DomesticTikru

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About DomesticTikru

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Polttarikriisi on nyt ohi. Oli maailman parhaat polttarit ja kaasot oli ilmeisesti lukeneet tän palstan tarkasti ja tunnistaneet mut, tai sitten muuten vaan ei ollu tarvetta noihin juttuihin mistä skitsoilin Tsemppiä kaikille omiaan odottaville pelkotiloihin!
 2. Kyllä mä luotan mun Kaasoihin ehdottomasti, että eivät halua minua liikaa rääkätä eivätkä sellaista teettää mistä en pidä. He itseasiassa kysyivät ainakin suurin piirtein etukäteen mitä tahtoisin ehdottomasti tehdä tai mitä en halua tehdä missään nimessä, joko fyysisten tai henkisten rajoitteiden vuoksi. Meidän porukassa on esiim. noi perus nolaamis - kortsumyynnit ollut jo vuosikaudet tosi nolojen asioiden listalla. Siis että ne ei oo kenestäkään yhtään hauskoja. lähinnä säälittäviä, joten jaksan uskoa että semmosta ei olis tulossa. Mutta tuo morsiussaunapaniikki on iskenyt muhun nyt tässä ihan viimemetreillä, kun polttarit on pakko olla nyt tai seuraavana vkloppuna (ellei oo sit keskellä viikkoa, tai häiden jälkeen ). En ole aiemmin tullut sitä ajatelleeksikaan, ettäkö en haluis noita asioita. Mutta nyt on sit täys hyperventilointi käynnissä. Enkä mä enää kehtais kenenkään valmiita suunnitelmia mennä sotkemaan. Enköhän mä sit siinä tilanteessa pysty siihen tai sitten pystyn ainakin tosiaan sanomaan, että josko ei tehtäis näin kun mua ahdistaa. Jos siihen pienet itkut tirauttaa vielä niin varmaan pääsee pälkähästä (oon siis itkeskellyt ihan joka asiasta viimeaikoina, vaikka yleensä en oo herkkis.. täydellinen hermoromahdus odotettavissa ennen häitä vissiin.)
 3. Mä oon varmaan vähän outo ja juro ja sisäänpäinkääntynyt mörkö, mutta mua on alkanut ahdistaa eniten tulevissa polttareissa se morsiussauna osuus. (jos sellasta on tulossa) Siis se kun mun selkään tai pahimmassa tapauksessa koko kroppaan hinkataan niitä jauhoja ja munia ja ties mitä. Jotenkin se ajatus siittä että toiset koskettelee, vaikka ne on mun kavereita, tuntuu hirmu ahdistavalta. Toki ei kiinnosta kyllä mikään itsensä nokkospuskalla hakkaaminenkaan, saan kutisevaa ihottumaa viikoks jo ihan tavallisesta ruohotukostakin.. Sen jälkeen sit pitäis kirmata alasti ympäri saunaa ja kiljua entisten kumppaneiden nimiä. Mä-en-tahtois! voin huudella kännissä ihan mitä vaan missä vaan, mutta jotenkin toi menee sen verran henkilökohtaiselle tasolle, että siinä saattaa kyllä tulla toppi. En luota itseeni,että pystyn suoriutumaan tuosta. En myöskään haluaisi joutua ruotimaan entisiä parisuhteita yhtään tarkemmin, mikä meni mönkään jne. En myöskään haluaisi välttämättä avautua siittä, miksi nykyinen parisuhde on sitten niiiiin paljon parempi, että kannatti lennosta vaihtaa (vittuilevaan sävyyn..), mihin ihastuit nykyisessä kumppanissasi ensin tai mikä siinä nyt on niin hyvää( EN MINÄ TIEDÄ!?!? Se nyt vaan on kiva ja piste.) AAAAAaRRRRGGGHHH!! Toivottavasti tulis kivaa menoa ja meininkiä ja vaikka avantouintia viis metriä ja improamista keskustorilla, mutta ei liian henkilökohtaisia kysymyksiä täysin vääriin kohtiin. kiitos. Eikä vittuilua. Mä en oikein kestä sitä. t. tuleva ROUVA!! (ton tyylistä saa varmaan sit kuulla jatkossa.. huoh. )
 4. Konsuun ei enää ainakaan saa viedä omia juomia. Heidän kauttaan tulee myös pitopalvelu ja tilavuokra oli yli tuhat euroa. Kysyin sieltä itse tarjousta keväällä. kalliiksi olisi tullut. Upea paikka muuten kyllä! Jos ei alkoholitarjoilu ole isossa roolissa, pelkät ruokajuomat tms, niin kannattaa pyytää tarjous.Muoks. Paikka kulkee nimellä Puistotorni nykyään, kokoustiloja vuokraavat.
