymäpäivänä Todella mielissään oli.
 15. Mentiin kihloihin 26.3.2014 ja ei haluttu kesähäitä, sanoin sulholle, että jos 26.3.2016 on viikonloppu niin se on sitten hääpäivä, sulho sanoi selvä. Selasin kalenteria jännityksellä ja niinhän se oli sitten lauantai:) Oli vissiin niin tarkoitettu.