vicki

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

  Never

About vicki

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Meidät vihittiin 4.9.2004 Espoonlahden kirkossa ja jatkot vietimme Övidsborgin nuorisoseuran talolla, Kirkkonummen Evitskogissa. Kaikki sujui onnellisten tähtien alla!
 2. Syötiin aamiainen hotellihuoneessa, jonka jälkeen käytiin vaahtokylvyssä. Soitettin isä hakemaan meitä kotiinpäin klon 13 aikaan. Heitettiin kotiin pikaisesti tavarat ja suunnattiin vanhempien luo. Siellä oli talo täynnä sukulaisia ja tuttavia. Kohotettiin taas maljat ja syötiin kunnon suomalaista kalakeittoa. Sitten olikin "velvollisuuksien" vuoro. Amerikan isäntäperheeni oli ensimmäistä kertaa Suomessa käymässä. Lähdettiin illaksi vielä yhdessä Lintsille hurvittelemaan. Oikein mukava päivä oli kokonaisuudessaan!
 3. Meillä oli noin 20 lasta häissä, eikä mitään nurinoita kuulunut. Olimme hankkineet lastenvahdin, jonka avustuksella vanhemmatkin saivat vähän nauttia juhlasta. Lasten nurkkauksessa oli leluja ja piirustusvälineitä. Hääparillekin oli piirretty muutama kaunis taideteos, jotka tulevat kunniapaikalle hääalbumiin.
 4. Romanssi. Minua kosittiin sen tahdissa. Kappale oli luonnollisesti häävalssinamme. Sai kovasti kehuja!
 5. Mitähän töppäyksiä meillä tapahtui. Ei mitään sen suurempia. - Sukkanauhani oli valahtanut nilkaan, ja vilkkui helman alta häävalssia tanssiessamme. Eräs ystävistäni tuli sitten sen nostamaan ylös seuraavan valssin aikana. - Emme muistaneet ottaa virallisia poseerauskuvia kaasojen ja bestmanin kanssa. Vanhempien kanssa tuli vähän epävirallisesti juhlapaikan ulkopuolella ennen kättelyä. Onneksi muuten kuvia on tosi paljon. Päivä oli aivan ihana kaiken kaikkiaan!
 6. Oltiin juhlissa loppuun asti, eli hotellille päästiin klo 00.30 aikaan... Vaikka väsyneitä oltiin, niin jaksettiin tottakai nauttia toisistamme täysin rinnoin. Aamulla oli ihana herätä aviomiehen vierestä, vaihtaa huomenlahjat ja mennä kuumaan vaahtokylpyyn. Aivan ihanaa aikaa yhdessä!
 7. Suutelimme heti sormuksenpujotuksen jälkeen. Pappi oli meitä harjoituksissa valistanut, että se on se oikea hetki, jos suudelman haluaa antaa. Näin myös toimittiin ja hyvältä tuntui. Koko seremonian jälkeeen pappi kuulutti onnitteli meitä yhteisellä nimellämme. Kaikki sujui suunnitelmien mukaan eli hyvin!
 8. Olin teettänyt meistä vappuna otetusta kuvasta palapelin (308 palaa). Mieheni tykkäsi erittäin paljon! Lisäksi laitoin pakettiin miehelleni hääpäivänaattoiltana kirjoittamani kirjeen sekä pienen kirjan jossa oli Puhin mietteitä rakkaudesta. Onnistuneet valinnat. ps. Pitää vielä lisätä, kun melkein unohdin. Polttareissani jouduin ostamaan miesten juhlapaidan kirppikseltä, joka päällä sitten saunoin morsiussaunassa. Tämä piti antaa pesemättömänä aviomiehelle huomenlahjaksi. Onneksi älysin ostaa tyylikkään paidan....
 9. Meille tulee lehmäpariskunta, jonka amerikkalainen ystäväni on jo tilannut, ja tuo mukanaan juhlaan. Lehmät on muutenkin juhlien teemana... Tässä meidän tuleva koriste: Voi kun 4.9. olisi jo...