 5. Itse suosittelen juhlakengiksi kaikille tanssikaupoissa myytäviä tanssikenkiä. Siellä on saatavilla erilaisia; lattari, tango yms.; avokärkisiä, nirunarukenkiä ja umpimalleja; eri väreissä ja eri korkuisilla koroilla, korot ovat melkein aina kuitenkin siroja. Tanssikengät ovat lähes aina 100% nahkaa joten ne mukautuvat jalan muotoon ja hengittävät käytettäessä. Kenkien suunnittelussa tukevuus on etusijalla, niinpä koron paikka on mietitty huolellisesti, ja ne ovat usein paljon mukavammat jalkaan, ja tukevammat astua kuin tavalliset korkkarit. Suutarihan tarvittaessa laittaa tanssikenkien mokkanahkapohjan päälle ns. ulkopohjan, jotta kengillä voi kävellä ulkona sateessakin, ja eivät ole niin liukkaat. Miinuksena joskus vaatimaton ulkonäkö, eikä ihan niin monia värivaihtoehtoja jos haluaa umpikärkiset kengät. Umpikengissä yleisimmät värit tietysti flamencon musta ja punainen... Niin ja tanssikaupoissa voi löytää pieniäkin kokoja kengistä. Tosin itse olen julmettu 39, joten en asiasta sen enempää tiiä, luulen vaan. Itse onnistuin löytämään Piruetista hopean väriset umpinaiset remmikengät 6,5 cm korolla. Juuri sellaiset kuin etsinkin! Siellä näytti olevan myös vaalean roosan ja kultaan vivahtavan vaalean värisiä avokärkisiä kenkiä. isommissa kaupungeissa ja kaupoissa on vieläkin enemmän. Myös kannattaa googlata tanssitarvike hakusanalla. löytyy kauppoja erilaisia netistäkin. Minä olin jo ostanut itselleni aiemmin Tamariksen huikeat kulta/hopeakimalle-remmikengät, joihin rakastuin ensi silmäyksellä, mutta niissä on 9,5 cm korko (toki 1,5 cm platform), joten pelkään etten kuitenkaan kestä niissä koko päivää, hyvä jos kirkon.. Ovat vielä muovia/tekonahkaa, joten eivät hengitä. Varmuuden vuoksi ja järjen äänen sanelemana hain siis kiltisti tanssikaupasta nämä järkevän tytön kengät myös. Päätin tänään että mekko lyhennetään niiden mukaiseksi: Jos hullutus iskee ja intohimoni kohteet päätän kuitenkin jalkaan törkätä, niin ne saavatkin sitten näkyä mekon alta! Ja tanssikengät lähtevät kassiin mukaan varakengiksi jokatapauksessa!
 6. Delta - Kyllä vaan, meillä on selkeesti hyvä maku molemmilla Valssista vastasivatkin nopeasti, aamulla oli jo postissa vastaus ja alustava tarjous. Vaan toinen mikä siinä anniskeluoikeuksien lisäksi tökkää on tuo aloitusajankohta vasta klo 18. Ymmärrän toki, että sehän on museo, joten ei tietenkään voi sitä yksityistilaisuuden takia sulkea kokonaan. Mutta melkein minusta tuo klo 18 aloitus on liian myöhäinen. Varsinkin kun tulee ulkopaikkakuntalaisia paljon, jos haluavat vielä ajella kotiin samana päivänä, niin menee hirmu myöhäiseksi. Eli sekään ei nyt sit oikein sovi meidän juhlille. Eli kaikki jäljet johtaa Hoviin.. aina vaan ja uudestaan Ihan valtavasti tekisi mieli varata vaan se, ja unohtaa tää epätoivoinen paikkojen etsintä.. Ainoa mikä siinä vielä meitä mietityttää on hinta. 63€/hlö (85 vierasta). Tuntuu kalliilta. Toisaalta olen ymmättänyt, että se sisältää kaiken, pöytäliinat, servetit, astiat, tarjoilijat, pöytien järjestelyn ja koristelun ed. päivänä toiveiden mukaisesti, siivouksen, vahtimestarin. Eli onko se oikeesti sitten kallis hinta ihan Tampereen keskustassa sijaitsevalta paikalta, runsaasta Menusta (sis. kakun) ja noista palveluista? Ja jos vielä ei tarvi itse oikeasti huolehtia mistään. Siksi kaipailin kommentteja komediateatterissa juhlineilta, koska sama lafka kyseessä. Oliko hintansa väärtiä tuo palvelu? Antakee uskonvahvistusta ja rohkeutta tänne nyt!
