Jump to content
Naimisiin.info

hheinii

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

684 profiilin katselua

hheinii's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. hheinii

    Maisala (Kuru)

    Me mennään katsomaan maisalaa lauantaina oli varattu meidän valitsemalle päivälle, mut jos oikeesti miellyttää ja halutaan se niin oon ehdottomasti valmis joustaa päivämäärässä.. onko sulla kuvia nnipsu?
  2. Minttu, persikka ja valkoinen. Rustiikkisella meiningillä mennään
  3. Hei onko tuo Metsä-Jurvan navetta vielä vuokrattavissa? Tietääkö joku? En mistään löydä mitään yhteystietoja sinne, näyttäisi kuvien perusteella ihan unelma hääpaikalta..
  4. hheinii

    Kuinka teillä kosittiin?

    Olimme avomieheni kanssa jutelleet kihloihin menemisestä muutaman kerran ja aina sain vastaukseksi, että me maksetaan yhdessä vuokraa ja syödään samasta jääkaapista, että eikös se oo vähän sama asia.. no tammikuussa 2013 olin kaksi viikkoa Meksikossa. Kun palasin, meni vajaa pari viikkoa niin mieheni minua kosi. Tuli ilmeisesti niin ikävä, että ajatteli ettei tota voi päästää menemään mutta siis kotona mieheni oli laittanut pöydän kauniiksi ja tehnyt hyvää ruokaa. En tajunnut kynttilöistä enkä MISTÄÄN mitä tapahtuu. Näin jälkeen päin ajateltuna on kyllä muutamia outoja juttuja tapahtunut sinä päivänä, mitkä olis voinut herättää epäilykset mutta kun mies oli ollut niin innoton mun kihlapuheista etten voinu kuvitellakaan.. Olin laittautumassa kun tiesin että illalla oltiin lähdössä hartwall areenalle kattoo kiekkoa. Mies kysy et joko oon valmis et vois tulla syömään. Tokasin vaan et ai kivaa kynttilöitä ! No sit mieheni tuli seisomaan mun viereen kun istuin pöytään. Kysyin et mitäs sä meinaat? "Yks juttu ennen ku aloitetaan" no sit se polvistu ja kosi mua ja määää vollottaen vastasin että tottakai <3 nyt siis reilu vuos kihloissa ja eilen käytiin kattoos ekaa potentiaalista hääpaikkaa ja häät vuoden pääst elokuussa <3
×
×
  • Create New...