Jump to content
Naimisiin.info

Katti23

Morsian
  • Viestit

    48
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Katti23's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Katti23

    Kihlajaisten tarjoilu

    Meillä on vihdoin ensi lauantaina meidän kihlajaiset (huhtikuun alussa jo kihlauduttiin, mutta ei ole ehtinyt aiemmin). Ollaan juuri muutettu (viime vkl huonekalut), joten tarjolla on pääasiassa kaupassa ostettua pasteijaa ja keksiä kahvien lisäksi. Yhden kakun tai makeanpiirakan varmaan jaksan leipoa muuttokiireiltä. Kutsuttu on vain perheet (vanhemmat ja sisarukset) sekä isovanhemmat, koska mies ei tahtonut isoja kihlajaisia. Samalla hoituu tuparit lähisuvulle. Kun pidetään tuparit kavereille niin ne toimivat varmaan myös epävirallisina kihlajaisina.
  2. Katti23

    Kihlajaiset?

    Me toivottavasti tiistaina allekirjoitetaan uuden kodin vuokrasopimus ja sitten kolme viikkoa avainten saamisesta käteen aiotaan nyt kutsua vanhemmat, sisarukset ja isovanhemmat kihlajais-/tuparikahveille. Meidän eka yhteinen koti myös kyseessä. Mies ei tahdo enempää porukkaa niin ei nyt sitten kutsuta kummeja/tätejä jne.
  3. Mä haluan lapset häiden jälkeen. Häihin säästäminen on jo valmiiksi tarpeeksi pitkä urakka, ilman lasta, joka tulee kalliiksi tarvikkeineen ja koko ajan kasvavana ja uusia vaatteita tarvitsevana. Lisäksi en tahdo paniikissa laihdutella raskauskiloja tai stressata häitä pientä lasta samalla hoitaen tai hääpäivänä miettiä miten lapsi pärjää hoitajan kanssa tai roikkuu mukana koko päivän. Ei mun käsitys rennosta juhlapäivästä. Lisäksi säästyy isyyden erilliseltä tunnustamiselta, ehdin valmistua ja toivottavasti saada työpaikankin ennen sitä tässä häitä odotellessa.
  4. Turun seudulla (alustava haaveeni ei sijaitse kai virallisesti Turussa, mutta ihan vieressä). Mies menee sinne syksyllä töihin ja tahdottiin paikka, joka on sukuneutraali (meidän kummankaan suku ei asu Turussa). Saatan itsekin päätyä opiskelujen päätyttyä Turkuun töihin ja asumaan, joten silloin ainakin olisi sopiva. Toinen vaihtoehto olisi ollut Helsinki, koska täällä nyt asutaan ja opiskelen vielä 1,5 vuotta.
  5. Meillä on häihin vielä muutama vuosi, mutta sukulaisille ja kavereille on kerrottu ja fb:ssä vaihtui parisuhdestatus, joten sieltä näkee kihlauksen ainakin suurin osa. Varsinaisen häävuodenkin olen kyllä kertonut aika vapaasti, jos on ollut tuttujen kanssa puhetta (niin kaukana, että ihmiset ehtii vielä unohtaakin eli 2017). Päivää en kyllä aio ainakaan näin alustavasti levitellä ellei kyseisiä ihmisiä olla kutsumassa tai suoraan kysytä. Vähän suvussa draamaakin juuri tällä hetkellä, enkä ole varma tietääkö äidin toinen veli vielä edes kunnolla koko kihlauksesta.
  6. athella: 2017 on tosiaan meidänkin häät tarkoitus viettää. Paikkaa mennään jo katsomaan viimeistään syksyllä, kun mies aloittaa kyseisen juhlapaikan lähikaupungissa työt. Kuukausi/vuoden aika vielä lukkoon lyömättä. Parempi rauhassa suunnitella kuin nopeasti panikoiden
  7. Ellimin: Haluan kyllä nähdä tilat ennen minkään varaamista, jotta näkee oikeasti miltä näyttää (parempi/huonompi kuin kuvissa). Mun hyvin alustava vieraslistani sisältää sellaisen 80 henkeä, mutta muutokset on kolmessa vuodessa mahdollisia (jos saman ikäiset serkut tai sisarukset pariutuu jne), mutta 80-90 henkeä on oletettava määrä. Kiva tietää, että helmikuun ja toukokuun tilavuokrat ei eroa kovin montaa satasta niin helpommin pulittaa sitten sen parisataa lisää keväästä verrattuna talveen (ja sulho tahtoo kesähäät, katotaan mitä tykkää ku sille paljastuu sesonkilisät).
  8. Katti23