 7. Hei, onko kellään kokemusta Komediateatterin juhlapalveluista? Eli siis tästä Juhalatalon ravintolat nimisestä toimijasta, joka on Komediateatterilla järkännyt häitä vuosi kausia? Olen vähän katsellut heidän uusinta kohdettaan Hovia sillä silmällä Kiinnostaisi tietää miten yhteistyö toimijoiden kanssa on sujunut, löytyykö joustoa, palvelua, hinnalle vastinetta, pitääkö sopimukset, oliko hyvät ruuat jne. ? Alkaa juhlapaikan kanssa tulla jo kiire, jos meinaa syyskuussa täräyttää häät, vaan en jaksa vielä lannistua. Kyselin myös Vapriikkia ja Hatanpään kartanoa. Näistä jälkimmäisestä löysinkin jos jonkinlaista palautetta netistä.. Onko Vapriikista kokemuksia juhlapaikkana? Onko siellä anniskeluoikeudet, tässä ravintola Valssissa?
 8. Kiitos gerbeda! Nokia ei olisi vielä liian kaukana. Kunhan TKL kulkee, niin nuoremmat vieraat kiittää . Tiedätkö Onko Koskiwerstaalla toimivia nettisivuja, josta voisi katsoa? Googlaamalla löytynyt www.koskiwerstas.fi ei toimi. Muistan nyt aiemminkin yrittäneeni tuotta sivua avata :/
 9. Oi ei! Mä olin just ajatellut, että toi Konsu vois olla se meidän paikka! Jotenkin olin muka ymmärtänyt, että siellä ei olis anniskeluoikeuksia. Laitoin itse sinne kans tänään kyselyä sähköpostilla. Mutta se on kyllä sit unohdettava se kokonaan, jos omia alkoholeja ei saa viedä. Hinta pompsahtaa kyllä sitten turhan korkeeks. Meillä nyt on muutenkin vähän epävarmaa vielä kaikki, mennäänkö ees naimisiin (tänä vuonna) Kosinta tuli täytenä yllätyksenä (vaikka kyllä olikin jo aika!) helmikuussa, ja nyt sitten tuli yhtäkkiä sellanen olo, että voitais itseasiassa jo vaikka tänä syksynä mennä naimisiin, syyskuussa, jos vaan paikka saadaan järjestymään. Tiedän että ollaan ihan hirveen myöhässä ja muutenkin täysin opporttunisteja tässä hommassa. Mut oon aatellu sen ite niin, että kartoitan nyt noita tilojaTampereen keskustassa ja välittömässä läheisyydessä, ja jos joku kiva tila vielä irtois, niin hääjuhlan kyllä ehtii järjestää sitte vaikka neljässä kuukaudessa. Ja jos ei onnaa, niin onpahan tullut katseltua sitte jo etukäteen paikkoja valmiiksi. Vaikka jos NYT ei mennä naimisiin niin tuskin sitte ennen eläkeikää.. että sikäli peukut pystyssä syyskuun osalta täällä Onko kenelläkään kokemusta näistä juhlapaikoista? Ovat kovasti meidän tyylisiä, mitä tästä nyt oon kattellut. Toki monet seurantalot ja työväentalot, mitä täällä on esitelty ovat olleet hyviä paikkoja myös! ja se Pursiseura näsijärven rannalla erittäin hyvä kohde, ja näytti netin kalenterin mukaan olevan vielä vapaanakin joku lauantai syyskuussa. Joten kiitos vaan vinkeistä kaikille! Häät n. 80 hlö ja syyskuussa 2014 mieluiten. (loka,marras, joulukuu kovin masentavia ovat jo ja mieli maassa) Omat juomat pitäisi saada tuoda Työväenmuseo Werstas - Galleria Bertel? Juvenes kuusvooninkinen Haulitehdas (no tästä on ollutkin paljon juttua täällä jo) no, jotain muitakin ideoita mulla oli, mutta olen jo ehtinyt unohtaa. Täytyy kattoa kotikoneelta taas. Mutta näistä haulitornia lukuunottamatta, ei ole ollut täällä paljon juttua. Olisin kiitollinen jos jakaisitte kokemuksia. Ja lisää vinkkejä "teollisista" juhlatiloista otetaan innolla vastaan!