    Bändien hinnat

    Mulle bändi ei olisi pakollinen, mutta onhan se kiva edes muutama valssi saada livebändin kanssa. Onneksi enoni soittaa tanssilavoilla ja äitini kerrottua kihlauksestani tuli sieltä heti tarjous, että enon avulla saa bändin. Katsotaan sitten lähempänä saako sen kaveripalveluksilla meille häälahjaksi tai sitten vaan vähän edullisemmin. Tosin jos hinta on silti karmea meidän budjettiin niin pyydän varmaan vaan enoa soittamaan muutaman valssin harmonikalla (mulle riittää häävalssi ja tanssiminen oman isän ja miehen isän kanssa, loput voi tulla soittolistalta). Eniten sitä livebändiä kuitenkin varmaan kaipaa noi keski-ikäiset sukulaiset eikä me sulhasen kanssa.
  9. Kummatkin tullaan olemaan 26 näillä näkymin.
  10. Isä luultavasti ellen ehottomasti halua kävellä alttarille yksin.
  11. En edes tiedä missä teen töitä vai onko mulla töitä häiden aikaan (2017 suunnitellut häät ja valmistun toivottavasti 2015 lopussa). Meille tulee upseerihäät, joten pelkästään miekkakujan vuoksi oikein kehotan sulhoa kutsumaan myös työkavereitaan meidän häihin
  12. Olen ollut häissä 5 kertaa, vain kerran täysi-ikäisenä. Tosin yksissä häissä olin myös teini-ikäisenä, joten siitäkin on kunnon muistot.
  13. Katti23

    Mies kaasona?

    ^Toi järjestely voisi toimia. Yhdessä hääblogissa kommenttiini kaasopohdinnasta oli tosin ehdotettu polttarikomiteaa, jos ei kaasoa tarvitse/halua muuten. Eli voisin pyytää siskoni ja nämä pari kaveriani polttaritoimikunnaksi ja miettiä haluanko/tarvitsenko kaasoa ollenkaan ja jos haluan niin pyytää sitten tätä miespuolista kaveriani.
  14. En katsoisi hyvällä kokovalkoisessa häihini tulevaa vierasta. Jos on kukkamekko, jonka pohjaväri on valkoinen, mutta vaikka niin isot ja värikkät kukat että on enempi kirjava niin ei haittaa, mutta selkeästi kaukaa valkoiselta näyttävä mekko ei oikein ilahduttaisi. Paitsi mahdollisesti kaasolla/morsiusneidoilla saisi olla valkopohjaiset mekot sopimuksen mukaan. Itsekin morsiusneitona käyttänyt kerran lähesvalkoista mekkoa mustilla pitsiyksityiskohdilla.
  15. Katti23

    Mies kaasona?

    Mulla on kanssa pohdinnassa kaason valinta (tai valitsematta jättäminen). Siskoani pyysin alkuun kaasoksi, kun oli jo aikaa sitten ilmoittanut (siis ennen sulhon tapaamista) ilmoittanut haluavansa kaasoksi, mutta saatii väliaikainen välirikko aikaan (asutaan samassa kämpässä, saatiin kunnon riita aikaiseksi ja kaasoasema peruuntui). En tahtoisi pyytää siskoani uudestaan (ei todellakaan stressaantuneena tuoda toistemme parhaita puolia esiin...), mutta naispuoleisissa kavereissa ei ole kuin pari harkittavissa olevaa. Toinen on aika antiavioliitto ihminen, joka ei käytä edes hameita tai mekkoja koskaan ja toisen olen tuntenut koko ikäni, koska on perhetuttujen tytär, mutta en tiedä sitten kuitenkaan, kun ei superläheisiä olla vaan enemmänkin tunnetaan toisemme, koska ollaan aina tunnettu ja kasvettukin lapsuutta pitkälti yhdessä. Paras ystäväni on kuitenkin miespuolinen ja ollaan tunnettu ja oltu ystäviä 18 vuotta. Mieskaaso ei ole mulle ongelma, mutta meille on tulossa upseerihäät ja kaverini ei oikein tunnu tyypiltä, joka järkkäisi tyttöporukan polttarit (ei käytä itse alkoholia, naisten suhteen ujo eikä muutenkaan biletä jne). Eli miten selkeästi virallisemmissa häissä mieskaason laita ja itse pärjään kyllä ilman kaasoa (tai ainakin luulen nyt niin), mutta olisi kiva, jos joku ne polttarit pitäisi. Miten muilla on mieskaaso järkännyt polttarit, onko ne hoitanut joku toinen kaveri vai jätetty välistä? En kyllä kaipaa liiallista nolaamista tai kännäämistä polttareihini, mutta esim. saunominen voisi tuottaa vähän ulkopuolisuuden tunnetta eikä kaverini varmaan tankotanssitunnillakaan varsinaisesti nauttisi (yksi polttarihaaveeni). Hölmöltä toisaalta myös tuntuisi järkätä omat polttarit ja olla ilman kaasoa kokonaan.
×
×
  • Create New...